Irma 15.06.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Grządki robią wrażenie. Chciałabym mieć własne truskawki. uwielbiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 i jak tu od Was odejść? Małgosiu, trzeba wcześniej było pisać, że pijemy, to razem napiłybyśmy się winka i Sonikę bysmy poczęstowały Ja nie mogę, bom w pracy , ale chętnie bym sobie strzeliła , nie powiem. Odejsc nie mozna... Szkoda, ze Cie jutro nie bedzie u Ani. Takie tlumy sie zapowiadaly, a tylko we 3 pojedziemy. Małgosiu, nic straconego, spotkamy się następnym razem . Jak się udało spotkanie? W zanadrzu mam coś dla Ciebie . Jak bedziesz przy kompie napiszę . Spotkanie bardzo fajnie sie udalo. Naprawde super, ze sie spotkalysmy. Musialam uciekac o 10, a impreza opoznila sie z powodu kobity, ktora skoczyla z wiaduktu pod nasz pociag (przezyla), ale i tak bylo bardzo w porzadku. Teraz juz sie na ulicy nie miniemy... A co tam masz dla mnie? Nowe jajca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 15.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 ojjejeje, ależ się dzieje... wkońcu, boo od paru dni wchodze, wchodze a u Ciebie pustki....,ale jak tak czytałam Twoj wpis z soboty 14.06 o tym zjeżdzie...i nie zwrociłam uwagi ze wpisujesz niby z 31.05 to zamarłam.....pomyślałam, holender...znowu było jakieś spotkanie w WAWA a ja to przegapiłam....no nie!!! a potem czytam, wracam, czytam daty...a.aaaahahaha, to było 2tyg. temu,...GRATULUJĘ urodzin i życzę dużo zdrówka i siły do ogrodu...-też CIe za to podziwiam...mój zarasta...., a czym to zrobie w tym tyg. zdjecie i wrzuce cobyś mogła zobaczyc......... jakiej firmy masz blache??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.06.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 TomKa tera to Ty jesteś elyta Moje gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 i jak tu od Was odejść? Małgosiu, trzeba wcześniej było pisać, że pijemy, to razem napiłybyśmy się winka i Sonikę bysmy poczęstowały Ja nie mogę, bom w pracy , ale chętnie bym sobie strzeliła , nie powiem. Odejsc nie mozna... Szkoda, ze Cie jutro nie bedzie u Ani. Takie tlumy sie zapowiadaly, a tylko we 3 pojedziemy. Małgosiu, nic straconego, spotkamy się następnym razem . Jak się udało spotkanie? W zanadrzu mam coś dla Ciebie . Jak bedziesz przy kompie napiszę . a dla mnie to nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 TomKa, ale gadasz... witaj w Elicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.06.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 i jak tu od Was odejść? Małgosiu, trzeba wcześniej było pisać, że pijemy, to razem napiłybyśmy się winka i Sonikę bysmy poczęstowały quote] Ja nie mogę, bom w pracy , ale chętnie bym sobie strzeliła , nie powiem. wirtualnego kielicha , zawsze można!! To jesteśmy umówione na następny raz . To co dzisiaj pijemy? Ależ Ty masz te grządki jak spod linijki,, niesamowite . Z centymetrem chodzisz czy jak ? U nas mąż posadził parę krzaczków pomidorów, ciekawe czy coś z nich będzie, bo trochę późno się za to zabrał. Kiedyś nie wierzyłam, że można napisać tyyle postów, a tu proszę Można, można jeszcze więcej . Hihihi, a dla mnie ciągle krzywe . Za każdym razem zaczynam pracę od obchodu i równania właśnie tych ścieżek . Może dam spokój? Pomidory będziesz jadła, może trochę później niź inni, ale będziesz i to aż do przymrozków. Te które będą zielone zerwiesz, przeniesiesz do garażu i będą do późnej jesieni. Jeśli Cię pocieszę , ja ostatnie sadzonki wysadziłam chyba 2 tygodnie temu... Co do ilości postów ... to nie będę się wypowiadać. Na dzień dzisiejszy liczba kilkunastu czy kilkudziesięciu tysięcy wydaje się nierealna, ale nie chcę się zarzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.06.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Nie no te Twoje grządki zwalaja z nóg Ja bym tyle nie zrobiła, poprostu to wiem. To wszystko obsadzisz warzywami? Sporo tego będzie! Mnie warzywnik czeka w przyszłym roku. Narazie rośnie tam żyto a na jesieni posiejemy łubin i zaorzemy. Będzie jak nawóz. Na wiosne bedę robić grządki. Mayland, zrobiłabyś, ja to wiem!!! Jak by tylko zaszła taka potrzeba to na bank. Pracowita i zdolna z Ciebie kobieta, więc dałabyś radę . Ja na zimę siałam zboże ozime Hiihi co do obsadzania, to już to wszystko obsadzone, bez jednej małej grządki, hihi tej pod górką z ziemią. Reszta obsadzona, obsiana, wręcz daje plony . Tylko proszę się nie przerażać, bo to wersja robocza, być może to pierwsze i ostatnie zetknięcie się części tej ziemi z warzywami . Poprostu obsiewam, żeby chwasty zagłuszyć. Nie chciałam trawy siać po kwadraciku, bo i nierówno jeszcze, i brzydko by wschodziła. Poza tym sprawia mi to przyjemność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 no, ja bym się na Twoim miejscu też nie zarzekała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.06.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Czy Ty o czymś wiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.06.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Grządki robią wrażenie. Chciałabym mieć własne truskawki. uwielbiam... Irma do jesieni dom wybudujesz, potem zasadzisz truskawki i w przyszłym roku będziesz miała swoje . Jakbyś nie zdążyła, to w przyszłym roku zapraszam do mnie . Co do grządek ... duuuuuużo ich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.06.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 ojjejeje, ależ się dzieje... wkońcu, boo od paru dni wchodze, wchodze a u Ciebie pustki...., ale jak tak czytałam Twoj wpis z soboty 14.06 o tym zjeżdzie...i nie zwrociłam uwagi ze wpisujesz niby z 31.05 to zamarłam.....pomyślałam, holender...znowu było jakieś spotkanie w WAWA a ja to przegapiłam....no nie!!! a potem czytam, wracam, czytam daty...a.aaaahahaha, to było 2tyg. temu,... GRATULUJĘ urodzin i życzę dużo zdrówka i siły do ogrodu...-też CIe za to podziwiam...mój zarasta...., a czym to zrobie w tym tyg. zdjecie i wrzuce cobyś mogła zobaczyc......... jakiej firmy masz blache??? Aniu, mieszam z tymi datami, ale nie nadążam z pisaniem . A to całe dnie jestem poza domem - praca/działka, to netu nie miałam kilka dni, to znajomi,to fotosik nie działa, to bałam się, że pochwalę się, że tam okna i blacha leżą to kogoś zwabię ... stąd te poślizgi ... Dziękuję za życzenia Blachodachówka Ruukki. Kupowałam tu przy wiadukcie, przy Warszawskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.06.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 TomKa tera to Ty jesteś elyta Moje gratulację Ty się znów nabijasz, a ja w szoku jestem , bo nie wiem kiedy tysiąc postów napisałam . Zdaje się tak cicho siedzę na FM, oglądam tylko domki innych a tu elyta, hiih. Ciebie chyba nie dogonię, tak wysoko siedzisz na tym Olimpie Dzięki za gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.06.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 i jak tu od Was odejść? Małgosiu, trzeba wcześniej było pisać, że pijemy, to razem napiłybyśmy się winka i Sonikę bysmy poczęstowały Ja nie mogę, bom w pracy , ale chętnie bym sobie strzeliła , nie powiem. Odejsc nie mozna... Szkoda, ze Cie jutro nie bedzie u Ani. Takie tlumy sie zapowiadaly, a tylko we 3 pojedziemy. Małgosiu, nic straconego, spotkamy się następnym razem . Jak się udało spotkanie? W zanadrzu mam coś dla Ciebie . Jak bedziesz przy kompie napiszę . a dla mnie to nie?? oki, w takim razie dla Was obydwu ... tadam http://images31.fotosik.pl/290/b8c398671bd7105a.jpg http://images31.fotosik.pl/290/b19611899aac701b.jpg Małgoś, Ty wróżka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.06.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 TomKa tera to Ty jesteś elyta Moje gratulację Ty się znów nabijasz, a ja w szoku jestem , bo nie wiem kiedy tysiąc postów napisałam . Zdaje się tak cicho siedzę na FM, oglądam tylko domki innych a tu elyta, hiih. Ciebie chyba nie dogonię, tak wysoko siedzisz na tym Olimpie Dzięki za gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TomKa nie nabijam sie wcale Ta liczba postów to kwestia czasu. estem trochę dłużrj na forum i stąd taka liczba Przypomnisz sobie moje słowa za dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.06.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 http://images32.fotosik.pl/285/9826fa9e19f6f62b.jpg piękne cudeńka!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 http://images31.fotosik.pl/290/b19611899aac701b.jpg Wiem, założyłaś fermę tylko się nie przyznajesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.06.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 http://images31.fotosik.pl/290/b19611899aac701b.jpg Wiem, założyłaś fermę tylko się nie przyznajesz . no się wydało gołębnik pewnie się już buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 18.06.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 http://images32.fotosik.pl/285/9826fa9e19f6f62b.jpg piękne cudeńka!!!!!!!! Tez mi sie podobaja. Piekno w prostocie Poszukam sobie kiedyś podobnych jak wybuduje swojego tymka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.06.2008 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 TomKa tera to Ty jesteś elyta Moje gratulację Ty się znów nabijasz, a ja w szoku jestem , bo nie wiem kiedy tysiąc postów napisałam . Zdaje się tak cicho siedzę na FM, oglądam tylko domki innych a tu elyta, hiih. Ciebie chyba nie dogonię, tak wysoko siedzisz na tym Olimpie Dzięki za gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TomKa nie nabijam sie wcale Ta liczba postów to kwestia czasu. estem trochę dłużrj na forum i stąd taka liczba Przypomnisz sobie moje słowa za dwa lata a widzisz i tak trzeba tłumaczyć starszym paniom, od razu wiem co do do mnie mówisz czyli jeszcze ze 3 lata i razem posiedzimy tam na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts