malgos2 18.07.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Możesz licz coś bardziej stałego, bo wiesz taka płynna materia, lekko procentowa, może szybciej się ulatniać ... i za kilka dni może Ci zostać kilka butelek ... Nooo, dlatego na zapas nie kupujemy tylko codziennie po nowe chodzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ooooo, gospodynia sie objawila! no, to ta pora jest własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.07.2008 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 właśnie, właśnie pora jest super, ale dłużej nie wytrzymam tego tempa ... Małgosi strona otwiera się pewnie z 20 min. i nadal pobiera , czemu to tak wolno dzisiaj działa? Małgos , smaku mi narobiłaś z tym winkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 właśnie, właśnie pora jest super, ale dłużej nie wytrzymam tego tempa ... Małgosi strona otwiera się pewnie z 20 min. i nadal pobiera , czemu to tak wolno dzisiaj działa? Małgos , smaku mi narobiłaś z tym winkiem Eeeeeee, opowiadasz. Juz sie pieknie otwiera wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 spróbuj jescze raz, teraz się szybciutko otworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.07.2008 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 dolazłam ... chyba za dużo zdjęć i wszelkiego badziewia naściągałam, hhihi i dzieciaków jakieś nowe gry widzę na pulpicie ... cały czas wiatraczek chodzi ... próbowałam Operę otworzyć, to samo ... a ja chciałam dziennik uzupelnić idę jeszcze do Ciebie Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.07.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 O tej godzinie jeszcze nie spisz? Do lozka szybciutko marsz, bo rano trzeba wstac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.07.2008 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 a Ty co robisz o tak późnej porze ? Jutro, to ja śpię do 8-ej!!! Mam wolną sobotę, więc spoko! Chyba jednocześnie pisałyśmy do siebie: Ty u mnie, a ja u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.07.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No tez zaowazylam, ze w tym samym czasie pisalysmy.Jutro to ja o 10 moze wstane, na pewno nie wczesniej, bo musze spas 8-9 godzin inaczej jestem nieprzytomna. Zmykam do lozka, milych snow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Do 8 wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.07.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ladnie poszalalas na zakupach, brodzik jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 19.07.2008 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Do 8 wieczorem? jajcarz z Ciebie, a właściwie jajcara hihi, myślisz, że mi dzieci na tyle pozwolą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Do 8 wieczorem? jajcarz z Ciebie, a właściwie jajcara hihi, myślisz, że mi dzieci na tyle pozwolą? A nie? O 8 rano to nawet malz mnie nie wyciagnie z lozka w sobote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 19.07.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Melduję, że jestem , ale nie na długo, bo piękny dzień się zapowiada, więc ... jadę zaraz na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 19.07.2008 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ladnie poszalalas na zakupach, brodzik jest super! Z tym brodzikiem to dłuższa historia . Najpierw miała być kabina w glazurze, podloga w terakocie, ale jak poczytałam o problemach z tą podłogą , to zaczęłam się wahać. I jeszcze w listopadzie ubiegłego roku zobaczyłam super brodzik: Ancona Quadro 915 w wymiarze 1250 X 900. Wysłałam nawet zapytanie do producenta. Odpowiedź z Biura Duscholux and KEUCO" otrzymałam błyskawicznie, ale cena 731 Euro netto, tj. 891,82 Euro brutto powaliła mnie na kolana . Nie dalam za wygraną, zimą miałam duuużo czasu i znalazłam ten brodzik z Koła. Też jest super i idealnie pasuje mi do wnęki w wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam panie. Brodzik piekny. Wszystko inne tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 21.07.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 TomKa!!!! jak dobrze widzieć ze ktos jeszcze chciał prosty dom Prosty bez udziwnień...tylko wudze że ty masz jakiś plan na poddasze choć w projekcie nic nie pokazałaś? Co planujesz na poddaszu? Ile metrów uzytkowych ma twój dom? Uwielbiam takie proste wiejskie domki, kiedy na takie patrzę jakoś mi się ciepło na serduchu robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.07.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Do 8 wieczorem? jajcarz z Ciebie, a właściwie jajcara hihi, myślisz, że mi dzieci na tyle pozwolą? A nie? O 8 rano to nawet malz mnie nie wyciagnie z lozka w sobote... małż nie... ale poczekaj na dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Do 8 wieczorem? jajcarz z Ciebie, a właściwie jajcara hihi, myślisz, że mi dzieci na tyle pozwolą? A nie? O 8 rano to nawet malz mnie nie wyciagnie z lozka w sobote... małż nie... ale poczekaj na dziecko Wiesz co, ja mysle, ze z dzieckiem zastosuje metode mojego ojca, ktory siedzial ze mna od 4 miesiaca zycia gdzies do 3 lat. Po prostu ogladalismy telewizje do 1 w nocy, a potem spalismy do 12. Nie bylo problema. A potem nauczyl mnie czytac i jak sie budzilam to lapalam za ksiazeczki i dalej nie bylo klopotu. O 8 rano z wlasnej woli nie wstalam nawet jak bylam dzieckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.07.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 TomKa, ale poszalałaś wszystko piękne od początku ta sałata za mną chodziła, no i miałam rację... ale wyrosła cudo, dobrze, że mam daleko do Ciebie, bo byś bez sałaty została ciężarnej się nie odmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts