TomKa 18.06.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 http://images31.fotosik.pl/290/b19611899aac701b.jpg Wiem, założyłaś fermę tylko się nie przyznajesz . no się wydało gołębnik pewnie się już buduje PUDŁO!!!!! nikt nie zgadł! Proszę o kolejne propozycje... Podpowiem, że rozwiązanie jest banalnie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.06.2008 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 http://images32.fotosik.pl/285/9826fa9e19f6f62b.jpg piękne cudeńka!!!!!!!! Tez mi sie podobaja. Piekno w prostocie Poszukam sobie kiedyś podobnych jak wybuduje swojego tymka Chłopaki, cieszę się, że Wam się podobają, bo mi też . Odkąd pamiętam używałam tylko takich baterii z mieszaczem i zachciało mi się odmiany . hihihi w kuchni i wc dla gości będzie jednak wersja oszczędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 18.06.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 rany boskie! to Twoja własna rzodkiewka? z Twoich grządek? ja, stary mieszczuch nie mogę uwierzyć...zawsze myślałam, że warzywa rosną w supermarkecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.06.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Irma moja własna, a jaka smaczna ! Może troszkę za ostra . Sama byłam w szoku jak ją zobaczyłam. Raczej realistką jestem i chociaż dużo daję z siebie tworząc ten ogród i całą resztę, to byłam i jestem świadoma, że to licha ziemia i ... przyznam sie szczerze ... na nic nie liczyłam. Ale to miłe być tak pozytywnie zaskoczoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 tadam http://images31.fotosik.pl/290/b8c398671bd7105a.jpg http://images31.fotosik.pl/290/b19611899aac701b.jpg Małgoś, Ty wróżka? Wrozka nie, ale te cholery znam na wylot... Polubily Cie znaczy sie. Wez ta siatke zaloz, bo one tak w nieskonczonosc moga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.06.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witaj Malgos! ja mam inny pomysł, hihihhhihhiihihi Przeczytaj pierwszy post na tej stronie, może domyślisz się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witaj Malgos! ja mam inny pomysł, hihihhhihhiihihi Przeczytaj pierwszy post na tej stronie, może domyślisz się ... Chcesz wywalic jajco albo zrobic z niego jajecznice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.06.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 eeee, to byłoby zbyt proste podpowiem, że tym razem jestem perfidna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 eeee, to byłoby zbyt proste podpowiem, że tym razem jestem perfidna Podrzucic jajco sasiadowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.06.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 ja wiem!!!!! TomKa podrzuciłaś to jajo żeby zachęcić je do reprodukcji!!! A truskawki boskie!!!!!! Nie chwaląc się też mam takie u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.06.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Zajmiesz się produkcją pisanek na Wielkanoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A moze to nie jest jajo tylko pileczka ping-pongowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.06.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 eeee, to byłoby zbyt proste podpowiem, że tym razem jestem perfidna zatrudnisz strusia do wysiadywania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 moje ukochane jedzonko... http://images27.fotosik.pl/228/b2943a573db5e305.jpg dzienie to tak z kilogram mi lekko wchodzi w ... TomKa, masz podobne baterie łazienkowe do moich, ta do umywalki jest identyczna, wannową mam z prostą wylewką tylko moje są w samym chromie ładne jajeczko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 19.06.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Zajmiesz się produkcją pisanek na Wielkanoc Baaaaardzo blisko!!!! Wręcz trafiony - zatopiony. W nagrodę dostaniesz pierwszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 19.06.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 TomKa, masz podobne baterie łazienkowe do moich, ta do umywalki jest identyczna, wannową mam z prostą wylewką tylko moje są w samym chromie ładne jajeczko... Aniu i jak się one sprawują w praktyce? Nie za kanciaste, wygodne? Ciekawa jestem jeszcze tej satyny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Zajmiesz się produkcją pisanek na Wielkanoc Baaaaardzo blisko!!!! Wręcz trafiony - zatopiony. W nagrodę dostaniesz pierwszą . Czyli wydmuszke zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 20.06.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Nie wytrzymam, chwile mnie nie bylo, a Ty nie dosc, ze masz produkcje jajek to jeszcze do tego ogrodek warzywny. No i te truskawy. Tez takie chce Gratuluje wytrwalosci! Co jeszcze planujesz tam posadzic - wiem o rzodkiewce, truskawkach, pomidorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 TomKa, masz podobne baterie łazienkowe do moich, ta do umywalki jest identyczna, wannową mam z prostą wylewką tylko moje są w samym chromie ładne jajeczko... Aniu i jak się one sprawują w praktyce? Nie za kanciaste, wygodne? Ciekawa jestem jeszcze tej satyny ... wygodne są, ja nie nie narzekam, fajnie mi się odkręca i zakręca tymi zaworkami, dobrze sie je trzyma satyna i ładniej wygląda i jest praktyczniejsza, bo na chromie to każda kroplę wody widać klamki mam takie mieszane i na tej satynce nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Jak schody? czy już się zmaterializowały i w jakich wymiarach? To są zalety szybkiego budowania budowania - masz tyle entuzjazmu, że już kupiłaś baterie Oby tak dalej Co z tym jajem??? Dowiemy się na końcu budowy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts