Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tomki budowania

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

po termosie męża widzę, że wytrzymały to on napewno nie jest, zaraz pojawiły się problemy z uszczelką i z mechanizmem, bo coś tam nie zaskakiwało.

Po za tym, pomyśl, czy masz ochotę myć coś niezbyt czystego i potem wsadzać rękę do takiego żuru, żeby spuścić wodę...

ja bym nie miała, na przykład po kąpieli psa we wannie (może zły przykład, ale akurat o tym pomyślałam, bo woda po nim to tragedia :-?)

korki są teraz tak robione, że nie trzeba moczyć potem rąk w wodzie, mechanizm do zamykania i otwierania jest zazwyczaj powyżej poziomu wody Dla mnie to super rozwiązanie, zwłaszcza w wannie, ale to oczywiście tylko moje zdanie :wink:

Jeeeesteeeeem :D :lol: 8) !

DarioAS, kolakao, Soniczko świerk jest i ma się dobrze, proszę się nie martwić. Jest na działce 8) :D :D

Ja też już jestem :roll: ... na Forum i w ogóle :wink:

Budowa2008 ślicznie dziękuję za życzenia, hihihi przybywa latek [brakująca ikonka "buziak"] :D

Rom, a gdzieżeś Ty się podziewał tyle czasu? :o Jesteś już na dobre?

DarioAS jeszcze raz dziękuję za odwiedziny, najczęściej chyba tu zagladałaś, dziękuję!!!

Amtla domek stoi jak stał, a ja z kopaniem doszłam ... daleko :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam wszystkim serdecznie :D "buziak"

Rom, :oops: :oops: , sto lat i dużo humoru, miłości, zdrowia. Dom masz to życzę wielu drzew i SYNA !!!

Biegnę do ogrodka po kwiatki... zaraz wracam ...

Dziękuję bardzo

dom rzeczywiście mam, drzewa posadziłem ....no cóż pozostaje jedynie ten syn dio odfajkowania :lol: :lol: :lol: :lol:

O tej ghodzinie do ogródka???

Będziesz coś widziała???? :o :o :o :o :D :D :D :D