Rom 02.02.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Rom WITAJ!! A wkupne ? Może piwko, proszę? .... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4b/Heineken_experience_amsterdam.jpg/250px-Heineken_experience_amsterdam.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 03.02.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Rom i to się rozumie!!! Zapraszam zatem dzisiaj wszystkich na pifffko!! I jeśli możecie wypijcie za moje zdrowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.02.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 tOMkA co to za okazja?????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.02.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Przykro mi że chorujecie Pewnie to minie niebawem. Trzymam kciuki za Wasze zdrówko! I dbajcie o siebie bo wiosna niebawem i trzeba mieć siłę na budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 04.02.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Rom okazja się zawsze jakaś znajdzie!! Mamy darmowe piwko od kolegi, to pijemy Mayland, dziękuję za dobre słowo. Ja się staram wyzdrowieć, tylko te choroby mnie atakują z każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 05.02.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witaj TomKa Ciesze się że masz już fundamenty. Tak pięknie wygladają ... Zaraz pewnie mury staną... I ani się nie obejrzysz, a tu domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ah wyobraź sobie TomKa oczami wyobraźni jak wstajesz z łózka, przeciągasz się i patrzysz przez okno sypialni na te brzózki no a teraz dość marzeń i do roboty żeby je realizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.02.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ah wyobraź sobie TomKa oczami wyobraźni jak wstajesz z łózka, przeciągasz się i patrzysz przez okno sypialni na te brzózki no a teraz dość marzeń i do roboty żeby je realizować Ty wiesz jak skopanego poderwać Normalnie jak to przeczytałam, to zobaczyłam siebie przeciągającą się w tym oknie i te brzózki, sosny! Hihi, ale nie widziałam siebie z kielnią w dłoni A na poważnie 1 marca ruszamy!!! Nawet jak będą -2 stopnie mrozu!!! Hura!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 06.02.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Witam, dawno nie zaglądałam a tu już tyle zbudowane Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 ah wyobraź sobie TomKa oczami wyobraźni jak wstajesz z łózka, przeciągasz się i patrzysz przez okno sypialni na te brzózki no a teraz dość marzeń i do roboty żeby je realizować Ty wiesz jak skopanego poderwać Normalnie jak to przeczytałam, to zobaczyłam siebie przeciągającą się w tym oknie i te brzózki, sosny! Hihi, ale nie widziałam siebie z kielnią w dłoni A na poważnie 1 marca ruszamy!!! Nawet jak będą -2 stopnie mrozu!!! Hura!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.02.2008 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 edytkazet witam u mnie! Dużo zbudowane? Widzę, że dobry humor Cię nie opuszcza? ... ale nieładnie z innych się śmiać! Ty już dach kończysz, a ja ledwo z ziemi wystaję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 08.02.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 edytkazet witam u mnie! Dużo zbudowane? Widzę, że dobry humor Cię nie opuszcza? ... ale nieładnie z innych się śmiać! Ty już dach kończysz, a ja ledwo z ziemi wystaję! Ale ja zaczęłam fundamenty pod koniec czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.02.2008 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Edytko to my łeb w łeb idziemy, nie jest źle. U mnie od rozpoczęcia fundamentów do pokrycia dachu pewnie minie tyle samo czasu . Pocieszyłam ? Jakie masz plany budowlane na ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.02.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Rom, dzięki! Jak zobaczyłam stary, ale jakże bliski awatarek od razu gęba mi się uhahała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Rom, dzięki! Jak zobaczyłam stary, ale jakże bliski awatarek od razu gęba mi się uhahała!!! posikałem się "uhahała" - pierwszy raz cos takiego słyszę!!!! dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.02.2008 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ty się lepiej nie śmiej, malmuc uświadomimy Tomke? no więc TomKa ten drugi problem jest taki - .........że to nie jest synek tylko mnie uświadom, bo siedzę i myślę, i nie wiem. Wydawało mi się, że Ktoś pisał, że to syn? Ale to... Ty? córka? Pisz i to szybko, bo ciekawość mnie zżera!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ty się lepiej nie śmiej, malmuc uświadomimy Tomke? no więc TomKa ten drugi problem jest taki - .........że to nie jest synek tylko mnie uświadom, bo siedzę i myślę, i nie wiem. Wydawało mi się, że Ktoś pisał, że to syn? Ale to... Ty? córka? Pisz i to szybko, bo ciekawość mnie zżera!! no przecież się nie śmieję na tym zdjęciu rzeczywiście nie widac czy to chłopiec czy dziewczynka wobec tego przedstawiam Ci Martusię http://img412.imageshack.us/img412/8080/obraz002gn5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 08.02.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Edytko to my łeb w łeb idziemy, nie jest źle. U mnie od rozpoczęcia fundamentów do pokrycia dachu pewnie minie tyle samo czasu . Pocieszyłam ? Jakie masz plany budowlane na ten rok? Jak to jakie??? Wprowadzam się na Boże Narodzienie jak my wszyscy Zatem w planach mam zrobic wszystko Tylko to plany a raczej marzenia a rzeczywistośc bedzie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 08.02.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 no przecież się nie śmieję na tym zdjęciu rzeczywiście nie widac czy to chłopiec czy dziewczynka wobec tego przedstawiam Ci Martusię http://img412.imageshack.us/img412/8080/obraz002gn5.jpg na tym tez nie bardzo widac I w dodatku jeździ jeepem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 lubi ekstremalne sporty kobita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts