DarioAS 28.05.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 tzn, że naciskasz na niego i się albo otwiera albo zamyka??Jak przy termosach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 28.05.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Dokładnie tak. Tylko nie wiem jak jest z trwałością, czy to zdaje egzamin w praktyce? Wizualnie bardzo mi się podoba ... i pewnie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 po termosie męża widzę, że wytrzymały to on napewno nie jest, zaraz pojawiły się problemy z uszczelką i z mechanizmem, bo coś tam nie zaskakiwało. Po za tym, pomyśl, czy masz ochotę myć coś niezbyt czystego i potem wsadzać rękę do takiego żuru, żeby spuścić wodę... ja bym nie miała, na przykład po kąpieli psa we wannie (może zły przykład, ale akurat o tym pomyślałam, bo woda po nim to tragedia ) korki są teraz tak robione, że nie trzeba moczyć potem rąk w wodzie, mechanizm do zamykania i otwierania jest zazwyczaj powyżej poziomu wody Dla mnie to super rozwiązanie, zwłaszcza w wannie, ale to oczywiście tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 28.05.2008 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 czyli już wiem co mi się za koszmary będą dzisiaj śniły A na poważnie: muszę się jeszcze zastanowić nad tym korkiem, a teraz brykam spać, bo o 6-ej znów pobudka Ależ u Toli ślicznie ... marzenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 chcialam tylko powiedziec ze to powazna spara ale sie usmialam jak niewiem co jak zobaczylam te niespodzianki pod drzewkiem 0 niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 01.06.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Witaj kolakao, a ja właśnie chyba Twoją buźkę oglądam . Na tym zdjęciu obok Kaśki Macieja to Ty? Co do niespodzianki ... nie ma śladu ... ani po gołąbkach, ani po jajeczkach, ani po świerku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 no dobra... ja wszystko rozumiem... ale gdzie świerk???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.06.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 to ja obok kaski - no ale wracajac do tematu - no gdzie ten swierk!!!!!!!!!!!!!???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 - no ale wracajac do tematu - no gdzie ten swierk!!!!!!!!!!!!!???????????? I gdzie TomKa????????????????? TomKo, przestań już kopać ten ogródek chociaż na chwilę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budowa2008 05.06.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ślę spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe. STO LAT !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Cześc TomKa Ja tu przychodzę w odwiedziny a Ciebie akurat nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 i to jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Tomko, jak tam Twoje grządki? I oczywiście domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.06.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Jeeeesteeeeem ! DarioAS, kolakao, Soniczko świerk jest i ma się dobrze, proszę się nie martwić. Jest na działce Ja też już jestem ... na Forum i w ogóle Budowa2008 ślicznie dziękuję za życzenia, hihihi przybywa latek [brakująca ikonka "buziak"] Rom, a gdzieżeś Ty się podziewał tyle czasu? Jesteś już na dobre? DarioAS jeszcze raz dziękuję za odwiedziny, najczęściej chyba tu zagladałaś, dziękuję!!! Amtla domek stoi jak stał, a ja z kopaniem doszłam ... daleko Pozdrawiam wszystkim serdecznie "buziak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Rom, a gdzieżeś Ty się podziewał tyle czasu? Jesteś już na dobre? Na dobre i na złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.06.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 To tak jak ja !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 To tak jak ja !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.06.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Rom, , sto lat i dużo humoru, miłości, zdrowia. Dom masz to życzę wielu drzew i SYNA !!! Biegnę do ogrodka po kwiatki... zaraz wracam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Rom, , sto lat i dużo humoru, miłości, zdrowia. Dom masz to życzę wielu drzew i SYNA !!! Biegnę do ogrodka po kwiatki... zaraz wracam ... Dziękuję bardzo dom rzeczywiście mam, drzewa posadziłem ....no cóż pozostaje jedynie ten syn dio odfajkowania O tej ghodzinie do ogródka??? Będziesz coś widziała???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts