Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tomki budowania

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

i jak tu od Was odejść?

Małgosiu, trzeba wcześniej było pisać, że pijemy, to razem napiłybyśmy się winka :wink: i Sonikę bysmy poczęstowały

Ja nie mogę, bom w pracy , ale chętnie bym sobie strzeliła :wink:, nie powiem.

Odejsc nie mozna... Szkoda, ze Cie jutro nie bedzie u Ani. Takie tlumy sie zapowiadaly, a tylko we 3 pojedziemy. :roll:

Małgosiu, nic straconego, spotkamy się następnym razem :D . Jak się udało spotkanie?

W zanadrzu mam coś dla Ciebie :x :evil: . Jak bedziesz przy kompie napiszę :wink: :D .

Spotkanie bardzo fajnie sie udalo. Naprawde super, ze sie spotkalysmy. Musialam uciekac o 10, a impreza opoznila sie z powodu kobity, ktora skoczyla z wiaduktu pod nasz pociag (przezyla), ale i tak bylo bardzo w porzadku. Teraz juz sie na ulicy nie miniemy... :roll: A co tam masz dla mnie? Nowe jajca? :lol:

ojjejeje, ależ się dzieje... wkońcu, boo od paru dni wchodze, wchodze a u Ciebie pustki....,

ale jak tak czytałam Twoj wpis z soboty 14.06 o tym zjeżdzie...i nie zwrociłam uwagi ze wpisujesz niby z 31.05 to zamarłam.....pomyślałam, holender...znowu było jakieś spotkanie w WAWA a ja to przegapiłam....no nie!!! a potem czytam, wracam, czytam daty...a.aaaahahaha, to było 2tyg. temu,...

GRATULUJĘ urodzin i życzę dużo zdrówka i siły do ogrodu...-też CIe za to podziwiam...mój zarasta...., a czym to zrobie w tym tyg. zdjecie i wrzuce cobyś mogła zobaczyc.........

jakiej firmy masz blache???

i jak tu od Was odejść?

Małgosiu, trzeba wcześniej było pisać, że pijemy, to razem napiłybyśmy się winka :wink: i Sonikę bysmy poczęstowały

Odejsc nie mozna... Szkoda, ze Cie jutro nie bedzie u Ani. Takie tlumy sie zapowiadaly, a tylko we 3 pojedziemy. :roll:

Małgosiu, nic straconego, spotkamy się następnym razem :D . Jak się udało spotkanie?

W zanadrzu mam coś dla Ciebie :x :evil: . Jak bedziesz przy kompie napiszę :wink: :D .

a dla mnie to nie?? :wink: :lol:

i jak tu od Was odejść?

quote]

:wink: :wink: wirtualnego kielicha , zawsze można!! :lol: :lol:

To jesteśmy umówione na następny raz :wink: .

To co dzisiaj pijemy?

Ależ Ty masz te grządki jak spod linijki,, niesamowite :o . Z centymetrem chodzisz czy jak :wink:?

U nas mąż posadził parę krzaczków pomidorów, ciekawe czy coś z nich będzie, bo trochę późno się za to zabrał.

Kiedyś nie wierzyłam, że można napisać tyyle postów, a tu proszę

Można, można jeszcze więcej :wink: .

Hihihi, a dla mnie ciągle krzywe :roll: . Za każdym razem zaczynam pracę od obchodu i równania właśnie tych ścieżek :roll: :lol: . Może dam spokój?

Pomidory będziesz jadła, może trochę później niź inni, ale będziesz i to aż do przymrozków. Te które będą zielone zerwiesz, przeniesiesz do garażu i będą do późnej jesieni. Jeśli Cię pocieszę :roll: , ja ostatnie sadzonki wysadziłam chyba 2 tygodnie temu...

Co do ilości postów ... to nie będę się wypowiadać. Na dzień dzisiejszy liczba kilkunastu czy kilkudziesięciu tysięcy wydaje się nierealna, ale nie chcę się zarzekać :roll: :oops: :lol: :lol:

Nie no te Twoje grządki zwalaja z nóg :o Ja bym tyle nie zrobiła, poprostu to wiem. To wszystko obsadzisz warzywami? Sporo tego będzie!

Mnie warzywnik czeka w przyszłym roku. Narazie rośnie tam żyto a na jesieni posiejemy łubin i zaorzemy. Będzie jak nawóz. Na wiosne bedę robić grządki. :lol:

Mayland, zrobiłabyś, ja to wiem!!! Jak by tylko zaszła taka potrzeba to na bank. Pracowita i zdolna z Ciebie kobieta, więc dałabyś radę :D . Ja na zimę siałam zboże ozime :wink:

Hiihi co do obsadzania, to :o :oops: :lol: już to wszystko obsadzone, bez jednej małej grządki, hihi tej pod górką z ziemią. Reszta obsadzona, obsiana, wręcz daje plony :lol: :lol: . Tylko proszę się nie przerażać, bo to wersja robocza, być może to pierwsze i ostatnie zetknięcie się części tej ziemi z warzywami :wink: . Poprostu obsiewam, żeby chwasty zagłuszyć. Nie chciałam trawy siać po kwadraciku, bo i nierówno jeszcze, i brzydko by wschodziła. Poza tym sprawia mi to przyjemność...

ojjejeje, ależ się dzieje... wkońcu, boo od paru dni wchodze, wchodze a u Ciebie pustki....,

ale jak tak czytałam Twoj wpis z soboty 14.06 o tym zjeżdzie...i nie zwrociłam uwagi ze wpisujesz niby z 31.05 to zamarłam.....pomyślałam, holender...znowu było jakieś spotkanie w WAWA a ja to przegapiłam....no nie!!! a potem czytam, wracam, czytam daty...a.aaaahahaha, to było 2tyg. temu,...

GRATULUJĘ urodzin i życzę dużo zdrówka i siły do ogrodu...-też CIe za to podziwiam...mój zarasta...., a czym to zrobie w tym tyg. zdjecie i wrzuce cobyś mogła zobaczyc.........

jakiej firmy masz blache???

Aniu, mieszam z tymi datami, ale nie nadążam z pisaniem :oops: . A to całe dnie jestem poza domem - praca/działka, to netu nie miałam kilka dni, to znajomi,to fotosik nie działa, :oops: to bałam się, że pochwalę się, że tam okna i blacha leżą to kogoś zwabię ... stąd te poślizgi ...

Dziękuję za życzenia :oops: :D

Blachodachówka Ruukki. Kupowałam tu przy wiadukcie, przy Warszawskiej

TomKa tera to Ty jesteś elyta

Moje gratulację :D :D :D

Ty się znów nabijasz, a ja w szoku jestem :roll:, bo nie wiem kiedy tysiąc postów napisałam :o . Zdaje się tak cicho siedzę na FM, oglądam tylko domki innych a tu elyta, hiih. Ciebie chyba nie dogonię, tak wysoko siedzisz na tym Olimpie :D

Dzięki za gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i jak tu od Was odejść?

a dla mnie to nie?? :wink: :lol:

oki, w takim razie dla Was obydwu ...

tadam

http://images31.fotosik.pl/290/b8c398671bd7105a.jpg

http://images31.fotosik.pl/290/b19611899aac701b.jpg

Małgoś, Ty wróżka?

Ty się znów nabijasz, a ja w szoku jestem :roll:, bo nie wiem kiedy tysiąc postów napisałam :o . Zdaje się tak cicho siedzę na FM, oglądam tylko domki innych a tu elyta, hiih. Ciebie chyba nie dogonię, tak wysoko siedzisz na tym Olimpie :D

TomKa nie nabijam sie wcale

Ta liczba postów to kwestia czasu.

estem trochę dłużrj na forum i stąd taka liczba

Przypomnisz sobie moje słowa za dwa lata :lol: :lol: :lol:

TomKa nie nabijam sie wcale

Ta liczba postów to kwestia czasu.

estem trochę dłużrj na forum i stąd taka liczba

Przypomnisz sobie moje słowa za dwa lata :lol: :lol: :lol:

a widzisz i tak trzeba tłumaczyć starszym paniom, od razu wiem co do do mnie mówisz :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

czyli jeszcze ze 3 lata i razem posiedzimy tam na górze :D