TomKa 16.04.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Aniu, zaczekaj niech jeszcze troszkę dzieci podrosną, a sama zobaczysz, jak może być mokro . Chociaż ... dziewczynki może delikatniejsze? Ja mam samych facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 własnie.. u nas to chyba jeszcze dzieci za małe na takie ekscesy i dobrze.. bo ja to juz za stara jestem na takie moczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.04.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ja tym bardziej , ale nie miałbyś nic do powiedzenia, bo ich jest po prostu więcej Aniu, a gdzie link do Twojej Galerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.04.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Jeśli ktoś tu jeszcze zagląda ... to informuję, że jest już planowany Zlot Forum 2009 A tu więcej informacji można uzyskać na temat miejsca, terminu, itp. http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forum,f138.htm Tu można się bezpośrednio dopisać do listy uczestników: http://forum.muratordom.pl/lista-chetnych-na-zlot-forumowy-2009,t157528.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 29.04.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dla pamięci wkleję sobie kwiatek z ogródka DarioAS http://lh5.ggpht.com/_hzW5esbjtjM/SfYDHMVSFFI/AAAAAAAAAFY/kafDLRzy1Wc/s800/P4270004.JPGhttp://lh5.ggpht.com/_hzW5esbjtjM/SfYDJY6FXlI/AAAAAAAAAFg/J_4D_tT5Ups/s640/P4270006.JPGhttp://lh3.ggpht.com/_hzW5esbjtjM/SfYDLVaL9GI/AAAAAAAAAGg/OepD4GFL4n0/s640/P4270008.JPG to tulipan Angelique Oczywiście już pogrzebałam w necie, namierzyłam go i przy okazji wpadł mi w oko kolejny tulipan Shirley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 o a ja już mam zapisaną nazwę Twoich tulipanków, muszę je mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 TomKa, coś się stało z Twoim dziennikiem? Nie mogę go otworzyć, a w dziennikach go nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 30.04.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 o a ja już mam zapisaną nazwę Twoich tulipanków, muszę je mieć Aniu te Queen of Night są na prawdę śliczne. Jak je zobaczyłam jesienią (wiesz cebule w koszyku z fotką kwiata) w ogóle nie wierzyłam, że mogą być takie czarne ... i dlatego kupiłam tylko dwie cebulki na próbę . Za to rococo ujeły mnie i kolorem i postrzępionymi listkami, więc nie zważając na nic kupiłam 10 szt. i rozczarowały mnie. Zamiast bordo mam różowe ... ale i tak są śliczne. Wczoraj błądząc śladem tulipanów zajrzałam do dworka moni i ... śniła mi się całą noc Kiku Shidare Zakura. Piękna!! Tylko czy ja to gdzieś u nas dostanę? Poza tym nabrałam ochoty na andromedy, jakkolwiek to rośnie i jakiekolwiek to ma wymagania, kiedyś będzie zdobiło mój ogródek na bank !!! Aniu, dziennika nikt nie czytał, ja za bardzo ostatnio nie miałam o czym pisać, fotosik mi pokasował fotki. Co prawda część uratowałam i wkleiłam na nowo, ale na razie usunęłam link. a że nie możesz znaleźć dziennika hiih, pewnie spadł na ostatnią stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A jakieś zdjecia tych podłączeń to będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 30.04.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ..... dziennika nikt nie czytał, ja za bardzo ostatnio nie miałam o czym pisać, fotosik mi pokasował fotki. Co prawda część uratowałam i wkleiłam na nowo, ale na razie usunęłam link. a że nie możesz znaleźć dziennika hiih, pewnie spadł na ostatnią stronę Oj, kochana, zaraz mi tu proszę link zwrócić do dziennika, jak to tak można?!! Zdjęcia nowe porobić i powstawiać proszę takoż, jak było obiecane I nie insynuować, że dziennika nikt nie czyta! Co z tym glazurnikiem? Znalazłaś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ja znalazłam dziennik, ale bez nowych wpisów - bardzo proszę o poprawę TomKo, żadne takie.Ten serwer, o którym Ci wcześniej pisałam naprawdę jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 TomKa, ja dzis tez znalazłam dziennik, odświeżyaś go i był na pierwszej stronie Ja go czytam, no i napewno nie tylko ja. Ne można go tak zaniedbywać, zwłaszcza teraz jak takie ważne rzeczy sie będą działy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.05.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 A ja dziś przypadkiem natrafiłam na "Dziennik TomKi" na stronie głównej - i będę odwiedzać! Mam nadzieję, że uda się uzupełnić zdjęcia. Ja teraz korzystam z http://www.imageshack.us/ i nie ma żadnych problemów! A fotosikowi zapłaciłam coś tam, żeby nie wykasował moich fotek, ale już go nie lubię... pozdrawiam ciepło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 02.05.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 normalnie wzruszyłam się Kochani, z fotkami na bakier jestem, ale kawusię zaparzyłam ........ )) ....... (( ..... /''''''''''\.././ .... ( .... /.........V../ ...... ) . C(............./ ...... ( .... \........../ ....c(''''''""''') ..... \_____/ ...... \___/ """""'''''''''''''''"""""''''''''''''''''""""" wieczorem/nocą więcej napiszę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 02.05.2009 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A jakieś zdjecia tych podłączeń to będą? mayland, specjalnie dla Ciebie już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 02.05.2009 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Oj, kochana, zaraz mi tu proszę link zwrócić do dziennika, jak to tak można?!! Zdjęcia nowe porobić i powstawiać proszę takoż, jak było obiecane I nie insynuować, że dziennika nikt nie czyta! Co z tym glazurnikiem? Znalazłaś nowego? amonite, dla Ciebie fotki będą już jutro, tzn. dzisiaj, ale potem , bo powoli opadam z sił. Mam juz wgrane na picturecośtam, więc tylko pozostało wkleić do dziennika . Glazurnika mamy, ale zacznie dopiero w połowie maja i ... niestety nie widziałam jego pracy, nie znam osób u których robił i jesteśmy umówieni na robotę bez dogadania ceny ... To już zupełnie nie podobne do mnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 02.05.2009 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A ja znalazłam dziennik, ale bez nowych wpisów - bardzo proszę o poprawę TomKo, żadne takie. Ten serwer, o którym Ci wcześniej pisałam naprawdę jest dobry. Soniś, ja już na picturecoś tam wklejam fotki, tylko nie bardzo mam co . A starych już chyba nie odzyskam ... a nie chce mi się szukać po płytach, które to były Soniko, jak tam Twoje storczyki? Kwitną kolejne? A wpisy były ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 02.05.2009 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 TomKa, ja dzis tez znalazłam dziennik, odświeżyaś go i był na pierwszej stronie Ja go czytam, no i napewno nie tylko ja. Ne można go tak zaniedbywać, zwłaszcza teraz jak takie ważne rzeczy sie będą działy Aniu , dzisiaj też pewnie znajdziesz . Ja się staram nie zaniedbywać go, ale to tak samo wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Ja też tam byłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 02.05.2009 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A ja dziś przypadkiem natrafiłam na "Dziennik TomKi" na stronie głównej - i będę odwiedzać! Mam nadzieję, że uda się uzupełnić zdjęcia. Ja teraz korzystam z http://www.imageshack.us/ i nie ma żadnych problemów! A fotosikowi zapłaciłam coś tam, żeby nie wykasował moich fotek, ale już go nie lubię... pozdrawiam ciepło, Witam sure w moich skromnych progach. Cieszę się, że spodobało Cię u mnie i że jeszcze mnie odwiedzisz . Zapraszam!! A jak coś fee, to pisz. Fotosikowi też płaciłam, nie majatek, bo 4,50 zł, ale po dniu czy dwóch znów mi zablokował jedno zdjęcie i krzyczał o pieniądze. Potem to juz hurtem mnie zblokowali ... i chyba też ich nie lubię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts