Rom 28.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 TomKa piękny masz dach Zaczynam się wkurzać że mam taki jak większość - czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 28.06.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Rom nie płacz, czerwony też ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Rom nie płacz, czerwony też ładny teraz to ty mnie nie pocieszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 28.06.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 To może Cię ucieszy fakt, że na tym moim czarnym kominie z daleka widać ptasie odchody ... Obawiałam się, że ta powłoka, którą pokryta jest blacha będzie się świeciła na kilometr, ale spoko, jest super!! Podoba mi się ten grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.06.2008 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Soniczko, ostatnio w upały schładzam się, przenosząc ziemię, z tej góry koło schodów, przed bramę, garaż... na prawdę jest tu chłodno, zero słońca ... tylko co ja potem będę robiła, bo już ponad 2/3 tego piachu przeniosłam ... Dopiero teraz zauważyłam Przemyśl dokładnie pstryczki TomKo, gdzie kinkiety, przejściówki, gdzie mniej więcej co będzie stało - lampki nocne itp, w kuchni nie tylko nad blatem (okap też), ale i pod - muszą być z boku sprzętów, a nie za i zawsze wychodzi na to, że potrzeba więcej niż się da przewidzieć . Wygodnie np. jest mieć taki mały podgrzewacz do wody pod zlewem, żeby nie grzać całego baniaka na potrzeby kuchni. Zrób wyjście na ogród, kosiarka, oświetlenie..... Ale może nie potrzebnie się wtrącam, bo pewnie wszystko dokładnie zaplanowałaś. Pozdrówka P. S. Dach piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.06.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Dzień dobry w niedzielę Soniko niedługo będziesz miała fajną liczbę postów - same jedynki dzizas jak można tyle postów naklepać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Dzień dobry w niedzielę Soniko niedługo będziesz miała fajną liczbę postów - same jedynki dzizas jak można tyle postów naklepać dużo Ci nie brakuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Tomka, punktów raczej nigdy nie ma za dużo, zawsze się kiedyś każdy przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 To może Cię ucieszy fakt, że na tym moim czarnym kominie z daleka widać ptasie odchody ... To na kominie tez masz gniazdo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 To może Cię ucieszy fakt, że na tym moim czarnym kominie z daleka widać ptasie odchody ... To na kominie tez masz gniazdo? pewnie chodzi o te przelatujące ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 To może Cię ucieszy fakt, że na tym moim czarnym kominie z daleka widać ptasie odchody ... To na kominie tez masz gniazdo? pewnie chodzi o te przelatujące ptaszki Patrz jakiego to maja cela kanalie, ze w locie na komin trafia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 To może Cię ucieszy fakt, że na tym moim czarnym kominie z daleka widać ptasie odchody ... To na kominie tez masz gniazdo? pewnie chodzi o te przelatujące ptaszki Patrz jakiego to maja cela kanalie, ze w locie na komin trafia... może to zemsta TomKa, co Ty nas tak.... zaniedbujesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 To może Cię ucieszy fakt, że na tym moim czarnym kominie z daleka widać ptasie odchody ... To na kominie tez masz gniazdo? pewnie chodzi o te przelatujące ptaszki Patrz jakiego to maja cela kanalie, ze w locie na komin trafia... może to zemsta TomKa, co Ty nas tak.... zaniedbujesz.... TomKa odezwij sie, bo Ci na komin z zemsty narobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 02.07.2008 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam wszystkich Dziękuję za rady odnoście instalacji i za dobry humor, który Was nie opuszcza i jest zaraźliwy A teraz superaśna nowina: Od wczoraj jestem na urlopie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.07.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 i co, znów znikniesz??wyjazd się jakiś szykuje, czy ogródek będzie w akcji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 02.07.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Hej Aniu! Nie zniknę , chyba że na chwilkę ... Priorytetem w tym roku jest dom, więc o wyjeździe pomarzyć mogę, ale ... namiot przygotowany i może wyjedziemy ... na działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.07.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 zawsze to miła odmiana, pogoda dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 No i jak tam na urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.07.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 wygląda na to, ze dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Dzień dobry . TomKa nie może wyjeżdżać, bo kto by doglądał pomidorów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts