DarioAS 08.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 no i był pan od okien??/ a... co to za ślub??? bo przecież nie Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.07.2008 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Był, był, był, wszystko wymierzył i ... okna zamówione !!! Ślub nie mój, ale za każdym razem przypominam sobie nasz . Tym razem wychodziła za mąż koleżanka z pracy. Taka superowa koleżanka !! Na wesele nie poszliśmy, to chociaż w kościele podziwiałam. Pięęęękna .... Młody też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No. To teraz czekaj z 3 miesiace zanim Ci te okna pan wstawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.07.2008 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witaj Małgoś! Obyś złą wróżką nie była . Obiecywali za 8 tygodni, w umowie mam wpisane 2,5 mieś. Teraz Ty piszesz o 3 -ech ... Aby przed zimą zdążyli ... chociaż wolałabym za 2 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witaj Małgoś! Obyś złą wróżką nie była . Obiecywali za 8 tygodni, w umowie mam wpisane 2,5 mieś. Teraz Ty piszesz o 3 -ech ... Aby przed zimą zdążyli ... chociaż wolałabym za 2 miechy No coz... Temat blisko golebi, wiec moze byc, ze bedziemy miec tak samo... Ja mialam w umowie 2 miesiace i chyba w 4,5 sie wyrobili. Najpierw zrobili czesc, potem dowiezli parapety zewnetrzne i moskitery. Plus byl tego taki, ze sobie pan zapomnial policzyc tych parapetow, a ja mu jakos nie przypomnialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.07.2008 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 może to taki bonus za opóźnienie a propos gołębi, pozbyłam się ich definitywnie i wiem, na który balkon sie przeniosły Siedzę właśnie u Ciebie w dzienniku i podziwiam drabinę http://images27.fotosik.pl/216/e27b61b7884ca336.jpg Muszę taką zrobić do piwniczki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.07.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 TomKa napisz coś więcej o tych tynkach?????Jakie tynki dajesz??????Wogóle się nie oreirntuje w tym temacie a chce na jesień tynkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Był, był, był, wszystko wymierzył i ... okna zamówione !!! Ślub nie mój, ale za każdym razem przypominam sobie nasz . Tym razem wychodziła za mąż koleżanka z pracy. Taka superowa koleżanka !! Na wesele nie poszliśmy, to chociaż w kościele podziwiałam. Pięęęękna .... Młody też ! no..... młodzi zawsze piękni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 A widzialas to?: http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,5437608,Powstaje_pomnik_krakowskiego_golebia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.07.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 cytat z artykułu: ... Nie chcemy wielkich monumentów, chcemy pomników, które będą blisko nas - tłumaczy przewodniczący Krzeczkowski. - Chcemy takich, które nie budzą w nas nabożnej czci, ale same sympatyczne uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 cytat z artykułu: ... Nie chcemy wielkich monumentów, chcemy pomników, które będą blisko nas - tłumaczy przewodniczący Krzeczkowski. - Chcemy takich, które nie budzą w nas nabożnej czci, ale same sympatyczne uczucia. Taaaa... Uczucia przytulenia do piersi swej. Najlepsze sa komentarze na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no, dobry wieczór późna kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.07.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 TomKa napisz coś więcej o tych tynkach????? Jakie tynki dajesz?????? Wogóle się nie oreirntuje w tym temacie a chce na jesień tynkować Rom, ja myślałam, że to Ty mnie oświecisz w temacie. Wydawało mi się, że mieszkasz w nowym domku i tylko coś tam wykańczasz, ozdabiasz ... A może chodzi Ci o tynki zewnętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.07.2008 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dobry wieczór Aniu i Małgosiu! Komentarze też czytałam... nawet wydawało mi się, że jeden jest Twojego autorstwa Hihhi chyba wcześniej spotkamy się niż za 2 lata ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dobry wieczór Aniu i Małgosiu! Komentarze też czytałam... nawet wydawało mi się, że jeden jest Twojego autorstwa Hihhi chyba wcześniej spotkamy się niż za 2 lata ... Ja tam jeszcze nic nie dopisywalam, ale moze sie skusze... Glupota naszego prezydenta siegnela zenitu. Moze ja poprosze o taki pomniczek, zebym sobie mogla na balkonie zamontowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.07.2008 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 a mi wystarczy jak sobie popatrzę, na "moje gołąbki" na balkonie dalszej sąsiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Noooo... Cudze nieszczescie zawsze cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.07.2008 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no co Ty , ja tak tylko napisałam, bo nie chcę żadnego gołębia - pomnika (a tym bardziej żywego) ani u siebie, ani w Krakowie, wystarczy jak popatrzę ... ale ten wasz prezydent to powinien dostać miniaturkę pomnika, a najlepiej parkę żywych ... a może i dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Do wiezienia mu powinni krakowianie zaniesc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts