magpie101 09.08.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Super chlodnictwo i piece ma gorenje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Podobami sie kominek numer 2, bo lubie proste rzeczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ja też zdecydowanie za nr 2. Szkice sama robiłas? Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 10.08.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ja równiez głosuję za kominkiem nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 10.08.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 a ja nie zagłosuje bo nie widze...jest jak pisalas! ale ciekawi mnie kto ci bedzie budowal, daj na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.08.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Tomka - położyłaś marmurowe płytki sama????? No sporo już widziałam na forum, ale taki wyczyn to pierwszy raz!!! Co to kobiety potrafią jak się zawezmą Trzymam kciuki za szybką całkowitą przeprowadzkę i życzę dużo siły i radości O ogródku to się już nie będę powtarzać, że super Przepraszam, że poprzednim razem nie odpisałam, ale musiałam już biec Renka, rzeczywiście położyłam sama ten marmur i jak na razie trzyma się . Tak myślę, że gdyby trzeba było, to pewnie i drugi raz podjęłabym się tego. Dziękuję za kciuki, teraz już wiem skąd mam tyle siły . Codziennie przewozimy, przewozimy, końca nie widać , ale już coraz bliżej zamieszkania na dobre w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.08.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 magpie101, verunia, kasiaa256 tak jak zdecydowałyście ... robi się kominek nr 2 ANNNJA musisz nam uwierzyć na słowo ... hihihi obydwie propozycje są podobne i jak dla mnie proste i ładne magpie101 i mayland, dziękuję za podpowiedzi. Niestety z braku dostępu do netu i możliwości wyboru w realu, sprzęt nie tylko nie kupiony, ale nawet nie wybrany Będę wdzięczna za wszelkie sugestie w sprawie sprzętu AGD do kuchni Pozdrawiam wszystkich, znów muszę biec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 18.08.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Tomka witaj. Długo nie pisałam , bo byłam na urlopie , naprawde wypoczywalismy. Ciebie podziwiam nadal , za Twoja wytwałość i pracę .Odpocznij trochę, bo Ci sie nalezy.My w wewnatrz domu mamy juz wszysko zrobione. jest fajnie , jeszcze odbiór domu i bedziemy powoli cos robić wokół domu. Czas wyrównac teren, posadzic krzewy, drzewa itd..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cześć TomKa, ale u Ciebie sie dzieje prace poszły sporo naprzód od mojego ostatniego wglądu do Ciebie łazienka będzie cudna, a te calle.. no piękne, to zimuje w gruncie?? kominek wolę drugi, prostsza forma do wszystkiego przypasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.08.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Mnie też się bardziej podoba wersja numer dwa. już coraz bliżej zamieszkania na dobre w domku Mam nadzieję, że będziesz mieć net i o nas nie zapomnisz. A na kiedy planujecie ten wielki dzień ? Popatrz, pamiętasz jak pisałaś, że nie wiadomo jak długo będziesz budować, bo to czy tamto, a tu poszło szybciutko i ani się obejrzałaś, a już paczki zwozisz . Super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 22.08.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Tomka witaj. Długo nie pisałam , bo byłam na urlopie , naprawde wypoczywalismy. Ciebie podziwiam nadal , za Twoja wytwałość i pracę . Odpocznij trochę, bo Ci sie nalezy. My w wewnatrz domu mamy juz wszysko zrobione. jest fajnie , jeszcze odbiór domu i bedziemy powoli cos robić wokół domu. Czas wyrównac teren, posadzic krzewy, drzewa itd.. pozdrawiam Maryna, nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym zwolnić ... ale czy ja jeszcze potrafię ? Ostatnio nawet niedziele zarywam ... ale już za chwileczkę, już za momencik ... Cieszę się, że u Was prace posuwaja się do przodu. To co Wam pozostało czyli prace wokół domu ... to już przyjemność , dla mnie to innego rodzaju prace i one inaczej męczą . hihi, namieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 22.08.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Cześć TomKa, ale u Ciebie sie dzieje prace poszły sporo naprzód od mojego ostatniego wglądu do Ciebie łazienka będzie cudna, a te calle.. no piękne, to zimuje w gruncie?? Witaj Aniu! Dawno Cię nie było, ale i ja rzadziej tu zaglądam . Przyjechaliśmy dzisiaj do mieszkanka po kolejne rzeczy, ale koniecznie chciałam na Muratora, poczytać co u Was, dziennik uzupełnić i ... nie mogę się skupić ... juz chyba nie pamiętam co się wydarzyło przez ten ostatni miesiąc ;(. Dobrze, że zdjęcia robię z datą, to może jakoś odtworzę tę lukę? Tylko kiedy? kominek wolę drugi, prostsza forma do wszystkiego przypasuje Co do kominka ... robi się już drugi tydzień ... w wersji nr 2 . Kominkarz próbował mi dzisiaj go ozdobić, ale nie ze mną te numery Pozdrawiam i ślę buziaczki dla Dawidka i Nadusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 22.08.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Mnie też się bardziej podoba wersja numer dwa. już coraz bliżej zamieszkania na dobre w domku Mam nadzieję, że będziesz mieć net i o nas nie zapomnisz. A na kiedy planujecie ten wielki dzień ? Popatrz, pamiętasz jak pisałaś, że nie wiadomo jak długo będziesz budować, bo to czy tamto, a tu poszło szybciutko i ani się obejrzałaś, a już paczki zwozisz . Super!!!! Dziękuję, utwierdziłaś mnie, że wybór tego kominka był słuszny . Soniś, jak dobrze, że przypomniałaś . Buduję, wykańczam, sieję, pielę, a o necie, TV zapomniałam . Zdziczałam? Odzwyczaiłam sie od zdobyczy cywilizacji? Powojnik zakwitł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale daleko mu do Twoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 24.08.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Nie kochanie , nie zdziczałaś tylko za wiele obowiązków na raz . Ja net juz mam ,ale TV satelite jeszcze musze załatwić , bo narazie to prowizorka na dwa podstawowe programy.Ciagle brakujem czasu wszystkim budujacym domy , aby wszystko ogarnąc i zdążyć na terminowo. Ale jakoś dajemy sobie radę i szybko zapomnimy o tych pracach , a może zatęsknimy kiedyś do nich ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.08.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 maryna, może i zatęsknimy, ale na razie to ja marzę o fotelu i książce albo fotelu i nawet głupim filmie a dzisiaj na zewnątrz leje, burza, ziąb ludzie w pracy w długich spodniach i bluzkach, mają nawet kurtki i parasole, a TomKa ?? spoko, luzik, w mini, krótki rękawek i japonki na stópkach ... i czemu mnie pytają: "Czy Ty pogody nie oglądąłaś?", "Nie zimno ci?", "Nie wiedziałaś, że ochłodzenie i ma dzisiaj padać?", " A Tobie co tak przygrzało?" itp, itd i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.08.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Widze, ze zaczelo sie Wam troche gmatwac na budowie, ale juz niedlugo i bedziecie mieszkac . A jak sprawa z meblami, wyjasniona w koncu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.08.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 magpie101, cieszę się, że zajrzałaś meble ? ... wciąż szukam w podobnej cenie do Twojej a na poważnie: Pan najpierw 2 tygodnie rysował projekt, a potem prawie 2 tyg. ją wyceniał. W miedzyczasie inny gość wymierzył, wyrysował, wycenił, ale zbyt wysoko ... Wczoraj dzwonil, cena niby lepsza od poprzednich, ale wciąż to nie to i boje się go brać, bo jak będzie tak robił, jak dotychczas, to nie wiem czy na Boże Narodzenie doczekam się mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.08.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 No bardzo dziwne podejscie do klienta ma ten pan . U nas np. wczoraj byl pomiar, a dzisiaj jest juz projekt i wycena, jesli jest kilka pomiarow to max 2 dni sie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.08.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 A może Ty jesteś taka szybka? ale to dobrze! Mnie zniechęca to czekanie i idę po prostu do kolejnego ... Czekając na wspomnianego pana, poszłam do trzeciego punktu i tam konkretnie sie umówili ... za 2 dni na pomiar... na projekt czekałam tydzień, ale wycena była od ręki i mimo, że też było jakieś czekanie, to umawiali się na konkretne terminy i byli słowni, punktualni. W tym pierwszym miejscu, też bylo czekanie, na pierwsze spotkanie tydzień, przy mnie wyrysowywany byl projekt. Po 2 dniach przyjechali na pomiar i po kolejnych 2 dnaich mialam wycenę. Chyba nic nie pokręciłam Tak myślę, że chyba w moim mieście tak mają, że musimy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.08.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Musimy byc tacy szybcy, bo konkurencja u nas ogromna (zaglebie meblowe), jakbysmy zwlekali tydzien to klient traci cierpliwosc, idzie do innego studia, a my nie mamy klienta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts