Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tomki budowania

Recommended Posts

właśnie ten colours niby firma?

zupełnie nie wiem jak to odszukać

nawet fotki nie da się skopiować

wejdź może na stronę castoramy i tam po lewej jest "katalog łazienki", przekręć jedną stronę i wybierz obrazek z drugą łazienką (s. 10)

http://www.castorama.pl/

Ratunku, pomocy!!! Ja chcę to mieć!!

No istotnie wyglada, jak by ten Colours to byla firma. Postaram sie tego poszukac, ale nie gwarantuje rezultatow... :(

Jakbyś coś jeszcze znalazła podobnego bedę wdzięczna :D

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://images27.fotosik.pl/233/6d684b6867f6883fmed.jpg :wink: :wink:

wygląda na to, że to seria zrobiona specjalnie dla Castoramy, przynajmniej tak wywnioskowałam z opisu :roll:

Dario, właśnie o to mi chodziło!!!! To jest to! Tylko w Castoramie była niebieska. W ogóle o wiele lepiej to wygląda w rzeczywistości niż na tym zdjęciu czy w katalogu.

DZIęKUJĘ!

http://www.hoppe-mosaic.de/pagepics/PGX-66__4x.jpg

http://www.hoppe-mosaic.de/english/06/world_of_mosaics__e.htm

Już obejrzałam :o śliczności!

Zawsze z syna się śmiałam, że jest jak sroka. Wystarczy, że coś jest złote albo się błyszczy i podoba się Jemu, a tu proszę ... tak mi te krople - kamyki zaświeciły, tak wpadły w oko, że stale o nich myślę :roll:

Irma, a można te mozaiki gdzieś kupić w Polsce? Przepraszam za być może banalne pytania, ale ostatnio płytki kupowałam 13 lat temu i jestem zupełnie zielona w temacie.

Wklejam tu jeszcze jeden link :wink: z mozaikami ...

http://www.anva-pol.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=32

Witaj !

Podoba mi się Twoj domek, jest nawet troszkę podobny do mojego... Żałuję teraz, że nie będę miała takiego cudnego daszka nad wejściem.

Gratuluję

aka

Witaj aka-jonek w mych skromnych progach :D :oops: . Rzeczywiście te nasze stodoły są podobne, hihihi a jeszcze bardziej podobny jest stan osobowy naszych rodzin :roll: :lol: :lol: :lol: . Tylko tempo prac mamy różne ...

Dziękuję za gratulacje!

http://images27.fotosik.pl/233/6d684b6867f6883fmed.jpg :wink: :wink:

wygląda na to, że to seria zrobiona specjalnie dla Castoramy, przynajmniej tak wywnioskowałam z opisu :roll:

Dario, właśnie o to mi chodziło!!!! To jest to! Tylko w Castoramie była niebieska. W ogóle o wiele lepiej to wygląda w rzeczywistości niż na tym zdjęciu czy w katalogu.

DZIęKUJĘ!

No to skoro widzialas ja w Castoramie, to gdzie chcesz jeszcze znalezc? Czegos chyba nie kumam...

Małgoś, :D może to po zmianie czasu?

A tak na poważnie zacytuję siebie, bo chyba tu jest odpowiedź na Twoje pytanie :wink: :lol:

Irma, ślicznie dziękuję :D ! Rzeczywiście to Cristall'o jest podobne do tamtej mozaiki. Może delikatniejsze, ale te same klimaty.

Ja jako totalny laik, myślałam, że ta mozaika to nic szczególnego i abym miała nazwę to mi zamówią w miejscowych sklepach, a tu ... chińszczyzna rodem z Castoramy albo włoska nowość i koniec. Mozaiki z kwadracików cała paleta, a kropli nie ma?

Liczyłam na jakieś wizualizacje, wymianę poglądów z innymi forumowiczami lub dekoratorami wnętrz :wink: a tu ... rzadkość ...

A tak na poważnie zacytuję siebie, bo chyba tu jest odpowiedź na Twoje pytanie :wink: :lol:

Irma, ślicznie dziękuję :D ! Rzeczywiście to Cristall'o jest podobne do tamtej mozaiki. Może delikatniejsze, ale te same klimaty.

Ja jako totalny laik, myślałam, że ta mozaika to nic szczególnego i abym miała nazwę to mi zamówią w miejscowych sklepach, a tu ... chińszczyzna rodem z Castoramy albo włoska nowość i koniec. Mozaiki z kwadracików cała paleta, a kropli nie ma?

Liczyłam na jakieś wizualizacje, wymianę poglądów z innymi forumowiczami lub dekoratorami wnętrz :wink: a tu ... rzadkość ...

A bo widzisz, ze za duzo tu pijemy i watki sie rozmywaja. :lol: Teraz zarze.

A bo widzisz, ze za duzo tu pijemy i watki sie rozmywaja. :lol: Teraz zarze.

:lol: :lol: :lol: :lol:

no...

Witaj TomKo o poranku :wink: :D , daszek wyszedł pierwsza klasa - gratuluję :D .

Plantację pomidorów masz imponującą, ale jak Ty jesteś w stanie kopać w takim skwarze to ja już zupełnie nie rozumiem :roll: .

Miłego dnia :D chociaż to poniedziałek i do weekendu tak strasznie daleko.

Witaj TomKo o poranku :wink: :D , daszek wyszedł pierwsza klasa - gratuluję :D .

Plantację pomidorów masz imponującą, ale jak Ty jesteś w stanie kopać w takim skwarze to ja już zupełnie nie rozumiem :roll: .

Wystarczy wziac przyklad z niektorych kolezanek i rozpoczac tydzien od tankowania, wtedy zanim wyleczymy kaca jest juz czwartek... :lol: Potem jeszcze jeden dzien roboty i mozna odpoczac.

TomKa co do tempa prac to będę się upierać przy opini, że Twoje jest szybsze - ogród masz już częściowo założony (u mnie ugór :oops: ), a w wyobraźni projektujesz wnętrza ...

aka

:D :wink: nie będę się licytować czy upierać :lol: , bo widzisz u mnie wokół sporo sie dzieje :oops: :roll: hihi, mniej w temacie budowlanym, ... tu Ty zdecydowanie wyprzedzasz, hihihi mimo wszystko tak uważam :)

Aka, ale aby do przodu!

Ależ Ci zazdroszczę tego urlopu :wink:

Witaj Sonisiu!

Dzień minął baaardzo powoooli, ale to chyba dlatego, że chciałam byc jak najszybciej na działce :wink: .

Cieszę się, że w końcu Ktoś zerknął na ten daszek i jeszcze pochwalił :oops: . W sumie ryzykowałam, tak na własną rękę dokonując zmian. Prosiłam majstra, aby przystopował mnie gdyby miało grozić to zawaleniem w przyszłości i tak skracałam o stopień, o dwa i wyszedł dokładnie taki jak chciałam. Z tym, że to subiektywne odczucie, ale jak mam już drugi głos poparcia (ten pierwszy to mąż :oops: :D ) to dobrze :D .

Pomidorki zaczęły juz kwitnąć, ale daleko im do Twoich...

Co do kopania w upale, dwa razy tego próbowałam, raz 29 kwietnia, gdy poparzyłam rękę i pod koniec maja bądź początku czerwca, gdy skończyło się to udarem - nikomu nie życzę. Zazwyczaj zanim skończę pracę, dojadę, przygotujemy sie do pracy jest ok. 16, więc największy upał za nami i pracuję na początku w cieniu, a potem to już nie tak gorąco :roll: :D :lol: :lol: :lol:

Wystarczy wziac przyklad z niektorych kolezanek i rozpoczac tydzien od tankowania, wtedy zanim wyleczymy kaca jest juz czwartek... :lol: Potem jeszcze jeden dzien roboty i mozna odpoczac.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Małgoś to co dzisiaj pijemy?

Może jakieś drinki przygotujcie, to wieczorkiem dołączę, bo teraz lecę na działkę :D :lol: 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Małgoś to co dzisiaj pijemy?

Może jakieś drinki przygotujcie, to wieczorkiem dołączę, bo teraz lecę na działkę :D :lol: 8)

Ja juz mam przygotowane, tylko zdjecia musze sciagnac... :lol: :lol: :lol: