maryna 11.05.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witaj , widze że postepy robisz. Nie marnujesz czasu. Ciagle cos tam jak nie na budowie, to w warzywinku. Piszesz ,ze Ciebie piach i sucho , u mnie zas glina, twardo i wogóle to juz nie chce nic rosnąc . A deszczu to by sie przydało . wvczoraj troche popodało ,ale to jak na lekarstwo.Mam pytanie jak posadzić trzmelinę , tzn zrobic rossadę ?czy moczyłas koncówki w jakis roztworze, w ukorzeniaczu , czy prosto do ziemi.Kiedy zaczynasz malowanie.? Jakie wybrałas kolory ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 TomKa, warzywniak rośnie w oczach, pięknie. Jakie Ty masz tam wszystko równiutkie Będzie i w tym roku ta pysznie wyglądająca sałata?? płytki są śliczne, jak będziesz mogła to zrób zbliżenie, daj oczy nasycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 13.05.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ja wybrałam drzwi PORTA , na poczatku tez miały być drzewiane , ale w miare upłwu gotówki trzeba było wybrać w okleinie. Ale takie tez beda dobre Pokaz to Twoje dzieło z strukturą , ja przymierzam sie tylko do przedsionka -wejścia . Chcemy sami robic ,ale za bardzo nie wiem jak to wykonać. Jakąś packe trzeba chyba kupić i póżniej robić dalej rózne juz wzory za pomocą folii ,grzebieni i tp ? jak to jest faktycznie w praktyce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 TomKo, mój Ty pracusiu. Rabatki oczywiście pod sznurek . Jesteś NIESAMOWITA . I fajnie, że już jesteś na etapie płytek . A w holu będą takie same jak w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.05.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Troszkę mam obawy, czy to był dobry pomysł z tym marmurem do kuchni, [/size] Nie chciałabym źle wróżyć, ale niestety pomysł z marmurem w kuchni na podłodze nie jest najlepszym wyborem Ale ja i tak na zbliżenie czekam - pracująca i pracowita kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 haaaaalo dzień dobry, gdzie to się podziewasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.05.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 http://cares.blox.pl/resource/duzy_bukiet.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.05.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!! ŻYCZĘ CI TomKo SZYBKIEGO WYKOŃCZENIA DOMKU I PRZEPROWADZKI!!! http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/945.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Sto lat, sto lat niech żyje żyje nam http://bi.gazeta.pl/im/9/6601/z6601949X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 TomKa... dla Ciebie http://www3.picturepush.com/photo/a/1666291/1024/Picture-Box/bukiet.jpg spełnienia marzeń, wszystkiego naj, naj, naj i czego sobie tylko życzysz. I zaglądaj tu częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 I ja przybywam z jak najlepszymi, najserdeczniejszymi życzeniami i z bukiecikiem kwiatków http://www2.picturepush.com/photo/a/1504885/640/Picture-Box/bukiet-mieszany-kwiaty.jpg i czekamy na Ciebie TomKo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 TomKo wróć i skrobnij chociaż słówko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.06.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Soniś normalnie usłyszałam wołanie i przyszłam ... Przepraszam wszystkich za nieobecność, ale okoliczności zmusiły mnie do tego ... Postaram się dzisiaj odpisać na wszystkie posty, a jak sił starczy skrobnę w Dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Witamy, witamy !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.06.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Na kawkę może za późno, więc zapraszam na piwko http://www5.picturepush.com/photo/a/1585918/1024/Picture-Box/piwo.jpg Ciekawej lektury życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.06.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 magpie, ale się cieszę, że zajrzałaś do mnie . Teraz to już na prawdę wierzę, że ktoś tu na mnie czekał. Wyszłam z wprawy w pisaniu, ale już dziennik otwarty, mniej więcej wiem na czym skończyłam, więc "do pióra", a i fotki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.06.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 TomKo, maylad uprzedziła mnie z pytaniem, to tylko o zbliżenie tego marmuru poproszę. Z daleka wyglada cudnie Amtla specjalnie dla Ciebie http://www5.picturepush.com/photo/a/1842498/480/Azalia/100-9859.jpg i jeszcze większe zbliżenie http://www1.picturepush.com/photo/a/1842499/480/Azalia/100-9860.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.06.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Witaj , widze że postepy robisz. Nie marnujesz czasu. Ciagle cos tam jak nie na budowie, to w warzywinku. Piszesz ,ze Ciebie piach i sucho , u mnie zas glina, twardo i wogóle to juz nie chce nic rosnąc . A deszczu to by sie przydało . wvczoraj troche popodało ,ale to jak na lekarstwo. Mam pytanie jak posadzić trzmelinę , tzn zrobic rossadę ? czy moczyłas koncówki w jakis roztworze, w ukorzeniaczu , czy prosto do ziemi.Kiedy zaczynasz malowanie.? Jakie wybrałas kolory ?pozdrawiam Chyba Ciebie wysłuchano w niebie, bo pada od dłuższego czasu, ale ja cieszę się, bo wszystko pięknie rośnie. Hihi ziele też . Rozsady trzmieliny, berberysu, forsycji robiłam ze zdrewniałych gałązek, sadząc je bezpośrednio w glebie. Bez ukorzeniacza, ale stale podlewałam i posadziłam je w dobrej ziemi. Jesli chodzi o malowanie, jesteśmy w trakcie. Na razie mamy pomalowane pomieszczenia, które bedą docelowo białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.06.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 TomKa, warzywniak rośnie w oczach, pięknie. Jakie Ty masz tam wszystko równiutkie Będzie i w tym roku ta pysznie wyglądająca sałata?? płytki są śliczne, jak będziesz mogła to zrób zbliżenie, daj oczy nasycić Aniu, płytki marmurowe wkleiłam powyżej. Cieszę się, że Tobie też się podobają. Ciekawe jak będzie z nimi w praktyce? A sałata będzie, oj będzie. Zwykła mi nie wzeszła, za to lodowa zwija się już w główki, a strzępiasta jak smakowicie zaczyna wyglądać Chyba jutro fotkę jej zrobię Aniu pozdrawiam Cię i buziaki dla Twoich dzieciaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.06.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 TomKo, mój Ty pracusiu. Rabatki oczywiście pod sznurek . Jesteś NIESAMOWITA . I fajnie, że już jesteś na etapie płytek . A w holu będą takie same jak w kuchni? Dziękuję za pochwały. Otrzymane od Ciebie to podwójne wyróżnienie . Mój hol to raptem 1,5 na 1,5 m2. Początkowo miała tam być terakota drewnopodobna Polcolorit Wood Beige. ANNNJA widziała i pochwaliła, że ładna . Może zrobię zdjęcie to pokażę ją. Na prawdę bardzo dobra imitacja drewna, ale ... koncepcja zmieniła się ... Powód: nie mam glazurnika i z "drewnem salonowym" wychodzę na hol i przedpokój :roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts