Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tomki budowania

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:D :D wciągnęło, to mało powiedziane ... zatraciłam się zupełnie, przepadłam dla wszystkich, rodziny, znajomych, ale już niedługo i wracam :wink:

Ziemi trochę jest, ale nie dużo :roll: :lol: .

A co do ostatniego pytania to :oops: :oops: ja mam dwutygodniowy poślizg w pisaniu "Dziennika" ... Co podgonię troszkę, to albo czasu nie mam albo netu i znów zaległości :oops: :roll: :D Dlatego daty piszę przy każdym poście :oops: :D

Dzięki :wink: to brykam spać.

Cóż dziennika nadal nie uzupełniłam, nie doczytałam nawet połowy z odwiedzanych Dzienników, ale jutro znów jadę do kopania, więc muszę się troszkę zregenerować :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobranoc :D

No to pa. Teraz ja samotna zostane. Zaprawiam sie przed jutrem winkiem czerwonym. :roll:

Pozwolisz Soniczko, że jeszcze tutaj sobie wkleję Twojego clematisa, śliczny. Pokażę go mężowi, bo to Jego typ. Ja i dzieciaczki wybraliśmy tego Blue, więc byliśmy górą w głosowaniu, ale kupimy tego w przyszłości, bo cudny !!!

http://images34.fotosik.pl/284/f41c5efaf25533c9med.jpg

http://images26.fotosik.pl/229/6ba38fcebe25cda8med.jpg

i jak tu od Was odejść?

Małgosiu, trzeba wcześniej było pisać, że pijemy, to razem napiłybyśmy się winka :wink: i Sonikę bysmy poczęstowały

Ja nie mogę, bom w pracy , ale chętnie bym sobie strzeliła :wink:, nie powiem.

Odejsc nie mozna... Szkoda, ze Cie jutro nie bedzie u Ani. Takie tlumy sie zapowiadaly, a tylko we 3 pojedziemy. :roll:

i jak tu od Was odejść?

Małgosiu, trzeba wcześniej było pisać, że pijemy, to razem napiłybyśmy się winka :wink: i Sonikę bysmy poczęstowały

quote]

:wink: :wink: wirtualnego kielicha , zawsze można!! :lol: :lol:

Z roślinami to jest tak, że jak stworzysz im sprzyjające warunki, dbasz o nie, to one się odwzajemniają. Więc skoro tak pięknie Ci zakwitły ... w przyszłym roku będzie podobnie.

i jak tu od Was odejść?

Odejsc nie mozna... Szkoda, ze Cie jutro nie bedzie u Ani. Takie tlumy sie zapowiadaly, a tylko we 3 pojedziemy. :roll:

Małgosiu, nic straconego, spotkamy się następnym razem :D . Jak się udało spotkanie?

W zanadrzu mam coś dla Ciebie :x :evil: . Jak bedziesz przy kompie napiszę :wink: :D .

i jak tu od Was odejść?

quote]

:wink: :wink: wirtualnego kielicha , zawsze można!! :lol: :lol:

To jesteśmy umówione na następny raz :wink: .

Ależ Ty masz te grządki jak spod linijki,, niesamowite :o . Z centymetrem chodzisz czy jak :wink:?

U nas mąż posadził parę krzaczków pomidorów, ciekawe czy coś z nich będzie, bo trochę późno się za to zabrał.

Kiedyś nie wierzyłam, że można napisać tyyle postów, a tu proszę

Można, można jeszcze więcej :wink: .

Nie no te Twoje grządki zwalaja z nóg :o Ja bym tyle nie zrobiła, poprostu to wiem. To wszystko obsadzisz warzywami? Sporo tego będzie!

Mnie warzywnik czeka w przyszłym roku. Narazie rośnie tam żyto a na jesieni posiejemy łubin i zaorzemy. Będzie jak nawóz. Na wiosne bedę robić grządki. :lol: