Sonika 05.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nie zarzekaj się moja droga, tym bardziej, że Ci te warzywa wychodzą na 102 , a trawa jak to trawa - nuda . Tylko na odmianę jak nie ma trawy, to chwasty rosną wszędzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.04.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dziewczyny do jasnozielonych mebli, jaką dałybyście podłogę? Pomieszczenie od północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 ale jaki odcień zieleni, są tysiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.04.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 z BRW zielona sosna bardzo powoli działam, bo czytam 2 dzienniki i pisze , ale może fotkę zaraz wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.04.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 może z linkiem będzie szybciej http://www.meblenajtaniej.pl/meblebrw.php?sm=retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 To zieleń przecierana, jakby bielona, trochę pastelowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.04.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nie wiem czy tu kolor będzie dobrze widać, bo co fotka to inny odcień. http://images44.fotosik.pl/99/4b7bd6bb8d077a8bmed.jpg W każdym razie coś zbliżonego. Lubię jasne podłogi i najchętniej połozyłabym wszędzie jesion, ale:Czy jasna podłoga nie będzie się zlewała z tym kompletem? Z kolei czy przy ciemnej podłodze nie będzie za ciemno w pokoju od północy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 oj, a dlaczego te meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.04.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 bo chciałam coś innego ... albo z wykończeniami z metalu, czarnego giętego albo z wikliną albo tę zieloną sosnę. Mąż nie chce tego czarnego, wiklina nie praktyczna w sypialni i to mi zostało. Taka babcina sypialnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 może wykładzina dywanowa? moze bielona sosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.04.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 normalnie moje typy, z naciskiem na bielone coś, bo wykładziny mąż ma dosyć, po obecnej ... Tylko czy nie będzie za mdło? Ta zieleń jest właśnie taka przecierana, jakby bielona. Tylko tak myslę dalej, że jak dodam żywsze dodatki, to może będzie dobrze? Żywsze w tym przypadku znaczy o bardziej zdecydowanej kolorystyce, nie jaskrawe .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.04.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Myślę, że na jasnej podłodze typu dechy, będą ładnie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 myślę sobie, ze babciowe klimaty muszą być takie pastelowe, subtelne i nie bardzo żywe, więc jeśli chodzi o dodatki to ja bym dała białe, kremowe, ew. bladoróżowe...nie ządne zdecydowane. będzie nieładnie...moim zdaniem oczywiście, zrobisz jak zechcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.04.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 róż nawet nie przemknąłby mi przez myśl. Ściany chcę białe ... Więc dodatki, raptem narzuta, poduchy, dywan ciemniejsze. Kremowy też mógłby być ... eee do dodatków daaaleko, na razie mam dechy kupić ... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Widzę, że ostro działasz jak już nawet masz wybrane meble . O dodatki teraz się nie martw, samo się wyklaruje. A klon nie jest za pstrokaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Pa, pa, bo tradycyjnie wzięłam pigułę i oczyska mi sie zmykają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.04.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Klon? Jesion znaczy? Tak, usłojony jest bardzo, ale szalenie mi się podoba. Pamiętasz podłogi u Honorki? Cudne!!! A meble to tylko do sypialni wybrałam, wiem też jaką chcę kuchnię, a resztę przewozimy z mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.04.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Coś mi się pomerdało - pewnie, że jesion. Podłogi Honorka miała cudne to fakt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 TomKa, pamiętasz moja łazienke?? Bo mamy podobne czemu przenosisz grzejnik?? U mnie jest na prawo na ścianie z drzwiami, przy pralce i powiem Ci, że jestem z tego zadowolona. Nie przeszkadza mi w niczym i nie rzuca sie w oczy. A kompakt Wc też mam bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/q/1/1/3/44050168_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts