TomKa 08.09.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witaj Aniu! Nie bardzo mnie ten deszcz cieszy, bo jutro okienka mają nam wstawiać i czeka nas pierwsza noc na działce ... Wrzesień + noc + deszcz = zimno mylę się? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Eeeee, okna wstawia w jeden dzien, cieplo bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.09.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ale wstyd ! Zamiast wpisac sie w Twoich komentarzach wladowalam sie do dziennika . Juz to zmieniam, to pewnie przez to, ze wczoraj tak dlugo siedzialam na forum. Wklejam wczorajszy post z Twojego dziennika: "Super historia z tymi plytkami! (dla mnie czytajacej super, bo Wy pewnie mieliscie dosyc). A z rodzina daj sobie spokoj! Obcemu glazurnikowi powiesz co Ci sie nie podoba, a z bratankiem bedziesz obchodzic sie jak z jajkiem, bo to rodzina, wykasuje Cie i bedziesz niezadowolona i z wykonania i wydanej kasy, no i na siebie bedziesz zla, ze sie nie odezwalas i nic mu nie powiedzialas. Pozdrawiam i zmykam spac, bo pierwsza dochodzi, a o 6.45 mam pobudke ." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.09.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witaj Aniu! Nie bardzo mnie ten deszcz cieszy, bo jutro okienka mają nam wstawiać i czeka nas pierwsza noc na działce ... Wrzesień + noc + deszcz = zimno mylę się? Pozdrawiam no, właśnie patrzyłam na pogodę, jutro może jednak nie będzie padać mówiłam, że doczekam Twoich okien?? już łapki zacieram na myśl o zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 09.09.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Zgłaszam się że nam się podobają TWOJE salonowe deski...- jeśli to jasny bambus to piękny, widziałam w NOMI- cena coś koło 70zł m2 a jestem ciekawa ile Wy w Wawce zapłaciliście??? pozdrawiam ciepło ale niestety deszczowo- a przed nami okładanie kominów piaskowce...uffff- i ten dach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.09.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Kochani, dziękuję wszystkim za wpisy, dziekuję. Jutro wszystkim odpowiem i jeszcze raz podziekuję każdemu z osobna . A teraz, UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam okna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I drzwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Są śliczne !!!!!!!!!!!!!!!! (chociaż nie byłabym sobą, gdybym nie miała, ale .......) Przedstawiam Wam moje okienka http://images40.fotosik.pl/9/0535b704ba545d12.jpg Tu lepiej widać kolor: http://images31.fotosik.pl/359/2231ebdf614eb973.jpg Ależ się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) A teraz brykam pakować śpiwory i jadę na działkę ich pilnować . Trzymajcie za mnie/nas, okna i ewentualnych rabusiów kciuki Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.09.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 TomKa, gratulki, gratulki Ślicznie wygladają i pilnuj ich dobrze pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.09.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 pikne okienka! szare okna rules! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 09.09.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Okienka naprawdę ładne, śpijcie dobrze i spokojnie !!!aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.09.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Śliczne okna!!! Znów żałuję że nie mam szarych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.09.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Kolor okien jest cudny! Czekam na relacje jak Wam nocka minela w nowym domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.09.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 TomKa cudne są teraz już jak w domu jest... cieszę się, że doczekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 10.09.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 TomKa śliczne okna!!!!! zazdroszczę... ja nie będę miała jednak szarych mój mąż się nie zgodził A Twoje są śliczne!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.09.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Eeeee, okna wstawia w jeden dzien, cieplo bedzie. To wszystko prawda, chociaz akurat tego dnia padało i chłodno było , ale bardziej chodziło mi o noce ... My tam śpimy, a noce są już chłodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.09.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ale wstyd ! Zamiast wpisac sie w Twoich komentarzach wladowalam sie do dziennika . Juz to zmieniam, to pewnie przez to, ze wczoraj tak dlugo siedzialam na forum. Wklejam wczorajszy post z Twojego dziennika: "Super historia z tymi plytkami! (dla mnie czytajacej super, bo Wy pewnie mieliscie dosyc). A z rodzina daj sobie spokoj! Obcemu glazurnikowi powiesz co Ci sie nie podoba, a z bratankiem bedziesz obchodzic sie jak z jajkiem, bo to rodzina, wykasuje Cie i bedziesz niezadowolona i z wykonania i wydanej kasy, no i na siebie bedziesz zla, ze sie nie odezwalas i nic mu nie powiedzialas. Pozdrawiam i zmykam spac, bo pierwsza dochodzi, a o 6.45 mam pobudke ." gapa ze mnie, bo nie zauważyłam nawet tego . A o tych płytkach, to nie wiem czy powinnam pisać? Najpierw napisałam, potem wykasowałam ze wstydu, potem znów napisałam, bo przecież to część historii powstawania naszego domku... Kiedyś pewnie nie będę się tego wstydzić, ale śmiać z innymi A poza tym ... ładne te moje marmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.09.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Zgłaszam się że nam się podobają TWOJE salonowe deski...- jeśli to jasny bambus to piękny, widziałam w NOMI- cena coś koło 70zł m2 a jestem ciekawa ile Wy w Wawce zapłaciliście??? pozdrawiam ciepło ale niestety deszczowo- a przed nami okładanie kominów piaskowce...uffff- i ten dach.... Dziękuję za odwiedziny Cieszę się, że podobają Ci się moje deski. Aniu, widziałam w Nomi bambusy w dwóch miejscach, ale minęłam je szybciej niż zobaczyłam . Nie chciałam się dołować: ich widokiem i ceną ... Jak będę znów w Nomi obejrzę je i napiszę, które to te moje ... Na jaką blachę (czy dachówkę) zdecydowaliście się? Byłaś dzisiaj na Dniach z Doradztwem Rolniczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.09.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ślicznie dziękuję za kolejne wpisy TomKa, gratulki, gratulki Ślicznie wygladają i pilnuj ich dobrze pozdr Dziękuję Amtla . Pilnuję ich nadal, ale powoli zaczyna mi się to coraz mniej podobać pikne okienka! szare okna rules! Irma, to prawdziwy komplement dla mnie ... Okienka naprawdę ładne, śpijcie dobrze i spokojnie !!! aka Dziękuję. Cieszę się, że moje okienka Ci się podobają. I dziękuję za to "spokojnie". Aka, chłopaki śpią, drzemią, czuwają i chrapią na przemian, a ja ... chyba za nerwowa jestem na takie stróżowanie Śliczne okna!!! Znów żałuję że nie mam szarych Mayland, a ja ślicznie dziękuję za wpis. Może nie masz szarych okien, ale masz za to śliczną szarą bramę i wiele, wiele innych cudnych rzeczy ... Kolor okien jest cudny! Czekam na relacje jak Wam nocka minela w nowym domku . magpie101, dziekuję! Noc była koszmarna, ta pierwsza ... za każdym razem jak tylko coś zaskrobało, zastukało budziłam męża, wyskakiwałam ze śpiwora i w skarpetkach biegałam po chudziaku od okna do okna . Gdy wracałam spowrotem na wyrko, mój mąż kończył buty wiązać ... Teraz juz lepiej ... ale jeszcze 3 noce ... TomKa cudne są teraz już jak w domu jest... cieszę się, że doczekałam Aniu, dziękuję . Wiesz, że rzeczywiście teraz jest inaczej w domu? Troszkę jakby mniejsze zrobiły się pomieszczenia i tak bardziej przytulnie, po domowemu ... Dziękuję za kibicowanie, tak jak obiecałam pierwsza dowiedziłaś się o okienkach. Troszkę zaśmieciłam Ci watek TomKa śliczne okna!!!!! zazdroszczę... ja nie będę miała jednak szarych mój mąż się nie zgodził A Twoje są śliczne!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam!!! justyna_m, dziękuję. To już postanowione? Nie da się męża przekonać? Na prawdę szare okienka pięknie wyglądają i wydaje mi się, że będą bardzo praktyczne. Mój domek jest baardzo blisko ulicy, żużlowo-piaszczystej, kurzy się, że nie widać kto lub co jedzie/idzie. Obserwuję te okienka i mimo, że wybierałam je dla ich urody, to są super rozwiązaniem dla takiego kurzu. Może to będzie dodatkowym argumentem dla męża? Na koniec raz jeszcze dziękuję za miłe słowa. Cieszę się, że okna Wam się podobają A teraz brykam na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.09.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Że warzywa będą urodzajne to było odrazu wiadomo, jak tylko zrobiłaś grządki. Na dzieciaki mimo wszystko na budowie uważaj. Bardzo podoba mi się metalowa konstrukcja schodów. Czy mogłabyś zrobić zdjecia z bliska i od spodu? Sama też myślałam o bambusie na podłodze. Ale przegrał z bielonym dębem. Jasna podłoga naprawdę się sprawdza. Łatwiej ją utrzymać w czystości. Fajnie wyglądają te deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 no, a właśnie.. jak Ci się tam śpi?? nadal sie budzisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 wow, 17-tą stronę mamy Jak czytam, wrzesień przed nami pracowity . DarioAS rozdwaja się, madmegs sadzi tulipany, Rom i ja tynkujemy domy. Kto i co jeszcze planuje we wrześniu? madmegs o lawendzie za dużo nie wiem... Na pewno jest wieloletnia, ale na zimę trzeba okryć, żeby nie zmarzła. Jeżeli chce się, żeby ładnie się rozkrzewiła trzeba jak przekwitnie przyciąć. Ja kupiłam gotowe sadzonki w doniczce i wysadziłam do gruntu. Tak jest najprościej . Jeżeli chcesz wyhodować lawendę z nasion, musisz postępować zgodnie z zaleceniami z opakowania czyli konieczna zabawa w chłodzenie itp. Słyszałam też o innym sposobie na lawendę, a mianowicie: wysiać ją jesienią do gruntu, zima zastąpi chłodzenie w lodówce i wiosną wzejdą nowe roślinki. Silniejsze od takich z doniczki ... Madmegs, a Ty będziesz siała czy masz sadzonki? Hejka Tomka Co do lawendy, to chyba, za Twoją radą, będę siała za chwilę. Do gruntu. Bo te sadzonki coraz marniejsze mi sie robią Powodzenia w robotach polowych i budowlanych! Pozdrówki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts