malgos2 13.06.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 a to mnie nastraszyłaś!! I to tak przed snem? I co na balkonie, na deszczu mam siedzieć i czuwać ? Zaloz siatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Zawsze mi się kojarzyłaś z 5-tą, 6-tą rano, stąd to zdziwienie . Jestem kobietą pełną tajemnic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.06.2008 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 a to mnie nastraszyłaś!! I to tak przed snem? I co na balkonie, na deszczu mam siedzieć i czuwać ? Zaloz siatke Litościiiiii mogę jutro? tzn dzisiaj jak słońce wzejdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Co tu dużo mówić - FAJNIE jest i widzę, że Cię wciągnęło więcej niż na maksa . Podziwiam, po prostu podziwiam. Mnie też wciągnęło, ale u mnie było mało, a u Ciebie hektary. A o jakim spotkaniu Muratora piszesz, przeciez ono już było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.06.2008 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 wciągnęło, to mało powiedziane ... zatraciłam się zupełnie, przepadłam dla wszystkich, rodziny, znajomych, ale już niedługo i wracam Ziemi trochę jest, ale nie dużo . A co do ostatniego pytania to ja mam dwutygodniowy poślizg w pisaniu "Dziennika" ... Co podgonię troszkę, to albo czasu nie mam albo netu i znów zaległości Dlatego daty piszę przy każdym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 a to mnie nastraszyłaś!! I to tak przed snem? I co na balkonie, na deszczu mam siedzieć i czuwać ? Zaloz siatke Litościiiiii mogę jutro? tzn dzisiaj jak słońce wzejdzie ??? Mozesz, mozesz. Spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.06.2008 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Dzięki to brykam spać. Cóż dziennika nadal nie uzupełniłam, nie doczytałam nawet połowy z odwiedzanych Dzienników, ale jutro znów jadę do kopania, więc muszę się troszkę zregenerować Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Własnie miałam pytać co Ty jeszcze tutaj robisz, alle jak pa, pa to pa, pa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No mówię pa, pa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Dzięki to brykam spać. Cóż dziennika nadal nie uzupełniłam, nie doczytałam nawet połowy z odwiedzanych Dzienników, ale jutro znów jadę do kopania, więc muszę się troszkę zregenerować Dobranoc No to pa. Teraz ja samotna zostane. Zaprawiam sie przed jutrem winkiem czerwonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.06.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Jeszcze miałam napisać, że przesłodkie masz dzieciaczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.06.2008 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 i jak tu od Was odejść? Małgosiu, trzeba wcześniej było pisać, że pijemy, to razem napiłybyśmy się winka i Sonikę bysmy poczęstowały Soniczko, to złudne ... hihihi na zdjęciach to wszystkie dzieci grzeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.06.2008 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Pozwolisz Soniczko, że jeszcze tutaj sobie wkleję Twojego clematisa, śliczny. Pokażę go mężowi, bo to Jego typ. Ja i dzieciaczki wybraliśmy tego Blue, więc byliśmy górą w głosowaniu, ale kupimy tego w przyszłości, bo cudny !!! http://images34.fotosik.pl/284/f41c5efaf25533c9med.jpg http://images26.fotosik.pl/229/6ba38fcebe25cda8med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.06.2008 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 i jak tu od Was odejść? Małgosiu, trzeba wcześniej było pisać, że pijemy, to razem napiłybyśmy się winka i Sonikę bysmy poczęstowały quote] Ja nie mogę, bom w pracy , ale chętnie bym sobie strzeliła , nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.06.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Ładny, też mi się podoba. Ciekawa jestem czy w przyszłym roku tez będzie OK, bo z nimi podobno jest problem i lubią padać. Reszta ma pączki, ale wciąż śpi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2008 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 i jak tu od Was odejść? Małgosiu, trzeba wcześniej było pisać, że pijemy, to razem napiłybyśmy się winka i Sonikę bysmy poczęstowały Ja nie mogę, bom w pracy , ale chętnie bym sobie strzeliła , nie powiem. Odejsc nie mozna... Szkoda, ze Cie jutro nie bedzie u Ani. Takie tlumy sie zapowiadaly, a tylko we 3 pojedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.06.2008 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 i jak tu od Was odejść? Małgosiu, trzeba wcześniej było pisać, że pijemy, to razem napiłybyśmy się winka i Sonikę bysmy poczęstowały quote] Ja nie mogę, bom w pracy , ale chętnie bym sobie strzeliła , nie powiem. wirtualnego kielicha , zawsze można!! Z roślinami to jest tak, że jak stworzysz im sprzyjające warunki, dbasz o nie, to one się odwzajemniają. Więc skoro tak pięknie Ci zakwitły ... w przyszłym roku będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.06.2008 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 i jak tu od Was odejść? Małgosiu, trzeba wcześniej było pisać, że pijemy, to razem napiłybyśmy się winka i Sonikę bysmy poczęstowały Ja nie mogę, bom w pracy , ale chętnie bym sobie strzeliła , nie powiem. Odejsc nie mozna... Szkoda, ze Cie jutro nie bedzie u Ani. Takie tlumy sie zapowiadaly, a tylko we 3 pojedziemy. Małgosiu, nic straconego, spotkamy się następnym razem . Jak się udało spotkanie? W zanadrzu mam coś dla Ciebie . Jak bedziesz przy kompie napiszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2008 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 i jak tu od Was odejść? Małgosiu, trzeba wcześniej było pisać, że pijemy, to razem napiłybyśmy się winka i Sonikę bysmy poczęstowały quote] Ja nie mogę, bom w pracy , ale chętnie bym sobie strzeliła , nie powiem. wirtualnego kielicha , zawsze można!! To jesteśmy umówione na następny raz . Ależ Ty masz te grządki jak spod linijki,, niesamowite . Z centymetrem chodzisz czy jak ? U nas mąż posadził parę krzaczków pomidorów, ciekawe czy coś z nich będzie, bo trochę późno się za to zabrał. Kiedyś nie wierzyłam, że można napisać tyyle postów, a tu proszę Można, można jeszcze więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Nie no te Twoje grządki zwalaja z nóg Ja bym tyle nie zrobiła, poprostu to wiem. To wszystko obsadzisz warzywami? Sporo tego będzie! Mnie warzywnik czeka w przyszłym roku. Narazie rośnie tam żyto a na jesieni posiejemy łubin i zaorzemy. Będzie jak nawóz. Na wiosne bedę robić grządki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts