DarioAS 08.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.06.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 skoro tak piszesz Aniu, zajrzałam do Ciebie ... i chyba całą noc u Ciebie spędzę Jak Ty to robisz? Mam do przeczytania .... TYLKO 4 i pół strony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 a ja już myślałam, że o imprezie piszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.06.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 uff, jestem przy szerszeniach i płotku, jeszcze ze 3 strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 08.06.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 TOMKA,,....a to ty jeszcze nie wiesz że BABA na budowie jest jak 5-te koło u woza?????....jezu.....,...ale idz do przodu zgodnie ze swoimi wizjami, jeśli czegoś nie wiesz to posłuchaj fachowca-..o ile ONI/ON jest tym fachowcem..., a jak widzisz żę to zupełnie nie po twojemu to zrób jak ci SONIKa proponuje..., tj. gadaj Pan co masz gadać a ja chwilkę pomyśł.e....., ale wiem że łatwiej tak sie pisze i doradza komuś niż zrobic...,....ale ja też czasami bywam uparta...., wyniki są różne,.....ale chyba wiecej jest PLUSÓW niż na minus..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 uff, jestem przy szerszeniach i płotku, jeszcze ze 3 strony pobieżne czytanie wystarczy i będziesz w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.06.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 ANNNJA, gdzieżeś się podziewała kobieto? Jak wylewki? 5-te koło powiadasz ? hihihi tylko bez tego koła nie byłoby tej budowy Aniu, prowadzisz jeszcze dziennik? Gdzie masz link? Chciałam zajrzeć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.06.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 uff, jestem przy szerszeniach i płotku, jeszcze ze 3 strony pobieżne czytanie wystarczy i będziesz w temacie no wiesz , chcesz mnie pozbawić takiej dawki humoru? hihi A swoją drogą zobacz co przeczytałam: aż takie duże to chyba nie są staram sie codziennie zagladać do każdego i choćby poczytać co i jak, żeby potem nie skakać po trzy strony w tył, jak u Olgi No dobra, nie jest z Toba najgorzej. Gorzej jest wlasnie z Olga. Regularnie nas olewa... Dobrze, że o mnie zapomniałyście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 08.06.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 hej..ni ma linka......,wylewki wkońcu zrobione, ale sie przygotowaywaliśmy ponad tydzień...horror...co ja przeszłam..... o boże!!!!bo mamy ogrzewanie elektrycznie i problem był jak położyć kable żeby były 2-3cm do górnej powierzchni podłogi..i to ci zagwozdka...wrzuce w za pare dni zjecia do dziennika, dawno nic tam nie pisałam, ...ale szcześliwa jestem żę ten temat za mna,....chociaż kable wyszły chyba miejscami poniżęj 5cm. od wylewki górnej, robiliśmy MIXOKRTETEM>...... ekipa OK, sprawne chlopaki, tylko chyba powinnam ich bardziej przy zatapianiu kabli pilnować, powiem ći za miesiąc jak zrobili..bo dopiero uruchomimy wtedy podłogówke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 uff, jestem przy szerszeniach i płotku, jeszcze ze 3 strony pobieżne czytanie wystarczy i będziesz w temacie no wiesz , chcesz mnie pozbawić takiej dawki humoru? hihi A swoją drogą zobacz co przeczytałam: aż takie duże to chyba nie są staram sie codziennie zagladać do każdego i choćby poczytać co i jak, żeby potem nie skakać po trzy strony w tył, jak u Olgi No dobra, nie jest z Toba najgorzej. Gorzej jest wlasnie z Olga. Regularnie nas olewa... Dobrze, że o mnie zapomniałyście ... A kto Ci powiedzial, ze zapomnialysmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.06.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 uff, jestem przy szerszeniach i płotku, jeszcze ze 3 strony pobieżne czytanie wystarczy i będziesz w temacie no wiesz , chcesz mnie pozbawić takiej dawki humoru? hihi A swoją drogą zobacz co przeczytałam: aż takie duże to chyba nie są staram sie codziennie zagladać do każdego i choćby poczytać co i jak, żeby potem nie skakać po trzy strony w tył, jak u Olgi No dobra, nie jest z Toba najgorzej. Gorzej jest wlasnie z Olga. Regularnie nas olewa... Dobrze, że o mnie zapomniałyście ... A kto Ci powiedzial, ze zapomnialysmy? a NIEEEE???? Lecę czytać dalej ... Małgoś, a te gołębie to są straszne ... Wyobraź sobie, że dzisiaj, te dwa młode przyleciały odwiedzić mnie ... na szczęście dzieci przegoniły je ... i do wieczora nie pojawily sie ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.06.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 hej.. ni ma linka......, wylewki wkońcu zrobione, ale sie przygotowaywaliśmy ponad tydzień...horror... co ja przeszłam..... o boże!!!! bo mamy ogrzewanie elektrycznie i problem był jak położyć kable żeby były 2-3cm do górnej powierzchni podłogi..i to ci zagwozdka... wrzuce w za pare dni zjecia do dziennika, dawno nic tam nie pisałam, ... ale szcześliwa jestem żę ten temat za mna,....chociaż kable wyszły chyba miejscami poniżęj 5cm. od wylewki górnej, robiliśmy MIXOKRTETEM>.. .... ekipa OK, sprawne chlopaki, tylko chyba powinnam ich bardziej przy zatapianiu kabli pilnować, powiem ći za miesiąc jak zrobili..bo dopiero uruchomimy wtedy podłogówke... zdjęcia wrzucaj i to szybko i pisz, to bedę wiedziala co się u ciebie dzieje , bo też lecisz jak burza. Okna masz zamówione? Na kiedy będą, a co z instalacjami? Kiedy robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Małgoś, a te gołębie to są straszne ... Wyobraź sobie, że dzisiaj, te dwa młode przyleciały odwiedzić mnie ... na szczęście dzieci przegoniły je ... i do wieczora nie pojawily sie ponownie Okropne ptaszyska... Czlowiek sie lituje, ale one Ci normalnie wchodza na glowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.06.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Dokładnie tak! Nie wyrzucałam jajek, bo pomyślałam gołębica wysiedzi i odlecą, a tu proszę kolejni chętni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Dokładnie tak! Nie wyrzucałam jajek, bo pomyślałam gołębica wysiedzi i odlecą, a tu proszę kolejni chętni ... Skad ja to znam? Ale ja mam to z glowy raz na zawsze. Nigdy wiecej zadnych ptaszyskow na balkonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.06.2008 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 chyba, że jakiś sprytny się znajdzie? ... i znów nic nie skrobnęłam w dzienniku, a nawet nowe fotki wrzuciłam na Fotosik ... Jak ja nie lubię/ nie umiem wstawać o 6-ej . Uciekam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 chyba, że jakiś sprytny się znajdzie? ... i znów nic nie skrobnęłam w dzienniku, a nawet nowe fotki wrzuciłam na Fotosik ... Jak ja nie lubię/ nie umiem wstawać o 6-ej . Uciekam spać Trzymaj sie tam i nie daj tym wstretnym chlopom. Kazda z nas ma to samo. Pojechalam z mezem na szkolenie do Ardexu o posadzkach - przyjezdzamy - pan na szkolenie? A ta pani to przezroczysta... Szczeka im opadla jak zaczelam pytania zadawac. Tak to juz jest w tym glupim kraju... Ale my ich nauczymy respektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.06.2008 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Tomka nie odpuszczaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Poustawiaj ich wszysttkich równiutko w szeregu i pokaż kto nz Twojej budowie rządzi!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.06.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Dzień dobry Tutaj też pusto czemu wszyscy muszą dzisiaj pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Dzień dobry Tutaj też pusto czemu wszyscy muszą dzisiaj pracować Nie wszyscy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts