Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tomki budowania

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:wink: :D :D właśnie, właśnie pora jest super, ale dłużej nie wytrzymam tego tempa ...

Małgosi strona otwiera się pewnie z 20 min. i nadal pobiera :x :x , czemu to tak wolno dzisiaj działa?

Małgos , smaku mi narobiłaś z tym winkiem :roll: :D

Eeeeeee, opowiadasz. Juz sie pieknie otwiera wszystko. 8)

Ladnie poszalalas na zakupach, brodzik jest super!

Z tym brodzikiem to dłuższa historia :roll: . Najpierw miała być kabina w glazurze, podloga w terakocie, ale jak poczytałam o problemach z tą podłogą , to zaczęłam się wahać. I jeszcze w listopadzie ubiegłego roku zobaczyłam super brodzik: Ancona Quadro 915 w wymiarze 1250 X 900. Wysłałam nawet zapytanie do producenta. Odpowiedź z Biura Duscholux and KEUCO" otrzymałam błyskawicznie, ale cena 731 Euro netto, tj. 891,82 Euro brutto powaliła mnie na kolana :lol: :lol: . Nie dalam za wygraną, zimą miałam duuużo czasu i znalazłam ten brodzik z Koła. Też jest super i idealnie pasuje mi do wnęki w wc :D

TomKa!!!! jak dobrze widzieć ze ktos jeszcze chciał prosty dom ;) Prosty bez udziwnień...tylko wudze że ty masz jakiś plan na poddasze choć w projekcie nic nie pokazałaś?

Co planujesz na poddaszu?

Ile metrów uzytkowych ma twój dom?

Uwielbiam takie proste wiejskie domki, kiedy na takie patrzę jakoś mi się ciepło na serduchu robi ;)

Do 8 wieczorem? :o :o :o :o

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jajcarz z Ciebie, :roll: :lol: :lol: a właściwie jajcara

hihi, myślisz, że mi dzieci na tyle pozwolą?

A nie? :roll: :roll: :roll: O 8 rano to nawet malz mnie nie wyciagnie z lozka w sobote... :wink:

małż nie...

ale poczekaj na dziecko 8)

Wiesz co, ja mysle, ze z dzieckiem zastosuje metode mojego ojca, ktory siedzial ze mna od 4 miesiaca zycia gdzies do 3 lat. Po prostu ogladalismy telewizje do 1 w nocy, a potem spalismy do 12. Nie bylo problema. :lol: :lol: :lol: A potem nauczyl mnie czytac i jak sie budzilam to lapalam za ksiazeczki i dalej nie bylo klopotu. O 8 rano z wlasnej woli nie wstalam nawet jak bylam dzieckiem. :wink: