Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tomki budowania

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tomka - położyłaś marmurowe płytki sama????? :o :o :o No sporo już widziałam na forum, ale taki wyczyn to pierwszy raz!!! Co to kobiety potrafią jak się zawezmą :D :D :D Trzymam kciuki za szybką całkowitą przeprowadzkę i życzę dużo siły i radości :D

O ogródku to się już nie będę powtarzać, że super :wink:

Przepraszam, że poprzednim razem nie odpisałam, ale musiałam już biec :oops: :(

Renka, rzeczywiście położyłam sama ten marmur i jak na razie trzyma się :wink: . Tak myślę, że gdyby trzeba było, to pewnie i drugi raz podjęłabym się tego. Dziękuję za kciuki, teraz już wiem skąd mam tyle siły :D . Codziennie przewozimy, przewozimy, końca nie widać :o , ale już coraz bliżej zamieszkania na dobre w domku :D

magpie101, verunia, kasiaa256 tak jak zdecydowałyście ... robi się kominek nr 2 :wink: :D

ANNNJA musisz nam uwierzyć na słowo ... hihihi obydwie propozycje są podobne i jak dla mnie proste i ładne

magpie101 i mayland, dziękuję za podpowiedzi. Niestety z braku dostępu do netu i możliwości wyboru w realu, sprzęt nie tylko nie kupiony, ale nawet nie wybrany

Będę wdzięczna za wszelkie sugestie w sprawie sprzętu AGD do kuchni :)

Pozdrawiam wszystkich, znów muszę biec ...

Tomka witaj. Długo nie pisałam , bo byłam na urlopie , naprawde wypoczywalismy.

Ciebie podziwiam nadal , za Twoja wytwałość i pracę .

Odpocznij trochę, bo Ci sie nalezy.

My w wewnatrz domu mamy juz wszysko zrobione. jest fajnie , jeszcze odbiór domu i bedziemy powoli cos robić wokół domu. Czas wyrównac teren, posadzic krzewy, drzewa itd..

pozdrawiam

Mnie też się bardziej podoba wersja numer dwa.

już coraz bliżej zamieszkania na dobre w domku

Mam nadzieję, że będziesz mieć net i o nas nie zapomnisz.

A na kiedy planujecie ten wielki dzień :D ?

Popatrz, pamiętasz jak pisałaś, że nie wiadomo jak długo będziesz budować, bo to czy tamto, a tu poszło szybciutko i ani się obejrzałaś, a już paczki zwozisz :D .

Super!!!!

Tomka witaj. Długo nie pisałam , bo byłam na urlopie , naprawde wypoczywalismy.

Ciebie podziwiam nadal , za Twoja wytwałość i pracę .

Odpocznij trochę, bo Ci sie nalezy.

My w wewnatrz domu mamy juz wszysko zrobione. jest fajnie , jeszcze odbiór domu i bedziemy powoli cos robić wokół domu. Czas wyrównac teren, posadzic krzewy, drzewa itd..

pozdrawiam

Maryna, nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym zwolnić ... ale czy ja jeszcze potrafię :wink: ? Ostatnio nawet niedziele zarywam ... ale już za chwileczkę, już za momencik ...

Cieszę się, że u Was prace posuwaja się do przodu. To co Wam pozostało czyli prace wokół domu ... to już przyjemność :D , dla mnie to innego rodzaju prace i one inaczej męczą :wink: . hihi, namieszałam :lol: :lol:

Cześć TomKa, ale u Ciebie sie dzieje :o :D

prace poszły sporo naprzód od mojego ostatniego wglądu do Ciebie :wink:

łazienka będzie cudna, a te calle..

no piękne, to zimuje w gruncie?? :roll:

Witaj Aniu! Dawno Cię nie było, ale i ja rzadziej tu zaglądam :oops: . Przyjechaliśmy dzisiaj do mieszkanka po kolejne rzeczy, ale koniecznie chciałam na Muratora, poczytać co u Was, dziennik uzupełnić i ... nie mogę się skupić ... juz chyba nie pamiętam co się wydarzyło przez ten ostatni miesiąc ;(. Dobrze, że zdjęcia robię z datą, to może jakoś odtworzę tę lukę? Tylko kiedy?

kominek wolę drugi, prostsza forma do wszystkiego przypasuje :wink:

Co do kominka ... robi się już drugi tydzień ... w wersji nr 2 :D . Kominkarz próbował mi dzisiaj go ozdobić, ale nie ze mną te numery :D :D

Pozdrawiam i ślę buziaczki dla Dawidka i Nadusi :D

Mnie też się bardziej podoba wersja numer dwa.

już coraz bliżej zamieszkania na dobre w domku

Mam nadzieję, że będziesz mieć net i o nas nie zapomnisz.

A na kiedy planujecie ten wielki dzień :D ?

Popatrz, pamiętasz jak pisałaś, że nie wiadomo jak długo będziesz budować, bo to czy tamto, a tu poszło szybciutko i ani się obejrzałaś, a już paczki zwozisz :D .

Super!!!!

Dziękuję, utwierdziłaś mnie, że wybór tego kominka był słuszny :D . Soniś, jak dobrze, że przypomniałaś :oops: :roll: :wink: . Buduję, wykańczam, sieję, pielę, a o necie, TV zapomniałam :oops: :oops: . Zdziczałam? Odzwyczaiłam sie od zdobyczy cywilizacji?

Powojnik zakwitł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale daleko mu do Twoich :(

Nie kochanie , nie zdziczałaś :lol: :lol: tylko za wiele obowiązków na raz .

Ja net juz mam ,ale TV satelite jeszcze musze załatwić , bo narazie to prowizorka na dwa podstawowe programy.Ciagle brakujem czasu wszystkim budujacym domy , aby wszystko ogarnąc i zdążyć na terminowo.

Ale jakoś dajemy sobie radę i szybko zapomnimy o tych pracach , a może zatęsknimy kiedyś do nich ? :lol: :lol: pozdrawiam

maryna, może i zatęsknimy, ale na razie to ja marzę o fotelu i książce albo fotelu i nawet głupim filmie :o :oops: :roll:

a dzisiaj na zewnątrz leje, burza, ziąb ludzie w pracy w długich spodniach i bluzkach, mają nawet kurtki i parasole, a TomKa ?? :roll: :oops: :wink: spoko, luzik, w mini, krótki rękawek i japonki na stópkach ... i czemu mnie pytają: "Czy Ty pogody nie oglądąłaś?", "Nie zimno ci?", "Nie wiedziałaś, że ochłodzenie i ma dzisiaj padać?", " A Tobie co tak przygrzało?" itp, itd

i :( :cry: :( :(

magpie101, cieszę się, że zajrzałaś :D

meble :roll: :roll: ?

... wciąż szukam w podobnej cenie do Twojej :D

a na poważnie: Pan najpierw 2 tygodnie rysował projekt, a potem prawie 2 tyg. ją wyceniał. W miedzyczasie inny gość wymierzył, wyrysował, wycenił, ale zbyt wysoko ... Wczoraj dzwonil, cena niby lepsza od poprzednich, ale wciąż to nie to :roll: i boje się go brać, bo jak będzie tak robił, jak dotychczas, to nie wiem czy na Boże Narodzenie doczekam się mebli :D

A może Ty jesteś taka szybka? ale to dobrze! Mnie zniechęca to czekanie i idę po prostu do kolejnego ... Czekając na wspomnianego pana, poszłam do trzeciego punktu i tam konkretnie sie umówili ... za 2 dni na pomiar... na projekt czekałam tydzień, ale wycena była od ręki i mimo, że też było jakieś czekanie, to umawiali się na konkretne terminy i byli słowni, punktualni.

W tym pierwszym miejscu, też bylo czekanie, na pierwsze spotkanie tydzień, przy mnie wyrysowywany byl projekt. Po 2 dniach przyjechali na pomiar i po kolejnych 2 dnaich mialam wycenę. Chyba nic nie pokręciłam :roll:

Tak myślę, że chyba w moim mieście tak mają, że musimy czekać :roll: