Rom 10.11.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Irma, dzięki. Ty, to potrafisz obiektywnie spojrzeć Rom, witaj! Co tam u Ciebie w temacie budowlanym? Gratuluję bliźniaków DarioAS, chyba znów próbowałam sobie poprawić nastrój, bo ... przybyła róża rabatowa Goldilocks . Rozumiesz, piękna była ... Dziękuję - ale się wieści roznoszą W temacie budowlanym kładę właśnie kostkę brukową Robię to pierwszy raz i mam nadzieję że ostatni a co?? tak źle idzie?? Rom, my tu jesteśmy jak jedna wielka rodzina, więc dobre wieści szybko się rozchodzą Kostkę to tu zaraz pokazuj ... DarioAS, na pewno Mu super idzie. Tylko kto chciałby dwa razy to samo robić Ja tez pierwszy i na pewno ostatni raz tynkowałam. Paskudna robota ! kostka źle nie idzie tylko za późno się za to wziąłem - a to pada, a to wieje - ogólnie bardzo niemiło się teraz robi na dworze A kostak taka zwykła - prostokątna, szara - nie ma co pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.11.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 jak to szara - zwykła ? taka najpiekniejsza ! hihi, u mnie też taka będzie dawaj fotki może coś zgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 jak to szara - zwykła ? taka najpiekniejsza ! hihi, u mnie też taka będzie dawaj fotki może coś zgapię nie mam jeszcze nie zrobiłem postaram się jak najszybciej coś pstryknąć i wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.11.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Zrób, zrób, a najlepiej niech Ci żona cyknie, bedziesz miał pamiatkę, jak to ciężko pracowałeś . A tak w ogóle, jak ona się czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.11.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Tynki piękne to fakt . Idziesz jak burza TomKo, tylko trochę mnie denerwuje ten poślizg w pisaniu dziennika . Teraz na pewno masz już wykafelkowane łazienki, zrobione podłogi, i się tak czaisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.11.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Soniś, proszę, chociaż Ty się nie denerwuj . Zapewniam cie, że do płytek daleeeeeeeka jeszcze droga, a dziennik ... eee niepotrzebnie się za to wzięłam ... Ot pamiatkę chciałam mieć ... Ostatnio, to tak pomyslałam, że dokończę to co zaczęłam i jak tylko osiągniemy stan zamknięty domu, to ... zamknę i dziennik ... Dziekuję, za pochwałę tynków, dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.11.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ostatnio, to tak pomyslałam, że dokończę to co zaczęłam i jak tylko osiągniemy stan zamknięty domu, to ... zamknę i dziennik ... O rany, dlaczego? Ani mi się waż!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Soniś, proszę, chociaż Ty się nie denerwuj . Zapewniam cie, że do płytek daleeeeeeeka jeszcze droga, a dziennik ... eee niepotrzebnie się za to wzięłam ... Ot pamiatkę chciałam mieć ... Ostatnio, to tak pomyslałam, że dokończę to co zaczęłam i jak tylko osiągniemy stan zamknięty domu, to ... zamknę i dziennik ... Dziekuję, za pochwałę tynków, dziekuję No przestan... Dziennik dobra rzecz ku potomnosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.11.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A gdzie my będziemy oglądać twoje postepy i wykańczanie siebie przy wykonczeniówce,a ???? Może nie zgalądma tak często jakbym chciała ale.....zaglądam i ogladam z przyjemnością......więc bez takich tu, proszę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.11.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ostatnio, to tak pomyslałam, że dokończę to co zaczęłam i jak tylko osiągniemy stan surowy zamknięty domu, to ... zamknę i dziennik ... O rany, dlaczego? Ani mi się waż!!! No przestan... Dziennik dobra rzecz ku potomnosci... A gdzie my będziemy oglądać twoje postepy i wykańczanie siebie przy wykonczeniówce,a ???? Może nie zgalądma tak często jakbym chciała ale.....zaglądam i ogladam z przyjemnością......więc bez takich tu, proszę..... Soniko, Malgos2, wasiek, dziennik dobra rzecz i miło byłoby kiedyś to poczytać, powspominać, ale nie mam czasu. Zwyczajnie nie mam czasu. Do tego tłok przy kompie, ból oczu i ciekawość, co u innych bobów? Często jak już usiądę, wolę poczytać, coś skrobnąć u innych, a potem to juz północ, a rano po 6-ej pobudka ... ale ... specjalnie dla Was, biegnę coś skrobnąć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.11.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 a rano po 6-ej pobudka Zawsze jest jakiś wyjście - mogę Cię budzić wcześniej . Do tego tłok przy kompie - kupić drugiego kompa No chyba nas nie zostawisz w gołych murach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.11.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ależ Ty pomysłowa kobitka jesteś!! ... ani mi się waż budzić wcześniej ... ja wiem, że dotrzymałabyś słowa Kompa nie kupię, bo 1 komputer to o ? m2 płytek, to ? m2 paneli, to ? m2 kostki, to ? l. farby, to ... oj głowa pełna pomysłów (a ileż to by było roślinek ) ... Hhihi, a z gołymi murami to ja chyba zostanę jeszcze długo... Właśnie, proszę o podpowiedź: ile trzeba odczekać po tynkach, żeby robić wylewki? Ile schną wylewki? Ile schną z uwzględnieniem aktualnej pogody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.11.2008 01:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Kawka na dobry początek dnia http://images34.fotosik.pl/126/47a600635669a413.jpg a może ktoś woli ... http://images28.fotosik.pl/273/d75e9805e7d6acdc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 11.11.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Tomka, kobieto ...spać nie możesz??? A za kawkę i piiiwko dziękuję ....kawką się poczęstowałam a piwko wypiję później - na budowie. Dzisiaj tylko mąż kierowca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.11.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No nareszcie! Nie wiedziałam już jak komentować te zaległe wpisy bo przecież byly nieaktualne Teraz jesteśmy na prostej Ale syf to zrobili Ci niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.11.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 wasiek, gdybym wiedziała, że nazajutrz pójdę do pracy nie siedziałabym tyle, a że wolne miałam, to .... uzupełniłam dziennik mayland, spróbuję już pisać na bieżąco, chociaż ... trudne to baaaardzo. Co do bałaganu, to tylko usiąść i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 12.11.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Tomka, gratulacje za pisanie na bieżąco. To jest to..... teraz mozna komenować prace, które jeszcze się odbywają albo będą odbywać a nie juz sie odbyły.... Szybko poszło z wełną na strychu Twoim pracownikom ( mąż, teść i ktos tam jeszcze )...mój mąż sam się męczył i zabrało mu to kilka dni. Ale ocieplone jest solidnie i fachowo, pomimo, że mój mąż nie budowlaniec tylko złota rączka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Jaka śliczna brana garazowa! Czyżby była mi znajoma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.11.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 mayland, jak odpowiem na to Twoje pytanie, to albo parskniesz śmiechem albo bardzo się zdziwisz, otóż "Twoja" brama wycenia się od lipca albo czerwca . Panie były baaardzo zdziwione, że chcę szarą i do tego przemysłową. Okazało się, że takowej nigdy nie sprzedały i muszą ją dłużej wyceniać. Tak długo, że przeprowadziłam wywiad w całym mieście i poza , wybraliśmy producenta, zamówiliśmy, odebralismy, teraz wstawiliśmy na właściwe miejsce, ... a Panie nadal myślą Na tych zdjęciach może tego nie widać, ale brama różni się strukturą od okien. Tam jest taka gładka okleina, ta bardziej porowata i srebrna, ale chyba może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.11.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Tomka, gratulacje za pisanie na bieżąco. To jest to..... teraz mozna komenować prace, które jeszcze się odbywają albo będą odbywać a nie juz sie odbyły.... Szybko poszło z wełną na strychu Twoim pracownikom ( mąż, teść i ktos tam jeszcze )...mój mąż sam się męczył i zabrało mu to kilka dni. Ale ocieplone jest solidnie i fachowo, pomimo, że mój mąż nie budowlaniec tylko złota rączka.... to pisanie na bieżąco nie jest takie proste. Czas dzisiaj znalazłam ... Chciałoby się napisać i fotkę wkleić, a tu fotek brak ... i wena twórcza mnie opuściła hihi A komentować można wszystko, nawet te wcześniejsze tematy. Hihi temat kuchni, łazienki ciągle otwarty, hihi od roku myślę i nadal nie wiem . Strych mam dopiero do połowy ocieplony. Zabrakło wtedy wełny, a teraz czasu... żeby ją dokupić ... Zresztą teraz to i wejść na strych się nie da, bo hydraulik z rurkami szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts