TomKa 11.02.2008 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Rom teraz wszystko jasne! Ładniutka ta Twoja córcia! Pewnie do żony podobna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Rom teraz wszystko jasne! Ładniutka ta Twoja córcia! Pewnie do żony podobna? A właśnie wszyscy mówią że do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.02.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 pewnie wiedzą co mówią... a może tylko przez grzeczność? Rom, można gdzieś poczytać o Twoim domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 pewnie wiedzą co mówią... a może tylko przez grzeczność? Rom, można gdzieś poczytać o Twoim domku? niestety nie mam swojego dzienniczka brak taletów pisarskich niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Dwa stopnie prawdopodobnie będą nad vc ło matko a co to znaczy??????? co to vc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.02.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 vc, ... ale z ciebie jajcarz!! i od rana w świetnym humorze . Masz może do odsprzedania/oddania Ackermany? albo wiesz u kogo leżą na budowie? Rom, a fotki Twojego domu można gdzieś pooglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 vc, ... ale z ciebie jajcarz!! i od rana w świetnym humorze . Masz może do odsprzedania/oddania Ackermany? albo wiesz u kogo leżą na budowie? Rom, a fotki Twojego domu można gdzieś pooglądać? może i śmieszne ale ja naprawdę nie wiem o co chodzi domek wygląda mniej więcej tak: http://img211.imageshack.us/img211/8774/111111ij2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.02.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Baardzo mi się podoba!! Parterowy, zgrabniutki, nie za duży! Super! Podnosiłeś ściankę kolankową? a ten vc to zwykły wc, wiesz v jest obok c na klawiaturze, myślałam, że to bez różnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Baardzo mi się podoba!! Parterowy, zgrabniutki, nie za duży! Super! Podnosiłeś ściankę kolankową? a ten vc to zwykły wc, wiesz v jest obok c na klawiaturze, myślałam, że to bez różnicy? hihi ja naprawdę się nie kapnąłem a jeżeli chodzi o domek to on ma uzytkowe poddasze - tylko z przodu tak wygląda jakby był partrowy. Ściana kolankowa ma 75cm i na górze jest chyba z 60m powierzchni uzytkowej. Każdy kto widzi go z przodu dziwi sie że na górze tyle miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 znalazłem jescze zdjęcie poddasza z czasu budowaniahttp://img156.imageshack.us/img156/5099/1122tr5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.02.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Rzeczywiście sporo jest miejsca na piętrze. Tak porównuję ze swoim projektem, bo nadal mam obawy co do tych schodów w wiatrołapie, ale chyba przy nich pozostanę! Mąż też będzie zadowolony jak będzie mógł tam swoje "zabawki" poustawiać. Jak coś jeszcze znajdziesz, wklejaj, pomarzę sobie ! Mąż dzwonił w kolejnej hurtowni Ackermanów brak i pustaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Rzeczywiście sporo jest miejsca na piętrze. Tak porównuję ze swoim projektem, bo nadal mam obawy co do tych schodów w wiatrołapie, ale chyba przy nich pozostanę! Mąż też będzie zadowolony jak będzie mógł tam swoje "zabawki" poustawiać. Jak coś jeszcze znajdziesz, wklejaj, pomarzę sobie ! Mąż dzwonił w kolejnej hurtowni Ackermanów brak i pustaków! Tomka to Twoje komentarze więc to Ty zabieraj się za wklejanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.02.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Zanim będę miała co wklejać, chętnie pooglądam innych domy, ich pomysły na budowę i wykończeniówkę . Więc wklejaj bez obaw, jak bedzie za dużo ... napiszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.02.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Cieszę się, że już lepiej sie czujesz ale dbaj o siebie bo pogoda bywa teraz zdradliwa. Jakie schody? Cos przeoczyłam W projekcie nie widzę schodów Jakie to mają byc schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.02.2008 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Mayland, witaj dobra kobieto! Zdecydowanie lepiej ze mną,. Chyba dopiero ten antybiotyk zadziałał ? Na dwór jeszcze nie wychodzę, ledwo z łóżka nauczyłam się wstawać , ale będzie dobrze! Ten tydzień mam na ostateczny powrót do zdrowia, kolejny do społeczeństwa, a potem to już pustaki mam nosić . Jeśli chodzi o schody, to rzeczywiście nie ma ich w projekcie, miała byc tylko opuszczana z sufitu drabina, między salonem a łazienką. Będą natomiast drewniane schody, w wiatrołapie, po prawej stronie od drzwi wejściowych. Chciałabym coś takiego jak u soniki, spójrz na poprzednia stronę komentarzy, podobne zamieszczam poniżej http://images23.fotosik.pl/124/05770a4b937bf326.jpg Troszkę mam za krótką ściankę, więc ostatnie dwa stopnie będą nad łazienką - wc, ale ponoć to wykonalne. Mayland, może tak być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jest garaż Wpraszam się na oblewanie garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.02.2008 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witaj Rom! Jeśli pogoda Ci nie straszna, zapraszam! Powiem Ci w tajemnicy, że nie mam tam jeszcze podłogówki, ani solarów, CO, ani jednego grzejniczka, nic zupełnie nic, tylko piffko porządnie schłodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 tylko piffko porządnie schłodzone I O TO CHODZI!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 13.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 TomKa Moge też?????????? Strasnie lubie piwo !!! Zwłaszcza schłodzone i przy takiej okazyii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.02.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 http://gfx.dlastudenta.pl/gfx/dzial/walentynki/kartki/1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts