Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tomki budowania

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

TOMKA,,....a to ty jeszcze nie wiesz że BABA na budowie jest jak 5-te koło u woza?????....

jezu.....,...ale idz do przodu zgodnie ze swoimi wizjami, jeśli czegoś nie wiesz to posłuchaj fachowca-..o ile ONI/ON jest tym fachowcem..., a jak widzisz żę to zupełnie nie po twojemu to zrób jak ci SONIKa proponuje..., tj. gadaj Pan co masz gadać a ja chwilkę pomyśł.e.....,

ale wiem że łatwiej tak sie pisze i doradza komuś niż zrobic...,....ale ja też czasami bywam uparta...., wyniki są różne,.....

ale chyba wiecej jest PLUSÓW niż na minus.....

uff, jestem przy szerszeniach i płotku, jeszcze ze 3 strony :oops: :lol: :lol:

pobieżne czytanie wystarczy i będziesz w temacie :wink:

no wiesz :lol: :lol: , chcesz mnie pozbawić takiej dawki humoru? hihi

A swoją drogą zobacz co przeczytałam:

:oops: :oops:

aż takie duże to chyba nie są :wink:

staram sie codziennie zagladać do każdego i choćby poczytać co i jak, żeby potem nie skakać po trzy strony w tył, jak u Olgi :wink:

No dobra, nie jest z Toba najgorzej. Gorzej jest wlasnie z Olga. Regularnie nas olewa... :evil: :evil: :evil:

Dobrze, że o mnie zapomniałyście ...

hej..

ni ma linka......,

wylewki wkońcu zrobione, ale sie przygotowaywaliśmy ponad tydzień...horror...

co ja przeszłam..... o boże!!!!

bo mamy ogrzewanie elektrycznie i problem był jak położyć kable żeby były 2-3cm do górnej powierzchni podłogi..i to ci zagwozdka...

wrzuce w za pare dni zjecia do dziennika, dawno nic tam nie pisałam, ...

ale szcześliwa jestem żę ten temat za mna,....chociaż kable wyszły chyba miejscami poniżęj 5cm. od wylewki górnej, robiliśmy MIXOKRTETEM>..

.... ekipa OK, sprawne chlopaki, tylko chyba powinnam ich bardziej przy zatapianiu kabli pilnować, powiem ći za miesiąc jak zrobili..bo dopiero uruchomimy wtedy podłogówke...

staram sie codziennie zagladać do każdego i choćby poczytać co i jak, żeby potem nie skakać po trzy strony w tył, jak u Olgi :wink:

No dobra, nie jest z Toba najgorzej. Gorzej jest wlasnie z Olga. Regularnie nas olewa... :evil: :evil: :evil:

A kto Ci powiedzial, ze zapomnialysmy? :lol: :lol: :lol:

A kto Ci powiedzial, ze zapomnialysmy? :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: :oops: :o :o a NIEEEE???? Lecę czytać dalej ...

Małgoś, a te gołębie to są straszne ... Wyobraź sobie, że dzisiaj, te dwa młode przyleciały odwiedzić mnie ... na szczęście dzieci przegoniły je ... i do wieczora nie pojawily sie ponownie :D :D

hej..

ni ma linka......,

wylewki wkońcu zrobione, ale sie przygotowaywaliśmy ponad tydzień...horror...

co ja przeszłam..... o boże!!!!

bo mamy ogrzewanie elektrycznie i problem był jak położyć kable żeby były 2-3cm do górnej powierzchni podłogi..i to ci zagwozdka...

wrzuce w za pare dni zjecia do dziennika, dawno nic tam nie pisałam, ...

ale szcześliwa jestem żę ten temat za mna,....chociaż kable wyszły chyba miejscami poniżęj 5cm. od wylewki górnej, robiliśmy MIXOKRTETEM>..

.... ekipa OK, sprawne chlopaki, tylko chyba powinnam ich bardziej przy zatapianiu kabli pilnować, powiem ći za miesiąc jak zrobili..bo dopiero uruchomimy wtedy podłogówke...

zdjęcia wrzucaj i to szybko i pisz, to bedę wiedziala co się u ciebie dzieje :wink: , bo też lecisz jak burza. Okna masz zamówione? Na kiedy będą, a co z instalacjami? Kiedy robicie?

Małgoś, a te gołębie to są straszne ... Wyobraź sobie, że dzisiaj, te dwa młode przyleciały odwiedzić mnie ... na szczęście dzieci przegoniły je ... i do wieczora nie pojawily sie ponownie :D :D

Okropne ptaszyska... :x :x :x Czlowiek sie lituje, ale one Ci normalnie wchodza na glowe. :evil:

chyba, że jakiś sprytny się znajdzie?

... i znów nic nie skrobnęłam w dzienniku, a nawet nowe fotki wrzuciłam na Fotosik ... Jak ja nie lubię/ nie umiem wstawać o 6-ej :roll: :( . Uciekam spać

Trzymaj sie tam i nie daj tym wstretnym chlopom. Kazda z nas ma to samo. Pojechalam z mezem na szkolenie do Ardexu o posadzkach - przyjezdzamy - pan na szkolenie? A ta pani to przezroczysta... Szczeka im opadla jak zaczelam pytania zadawac. Tak to juz jest w tym glupim kraju... Ale my ich nauczymy respektu. :evil: :evil: