wasiek 11.10.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Dzień dobry Juz wstałam i zaraz tu zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.10.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Na ten dzień czekałam miesiąc. Dzisiaj odbyły się XV Dni z Doradztwem Rolniczym (...) Hihi i już każdy wie, po co TomKa się tam udała TomKa, jak ja cię rozumiem... i jak ja ci zazdroszczę Okna bardzo ładne, drzwi również (a przy tym oryginalne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 13.10.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Tomka, a powiedz posadziłaś już do ziemi to co kupiłas na tych targach? Róze i te inne krzaczki? Jak tak to pokazuj, proszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.10.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Hejka Och, jak zadroszczę Ci tych "łupów"! A o co chodzi z tą czereśnią Buttnery? napisz coś więcej, bo pierwszy raz słyszę Pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.10.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dzień dobry, jestem już Wiem, wiem, byłam u Ciebie i podziwiałam dzieciaczki, ale witam u mnie i jeszcze raz gratuluję córeczki a dziękuję bardzo Wiem, że byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.10.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Tomka, śliczne okienka czy to ten gołąb z jajeczka?? na sąsiadkę jedyny sposób, to bujna roślinność przy siatce, najlepiej całoroczna ja mam takiego sąsiada... i na wiosnę będę cały tył domu obsadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 19.10.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Tomka, a powiedz posadziłaś już do ziemi to co kupiłas na tych targach? Róze i te inne krzaczki? Jak tak to pokazuj, proszę.... wasiek, zdjęć chwilowo brak, róż częściowo brak (ukradli), ale jabłonka i tulipany posadzone na właściwe miejsca. Wydaje mi się, że na te docelowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 19.10.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Na ten dzień czekałam miesiąc. Dzisiaj odbyły się XV Dni z Doradztwem Rolniczym (...) Hihi i już każdy wie, po co TomKa się tam udała TomKa, jak ja cię rozumiem... i jak ja ci zazdroszczę Okna bardzo ładne, drzwi również (a przy tym oryginalne ) amonite, a ja Ciebie doskonale rozumiem . Gdziekolwiek czytam, że ktoś kupił jakąś roślinkę, to też zazdroszczę po cichutku Cieszę się, że Tobie też podobają się okna i drzwi, bo w realu słyszę róóóóóżne opinie ... amonite, jak na razie idziemy łep w łep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 20.10.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Tomka, śliczne okienka czy to ten gołąb z jajeczka?? na sąsiadkę jedyny sposób, to bujna roślinność przy siatce, najlepiej całoroczna ja mam takiego sąsiada... i na wiosnę będę cały tył domu obsadzać Dziękuję Aniu . Hihhi, gołąb jakiś obcy, nawet z obrączką. Moje zostały na balkonie w bloku. Zastanawiam się tylko, czemu tak je ciągnie do mnie w tym roku ?? A na tę sąsiadkę nie wiem czy coś pomoże, też mam plan krzaki i drzewa posadzić, ale czy to pomoże? Ona ma okienko na stryszku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 20.10.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Świetny kolor okien mi tez sie takie strasznie podobaja... A czy brame garazowa tez planujecie w takim kolorze?Chcialam zapytac czy taki kolor rozni sie cenowo od bialych okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 20.10.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dziękuję, Agata i Łukasz za miłe słowa. Bramę też zamówiliśmy szarą, ale u innego producenta i całe zamówienie było na telefon i na maila, dlatego sama jestem bardzo ciekawa tej bramy. Czy trafiliśmy w odcień, czy nie będzie się bardzo różniła od stolarki okiennej. Cenowo, nietypowe kolory sa droższe, chociaż nie ma na to reguły. U nas, mimo, że firma miała ten kolor w standardzie musieliśmy zapłacić 30 % więcej. Gdybyśmy wybrali inny odcień szarego, z palety RAL, byłoby jeszcze drożej ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Heloł Zaginiony w akcji powrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.10.2008 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dzień dobry TomKo, wasiek, zdjęć chwilowo brak, róż częściowo brak (ukradli), Jak to ukradli . Przyszli z łopatą, wykopali i poszli? W głowie się nie mieści. Tyle pracy i serca w to włożyłaś -przykre to bardzo . Ale marchewki imponujące . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 23.10.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 http://images46.fotosik.pl/9/46e4da0c09019483.jpg kurcze zaczełam zalować ze nie mam plastików...bałam się tych poprzeczek a one nie przeszkadzają, nic a nic... Witaj Tomcia o jak ja dawno nie byłam u Ciebie ale tak przegladając pierw komentarze - zainteresował mnie owy wątek tematu : Jesli mogę się wypowiedzieć na ten temat z swojego punktu widzenia- osobiście siedząc na bujaku i patrząc przez drzwi balkonowe na urok zieleni i kwiaty i wszystko co jest na dworze -- muszę przyznać z przykrością że bardzo mi to przeszkadza __poprzeczki --- zakrywają cześć krajobrazu niby to pasek ale już dzieli krajobraz na dwie części ((( To takie moje osobiste doświadczenie i odczucie Szef zachwalał że ładnie bo grube - no są ładne owszem dają jakiś tam efekt domowy ale teraz po czasie przeszkadza mi te patrzenie z szyją jak żyrafa nad poprzeczkami u mnie szef się upierał tłumacząc obwiśnięcie drzwi. Ciekawa jestem Tomciu jakie są twoje odczucia a dokładnie jakie bedą ponieważ - nie jestem w temacie na bieżąco ale chyba u was przyjdzie na podłoże styropian i inne folie i te sprawy - to już bedzie wyżej i też inny widok wyjdzie .... Ach już wiem czemu mi tez przeszkadza o wiele wcześniej miałam zrobione pasek kwiatów ten z tym mostkiem a teraz nałożyły się prawie na siebie poprzeczka na tle kwiatów ((( bo podłoga się podwyższyła u mnie o steropian. - Podsumowanie : - nawet trzeba brać pod uwagę proporcję widoku do ogrodu )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 23.10.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Może i to głupie ze Tomcia się tu wypowiedziałam u ciebie kurcze na temat tych balkonowych - jeżeli tak to sorki a już tym bardziej nie chciałabym Ci zrobić przykrości ... Wow wow piękny ogród i tyle pięknych kwiatów i warzyw takich dorodnych aż chce się je zjeść te dynie och zazdroszczę ci Tomcia bo moje umarzły i ogórki tez a dałam 16 kwietnia tak mi doradzali babki ze sklepu i wszystko po 2 nocach umarzło (( teraz już wiem że najlepiej czekać aż do cieplejszych dni a takie duże liście już miało jak było w domciu. Domek ma okna i drzwi są super te wejściowe - ładnie się reprezentują te balkonowe tez super w całości i tarasik gotowy i różyczki obok to będzie efekt aż nie mogę się doczekać tego widoku kiedy zakwitną . U mnie nie mogę sobie tak pozwolić za dużo na róże czy kolczaste jakies kwiaty ze względu na dzieci małe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 23.10.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Tomka, śliczne okienka czy to ten gołąb z jajeczka?? na sąsiadkę jedyny sposób, to bujna roślinność przy siatce, najlepiej całoroczna ja mam takiego sąsiada... i na wiosnę będę cały tył domu obsadzać Poczytaj DarioAS co Anja mowila o sasiadach - szczegolnie tych wscibskich - czasami taki sasiad to nasz niedoceniony skarb - zawsze wie kto lazi po podworku - a najbardziej staje sie to pomocne jak lazi nam jakis nieproszony gosc i chce jakims sposobem dostac sie do naszego domu!!!!!! Moze nie warto sie tak do konca odgradzazc od takich sasiadow!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 jak zwykle wszystko ma swoje wady i zalety mój sąsiad jest jednak tak wścibski, że wolę go nie widzieć nie wspomnę o tym, ile nam narobił problemów w urzędach, jak załatwialiśmy pozwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 dzień dobry, jak tam po weekendzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 28.10.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Heloł Zaginiony w akcji powrócił Witaj! Martwiłam się, że przepadłeś na wieki . Pisz mi szybciutko, jak Twoje tynki. Otynkowany cały domek? Pomalowany? Chwal się albo narzekaj, tylko nie znikaj . I może fotkę zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 28.10.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Dzień dobry TomKo, wasiek, zdjęć chwilowo brak, róż częściowo brak (ukradli), Jak to ukradli . Przyszli z łopatą, wykopali i poszli? W głowie się nie mieści. Tyle pracy i serca w to włożyłaś -przykre to bardzo . Ale marchewki imponujące . hihi, nie nie wykopali, bo jeszcze nic nie było posadzone. Kupiłam roślinki, mąż zawiózł na działkę, przysypał korzenie ziemią i tak to czekało na mnie . Dobrze, że jodłę koreańską wstawił do kompostownika ... Marchewki nie tylko imponujące , ale i smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts