Rom 06.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 dawno mnie nie było... Ale teraz już zagoszczę na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.06.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 nici z kwiatków ...hihi nadrobi się przy okazji ... A gdzie tak długo podziewałeś się? Drugi dom budujesz? Karaiby? Syn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 nici z kwiatków ...hihi nadrobi się przy okazji ... A gdzie tak długo podziewałeś się? Drugi dom budujesz? Karaiby? Syn? NAjpierw musiałbym wykończyć jeden dom żeby wziąść się za drugi - a na to niestety nie ma na rzie funduszy Karaiby zamieniłem na razie na weekend w domu a syn..........uffff..........starczy mi na razie z córką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.06.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dużo Ci zostało tego wykańczania? Można gdzieś pooglądać zdjęcia Twojego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dużo Ci zostało tego wykańczania? Można gdzieś pooglądać zdjęcia Twojego domu? Zapraszam do mnie A wykończania zostało tyle że nie wiem czy prędzej ten dom nie wykończy mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.06.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 eeeeee, myślę, że Ty z tych niezniszczalnych Masz jakiś dziennik, galerię? Co do zaprosin w realu, lepiej nie zapraszaj, bo skorzystam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 eeeeee, myślę, że Ty z tych niezniszczalnych a skąd wiesz? Masz jakiś dziennik, galerię? Co do zaprosin w realu, lepiej nie zapraszaj, bo skorzystam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 no... ja myslałam, że jakiegoś potężnego stresa przechodzisz i stąd ten brak Twojej osoby na forum... TomKa, pamiętaj, że doradców przy budowie zawsze jest wiele... nie poddawaj sie zbyt łatwo a będzie dobrze. U mnie też wszyscy wiedzieli wszystko najlepiej i snuli swoje wizje, choć to miał być (jest...) mój dom Ja juz nieraz sie poddałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.06.2008 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Aniu, Ty, Wy jeszcze nie śpicie? O doradzaniu ... wiem co nieco ... ale mimo, że niewielka to silna ze mnie baba, Na razie daję radę ... chociaż mężowi uległam z tymi oknami dachowymi , a i otwór na drzwi murzrz nie poprawił Co u Ciebie, jak taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 no, jak już siadłam, to śpimy... tzn. oni śpią młody w końcu padł, nie wiem, co tak późno dzisiaj, kot spi pod monitorem na biurku, bo musi mnie mieć na widoku, pies od ojca, co go mam przejściowo (chyba na dłużej zostanie) u młodego się wywalił na dywanie, Bruno u siebie w koszyku.... Małża nadal brak i ja też juz zasypiam, ale musiałam tu jeszcze zajrzeć, bo sie martwiłam o Ciebie Balkon schnie... płytę wylali w poniedziałek, ale rozbierać szałunek będa dopiero za dwa tygodnie mam jedno wielkie dziadostwo przed oknami, ale przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.06.2008 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ale masz tych zwierząt! ... a męża gdzie zgubiłaś?Dzisiaj już zamierzam brykać spać, ale jutro obowiązkowo zajrzę do Ciebie... muszę zobaczyć ten taras ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.06.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Dzień dobry weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Rany ale przechodzisz wojny Walcz o kazdy szczegół!!!!! Nie daj sie zbić z tropu. Wiesz co chcesz i tego sie trzymaj. Nawet wtedy jak bedą kręcili głowami wokół i mówi: tak się nie robi, bedzie brzydko, szkoda materiału, czy pani jest pewna.... Normalnie miałam to samo ale dałam radę i Ty dasz!!! Wymysliłaś sobie prosty dom z elementami nowoczesnego wystroju więc nie daj się teraz omotać. Wiem, ze czesem sa rozterki czy nie wybrać eleganckiej tradycji ale....... nie odpuszczaj. Efekt końcowy będzie wspaniały!!! A faceci na budowie to......piiiiiiiiiiii...............piiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........piiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Małgosiu, miałaś rację! Już wiem dlaczego ich tyle u Ciebie było. Rozumiem te kolce i siatkę... Wiem, co czujesz... http://www.odstraszanieptakow.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2008 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Witaj TomKo, dobrze że się już znalazłaś . Niezłe przejścia z tymi gołębiami, zupełnie jak linia produkcyjna . Nie daj sobie wmówić czegoś, czego nie chcesz. Wyobrażam sobie jak to musi być w@%$@%$#e jak na siłę ktoś chce przeforsować swoje wizje w Twoim domu. A jak ogród, co przybyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.06.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Nie słuchaj chłopów, zwłaszcza starych! Wylęgarnia najbardziej chorych pomysłów to fachowcy starej daty! W razie czego tup nogą i krzycz. Jak zaczynałam pracować w branży to często mnie takie traktowanie spotykało, młoda z piskliwym głosem- co ona może wiedzieć...zresztą, rzeczywiście niewiele wtedy umiałam, ale nie o to chodzi...Ja zawsze mówię tak: dobrze, proszę powiedzieć co Pan ma do powiedzenia a ja sobie to przez chwilę przemyślę. A później mówię: Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.06.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Witam! Normalnie przegrywamy z Niemcami 2:0 ... szkoda ... Mayland, jak się tak łatwo nie poddaję, ale wkurzają mnie takie sytuacje ... Na razie gośc myśli i nie odzywa się . Swoją drogą ciekawa jestem, co tam wyrysuje malgos2, dzięki za link, brrr, mam nadzieję, że się obędę bez tych ustrojstw. Na razie świerk i inne roślinki wyjechały na działkę - budowę, my w miarę możliwości korzystamy z balkonu i chyba ptaszki zrozumiały, że nie ma tu dla nich miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 ale świerk pojechał sam czy z ptaszkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.06.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Soniko, znalazłam się , ale ciągle nie mam tyle czasu ile bym chciała. Praktycznie nocą tylko bywam w domu . W tym tygodniu nawet i częściej, bo synek mi sie pochorował i mama nas odwiedziła , ale na kompa nie miałam czasu Co do tego wmawiania, różnie może być. Zazwyczaj staram się obstawać przy swoim, ale jak kilka osób jednocześnie mnie przekonuje, to ulegam . Hihihi albo jak nie mam wyraźnej wizji, to też łatwo mnie urobić ... W ogrodzie dzieje się, miałam zrywy, chwile zwątpienia, problemy z kręgosłupem, ale ... JESTEM NA FINISZU!!! Dzisiaj skończylismy! Oczywiście ten zaplanowany kawałek, bo wokół domu nawet nie planowaliśmy. Wiadomo prace budowlane, a jesienią jeszcze ocieplanie z zewnatrz, więc szkoda roboty i roślinek Irma dokładnie jakbyś była przy mnie !! Podle mnie potraktowali, ale to ja decyduję o tym domu, więc ... ktoś będzie musiał się ugiąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.06.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 ale świerk pojechał sam czy z ptaszkami?? myślałam o tym, hiihhihih, ale ostatecznie ptaszki zostawiliśmy bałam się, że tam zaczną mi się mnożyć, wyjadać nasiona itp gorzej ze świerkiem, chyba tęskni za gołębiami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts