Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tomki budowania

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Był, był, był, wszystko wymierzył i ... okna zamówione :o :D :D :D :D !!!

:lol: :D Ślub nie mój, ale za każdym razem przypominam sobie nasz :D . Tym razem wychodziła za mąż koleżanka z pracy. Taka superowa koleżanka :D !! Na wesele nie poszliśmy, to chociaż w kościele podziwiałam. Pięęęękna .... Młody też :oops: !

Witaj Małgoś!

Obyś złą wróżką nie była :wink:. Obiecywali za 8 tygodni, w umowie mam wpisane :o :roll: :x 2,5 mieś. Teraz Ty piszesz o 3 -ech ...

Aby przed zimą zdążyli :D :D ... chociaż wolałabym za 2 miechy :wink:

No coz... Temat blisko golebi, wiec moze byc, ze bedziemy miec tak samo... :lol: :lol: :lol: Ja mialam w umowie 2 miesiace i chyba w 4,5 sie wyrobili. Najpierw zrobili czesc, potem dowiezli parapety zewnetrzne i moskitery. Plus byl tego taki, ze sobie pan zapomnial policzyc tych parapetow, a ja mu jakos nie przypomnialam... :oops: :oops: :oops:

Był, był, był, wszystko wymierzył i ... okna zamówione :o :D :D :D :D !!!

:lol: :D Ślub nie mój, ale za każdym razem przypominam sobie nasz :D . Tym razem wychodziła za mąż koleżanka z pracy. Taka superowa koleżanka :D !! Na wesele nie poszliśmy, to chociaż w kościele podziwiałam. Pięęęękna .... Młody też :oops: !

no.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

młodzi zawsze piękni :wink:

cytat z artykułu: ... Nie chcemy wielkich monumentów, chcemy pomników, które będą blisko nas - tłumaczy przewodniczący Krzeczkowski. - Chcemy takich, które nie budzą w nas nabożnej czci, ale same sympatyczne uczucia.

:wink: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Taaaa... Uczucia przytulenia do piersi swej. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Najlepsze sa komentarze na forum... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TomKa napisz coś więcej o tych tynkach?????

Jakie tynki dajesz??????

Wogóle się nie oreirntuje w tym temacie a chce na jesień tynkować

Rom, ja myślałam, że to Ty mnie oświecisz w temacie. Wydawało mi się, że mieszkasz w nowym domku i tylko coś tam wykańczasz, ozdabiasz ...

A może chodzi Ci o tynki zewnętrze?

Dobry wieczór Aniu i Małgosiu!

Komentarze też czytałam... nawet wydawało mi się, że jeden jest Twojego autorstwa :roll: :lol: :lol: :lol:

Hihhi chyba wcześniej spotkamy się niż za 2 lata ...

Ja tam jeszcze nic nie dopisywalam, ale moze sie skusze... :lol: :lol: :lol: :lol: Glupota naszego prezydenta siegnela zenitu. :-? Moze ja poprosze o taki pomniczek, zebym sobie mogla na balkonie zamontowac? :lol: :lol: :lol: