Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tomki budowania

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Byłam już u Ciebie i ... dosłownie jakbym swoją łazienkę widziała :wink: :lol: :lol:

Tylko u mnie kosz miał stać na przeciw pralki i wanna prostokatna. Nie mam już dzisiaj siły rozwijać wątku, ale jeszcze będzie w Dzienniku opis i szkic łazienki według mojej wizji, propozycje dekorów i sanitariaty, ale to pewnie w poniedziałek. Zaraz brykam spać, bo jutro czeka mnie wiele emocji :oops: :lol: :lol: . Poznam w realu pierwszych ludzisków z naszego Forum :D :D :D

... że ja siedzę po nocy, to wiesz takie zboczenie, ale że Ty dajesz radę przy takim maleństwie to podziwiam ...

Mayland, na Ciebie to zawsze można liczyć. A Ty wiesz, że ja nie pomyślałam, że to gra komputerowa :oops: :roll: . Ja zrozumiałam, że to planszowa. Obleciałam wszystkie sklepy i jeszcze w tym jednym paniusia zrobiła mądrą minę i powiedziała "A Celtiki! Tak mieliśmy, ale rozchwycili od razu. Wszyscy o to pytają, ale nie, juz nie będziemy mieli do Świąt." Tu wielki uśmiech. :x :x

W mordę jeża! Jak wróci syn, zaraz z tańców muszę wyciągnąć z niego więcej szczegółów, bo zgłupiałam do reszty :roll:

Maylandziu, można na podłogówce kłaść panele?

Można. Kaśka chyba ma lub miała mieć. Jej pytaj bo wie co i jak.

Mi osobiście szkoda by było. płytki jednak lepiej się nagrzewają i długo ciepło oddają a o to chyba chodzi w tym wszystkim :roll:

A gra to może i jest planszowa. Nie znam ani jednej ani drugiej :lol:

Oj naczytałam się, o tym drewnie na podłogówce. Stwierdziłam, że na takim kawałeczku jak mam, to nawet jakby panele odkształciły się, nie będzie problemu z ich wymianą. Zaryzykuję. Chyba, że znajdę jeszcze terakotę drewnopodobną która mnie zachwyci. Dzisiaj taką widziałam nawet, ale cena :o

http://images48.fotosik.pl/41/13b8fd9282460864med.jpg

Niech się spełnią świąteczne życzenia,

te łatwe i trudne do spełnienia.

Niech się spełnią te duże i te małe,

te mówione głośno lub wcale.

Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku,

niech się spełnią w Nowym Roku!