DarioAS 01.09.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 czekam z Tobą na okna dopiero potem na porodówkę.. ja się czuję bardzo dobrze, pomijając bóle nóg i kręgosłup i krzyż.. ale to się rozpisywać nie będę, bo dużo tych boleści i u mnie już opisane.. za to reszta całkiem wporządku, dziś lekarz powiedział, że wszystko rewelacyjnie, do bólu się muszem przyzwyczaić dopóki nie urodzę, więc sie przyzwyczajam byle by mi nie został juz potem ten pingwini chód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 01.09.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 pamięć ... a kto mnie pocieszał w chorobie ... pamiętam, goraczka, antybiotyki, trzeci tydzień w łózku, sama, nie mam do kogo gęby otworzyć myk na forum a tu Rom i od razu lepiej Ty nie mozesz patrzeć??? Rom, pociesz się, że dom już stoi, mieszkasz w nim, a przed innymi tyyyyyle do zrobienia .... Czy jak zrobisz elewację, to już koniec "budowania"? Czy masz coś jeszcze do wykańczania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 01.09.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 czekam z Tobą na okna dopiero potem na porodówkę.. ja się czuję bardzo dobrze, pomijając bóle nóg i kręgosłup i krzyż.. ale to się rozpisywać nie będę, bo dużo tych boleści i u mnie już opisane.. za to reszta całkiem wporządku, dziś lekarz powiedział, że wszystko rewelacyjnie, do bólu się muszem przyzwyczaić dopóki nie urodzę, więc sie przyzwyczajam byle by mi nie został juz potem ten pingwini chód... O, jak miło to przeczytać . Aniu, mam nadzieję, że one ładne będą, bo każdy robi o takie oczy i większe jak mówię o kolorze, i mimo moich usilnych poszukiwań w moim mieście, nie znalazłam takich okien. Owszem aluminiowe, w sklepie czy bibliotece widziałam, ale pcv w domku prywatnym, niestey, brak!!! Aniu, jakby spóźniali się z tymi oknami, a Nadia, Nicola ... chciałaby zobaczyć swiat, mamusię, to jedź do szpitala ... już nie czekaj Co do bólu i pingwiniego chodu przejdzie wszystko ... ból krzyża pojawi sie ponownie, ale to juz potem, jak dzidzia podrośnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.09.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 pamięć ... a kto mnie pocieszał w chorobie ... pamiętam, goraczka, antybiotyki, trzeci tydzień w łózku, sama, nie mam do kogo gęby otworzyć myk na forum a tu Rom i od razu lepiej Ty nie mozesz patrzeć??? Rom, pociesz się, że dom już stoi, mieszkasz w nim, a przed innymi tyyyyyle do zrobienia .... Czy jak zrobisz elewację, to już koniec "budowania"? Czy masz coś jeszcze do wykańczania? oj długo by wymieniać tak na gorąco - kostka brukowa, ogrodzenie z przodu, i cała góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no, jak dzidziuś będzie się pchać.. to pojadę ale póki co, to czekam na okna.. mam jeszcze parę spraw do załatwienia i dopiero, jak je załatwię to mogę spokojnie jechać rodzić jeszcze nawet wyprawki szpitalnej nie mam, jutro dopiero jadę na zakupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 01.09.2008 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Rom, to już na zewnątrz mało ci zostało, gorzej z tą górą ... ale dasz radę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 01.09.2008 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no, jak dzidziuś będzie się pchać.. to pojadę ale póki co, to czekam na okna.. mam jeszcze parę spraw do załatwienia i dopiero, jak je załatwię to mogę spokojnie jechać rodzić jeszcze nawet wyprawki szpitalnej nie mam, jutro dopiero jadę na zakupy... normalnie nie wytrzymam . Jeździ po te róże, jeździ, kupuje, a dzidzi skąpi ... Jutro, a właściwie juz dzisiaj, koniecznie jedź i kup coś Maleństwu !! Jak tylko będą okna, dowiesz sie pierwsza Brykam spać, bo jutro znów o 6-ej pobudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.09.2008 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Rom, to już na zewnątrz mało ci zostało, gorzej z tą górą ... ale dasz radę!!! Na górze zacząłem stawiać konstrukcję pod ścianki działko, które będą z płyty gk. Nie jest źle - jeszcze 10 lat i już skończę budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.09.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Zapomnialam podziekowac za piekne kwiatki - jakie wstawilas miedzy innymi dla mnie dziekuje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.09.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 TomKa piękne zbiory pokazujesz nam w dzienniczku. Ale bym sobie schrupał taką kalarepkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 02.09.2008 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Rom, to już na zewnątrz mało ci zostało, gorzej z tą górą ... ale dasz radę!!! Na górze zacząłem stawiać konstrukcję pod ścianki działko, które będą z płyty gk. Nie jest źle - jeszcze 10 lat i już skończę budowę Są też tego pozytywy , przez 10 lat nie będziemy się nudzili na Forum A na poważnie, to skromny jesteś ... i ... prośba, mógłbyś mi wkleić fotkę tej konstrukcji? Przybieram sie zgłębić temat stawiania ścianek działowych, ale ciągle czasu brak, a też muszę taką postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 02.09.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Zapomnialam podziekowac za piekne kwiatki - jakie wstawilas miedzy innymi dla mnie dziekuje!!!! nie dziekuj, cieszę się, że Ci się podobają cała przyjemność po mojej stronie dzięki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.09.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Cisza jakaś u mnie nastała w komentarzach . W sumie nie ma czemu się dziwić, dziennik zapuszczony, na budowie cisza, ile można oglądać warzywa i kwiaty , ale ... napijmy się szampana za zwycięstwo polskiej pary: Edyty Herbuś i Marcina Mroczka w Tanecznym Konkursie Eurowizji http://images32.fotosik.pl/356/bee2941dcf5bd5d1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 07.09.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Cisza jakaś u mnie nastała w komentarzach . W sumie nie ma czemu się dziwić, dziennik zapuszczony, na budowie cisza, ile można oglądać warzywa i kwiaty Pominęłam, że zakupiliśmy też: - impregnat do drewna. Miał być w gołębim kolorze, a będę miała heban. Dokładnie taki sam jak u amonite. Skąd zmiana... bo mam dość poszukiwań ...Poszukiwania potrafią wymęczyć A podloga bambusowa będzie BARDZO ŁADNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.09.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 cisza na forum, bo pogoda jest.. wszędzie tak pustawo z lekka jak przyjdą deszcze to i się wszyscy znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.09.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Halo, halo , ładne bambusy i dzięki serdeczne za lekcję opieki nad storczykami. Zrobiłam tak jak napisałas TomKo i teraz czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 07.09.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 maciejon, dziękuję Teraz już jestem spokojniejsza o tę podłogę, ale całą drogę powrotną do domu miałam sobie za złe, że tak pochopnie kupiliśmy te deski. Dopiero gdy nazajutrz po zakupie, rozłożyliśmy je w dużym pokoju i promienie słoneczne oświetliły je, stwierdziliśmy, że mogą być. Teraz dodatkowo Twoja pozytywna opinia i już wiem, że musi być dobrze . Chociaż nadal jak maniaczka oglądam deski i panele z jesionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 07.09.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 cisza na forum, bo pogoda jest.. wszędzie tak pustawo z lekka jak przyjdą deszcze to i się wszyscy znajdą Witaj Aniu! Dzisiaj będąc na działce, zastanawiałam się jak Ty znosisz te upaly i czy może już?, ale jeszcze jesteś. Super! Co do pogody i FM masz rację, poza tym większość wykańcza domki, więc chyba więcej tam siedzą niż przed kompem ..., ale jak potem powklejają fotki, to bedzie co oglądać i podziwiać w długie jesienno-zimowe wieczory ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 07.09.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Halo, halo , ładne bambusy i dzięki serdeczne za lekcję opieki nad storczykami. Zrobiłam tak jak napisałas TomKo i teraz czekam. Soniko, dziękuję. Mam nadzieję, że na dużej powierzchni też będą ładnie wyglądały. Cieszę się, że mogłam podpowiedzieć w sprawie storczyków Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.09.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no, właśnie się rozpoczyna deszczowy tydzień ponoć.. wieczorami pewnie będzie z kim pogadać teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts