edytkazet 13.01.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam Mnie też sie ogrodzenie podoba właśnie takie proste chcę u siebie A kostki nie widziałam, jest w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ogrodzenie bardzo mi sie podoba - proste i eleganckie! A chlebek pierwsza klasa - juz czuje jego smak w wyobrazni , co do przebojow z TPSA to moge pocieszyc, ze nie Ty pierwsza - my tez po dlugich negocjacjach w koncu jestesmy bez tel. stacjonarnego, a internet mamy radiowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.01.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Podziwiam za walke z TPsa, niereformowalni jednak sa... dobrze ze sa alternatywy! Ogrodzenie bardzo na plus Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.01.2010 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 no pewnie, że czas to ja jutro wpadam na chlebek i do dziennika na świąteczną choinkę Aniu zgodnie z obietnicą . Świeżutki, pachnący, jeszcze gorący ... widać na ostatnim zdjęciu, że dupkę KTOś już zjadł http://www3.picturepush.com/photo/a/2772336/480/Smacznego/100-3836.jpg http://www1.picturepush.com/photo/a/2772334/480/Smacznego/100-3838.jpg http://www2.picturepush.com/photo/a/2772340/480/Smacznego/100-3841.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.01.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 no... pewnie ja pyszny, dawno takiego nie jadłam oj, bardzo dawno... jeszcze w podstawówce chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.01.2010 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dzień dobry wstawać śpiochy!!!!! Ależ krzyczysz, aż zbudziłam się . Tylko, gdzie fotki dzieciaczków? Oddawać!! I wstawać, pobudka!!!!!!!!!!!!!! idę czytać w dzienniczku bo mi mignął jakiś nowy długi wpis Poszedł i zasnął, bo nie wrócił przecież ... nie widze co ty tutaj TOMKA za bramy przedstawiasz, ale za to to co widzialam osobiście ostatnio- brama, furtka i kostka BARDZO BARDZO mi sie podobały, takie proste i urocze, i bbb. pasują do Twego domku, na wysokości nie zwracałam uwagi- a to znaczy że nie rzuca się w oczy bo jest OK.... a kulek jakoś też nie zauważyłam...- ..... a jak tam Wasza droga ? ktoś odśnieża? ja musiałam się 1dzień urlopować...... ANNNJA, chyba znów będziesz musiała rodzinę odwiedzić , to moje fotki pooglądasz, a powinno ich jeszcze trochę w tym tygodniu przybyć . Co do ogrodzenia, to pewnie, że nie widziałaś, skoro już od samochodu wpatrzona w kuchnię, biegłaś tamtejszą lampę oglądać . Jeśli chodzi o drogę, teraz jest już super, ale poniedziałek był straszny. Jeszcze gorzej było wbić się w Warszawską. hihhihi, a odśnieżamy sami, najwięcej nasze dzieciaczki Witam Mnie też sie ogrodzenie podoba właśnie takie proste chcę u siebie A kostki nie widziałam, jest w dzienniku? edytkazet, dziękuję. Kostki nie widać, bo jeszcze nie doszłam z opisem i fotkami do tego tematu ... ale może dzisiaj ewentualnie jutro, będzie i o kostce ... Ogrodzenie bardzo mi sie podoba - proste i eleganckie! A chlebek pierwsza klasa - juz czuje jego smak w wyobrazni , co do przebojow z TPSA to moge pocieszyc, ze nie Ty pierwsza - my tez po dlugich negocjacjach w koncu jestesmy bez tel. stacjonarnego, a internet mamy radiowy. magpie101, normalnie jak Twój wpis zobaczę, gdziekolwiek, niekoniecznie u mnie, to mam jakiś lepszy nastrój. Aż miło się człowiekowi robi. Dziękuję za pochwały. Do mojego domku to chyba nie pasowałoby nic bardziej wymyślnego. Poza tym lubię prostotę i zanim dom powstał męczyłam acca o takie ogrodzenie i podglądałam podobne u maciejona , ale to dawno było. W miarę budowy kruszały fundusze, płotek się upraszczał i przybrał taką formę . O TPSA nie chę już myśleć ... Podziwiam za walke z TPsa, niereformowalni jednak sa... dobrze ze sa alternatywy! Ogrodzenie bardzo na plus Pozdrawiam! popcarol, myślałam dzisiaj o Tobie, o ostatnich przykrych wydarzeniach, zaglądałam do Dziennika ... pusto-smutnie. Rozumiem Cię doskonale. Głowa do góry, przeprowadzisz się do domku i kiedyś zapomnisz o sprawie. Może nie do końca, ale będzie mniej bolało. Cieszę się, że Tobie też podoba się moje ogrodzenie. Gdyby tylko bramka niżej była ... Pozdrawiam wszystkich serdecznie, dziękuję za odwiedziny, za wpisy, za miłe słowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.01.2010 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 no... pewnie ja pyszny, dawno takiego nie jadłam oj, bardzo dawno... jeszcze w podstawówce chyba Jesteś? Super!! Zgodnie z obietnicą, specjalnie dla Ciebie, cieplutkiego chlebka przyniosłam. Ten mniejszy jest bardziej pszenny, dłuższy ma baaaardzo zróżnicowany skłąd. W sumie ziarnko na ziarnku i ... nowego wpisu nie będzie, brykam spać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 no.. za zapachem przyszłam do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.01.2010 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Aniu, to ja Ci już pożyczę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.01.2010 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 TomKa widze, ze jeszcze buszujesz po forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dzień dobry, ale sie wczoraj zasiedziałaś na forumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.01.2010 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 bry ... wieczór Wszystkim. Nie mam nastroju i weny do pisania, dziennik spadnie pewnie gdzieś w czeluść, a zdjęcia choinki wkleję na Wielkanoc. Trudno, tak pewnie musi być. Gnębi mnie poważny problem, dlatego prośba, gdyby ktoś wiedział, mógł mi podpowiedzieć, proszę napisać. Co to może być za choroba? Mój synek od pół roku cierpi na silne bóle głowy. Zaczyna się to wyciszeniem, skargą na lekki ból głowy albo wycisza się i idzie spać. Potem następuje silny ból głowy, połączony z wymiotami- zawsze, z gorączką- przeważnie, z drżeniem dłoni lub drgawkami-czasami. Syn jest bardzo cierpliwym dzieckiem, ma dużą wytrzymałość na ból. Skoro przy tej chorobie zwija się z bólu, to musi on być niezwykle silny. Dotychczas zdarzało się to raz w miesiącu, potem co 2 tygodnie, niestety ostatnio mieliśmy nieprzespaną noc równo tydzień temu. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.01.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Po przerwie jestem. Kolejny paracetamol U lekarza byliśmy i to nie raz. Najpierw, że to od słońca, bo w upały było. Kolejny miesiąc, niby od gardła, że angina i stąd wymioty itp. Sierpień - niby, że to od strony układu pokarmowego i skierowanie do szpitala na zakaźny, zrezygnowaliśmy, bo wiedzieliśmy, że to żadna pokarmówka. Wrzesień - w drgawkach, gorączce, rozwrzeszczanego, zapłakanego zawieźliśmy do szpitala. Niby wszystko w porządku, ale zaobserwowano zmiany w okolicach centralno-skroniowo-potylicznych obustronnie. Za nami jedna wizyta u neurologa, teraz czekamy do 17 lutego. Prawdopodobnie zlecą nam powtórzyć EEG, ale to jeszcze tyle czasu, a dziecko cierpi ... Zapisany lek -Vinpoton nie działa ... Boję się, że to jakieś zapalenie mózgu albo czegoś z nim powiązanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.01.2010 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Jak pech, to pech. Pralka mi się popsuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.01.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 TomKa, moja przyjaciółka ma takie bóle głowy od roku i te inne dolegliwości, które opisałaś. Przebadała wszystko co się dało, nic nie stwierdzili, więc diagnoza brzmi, że to bóle o podłożu migrenowym. Bardzo cierpi, łyka prochy, a ataki ma co kilka dni. Ale to dorosła osoba. Trzymam mocno za Twojego synka, by znaleźli przyczynę i jak najszybciej uwolnili go od tego bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.01.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 TomKo ja mam takie bole i objawy poza goraczka przy migrenie. Zadne srodki nie pomagaja, tylko cisza i lozko. Nieraz mam raz w msc, nieraz raz na pol roku, albo kilka razy w tygodniu . Zdrowka zycze dla synka! A kostka miod-malina czyli slicznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 19.01.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witaj Tomka, przyjade, przyjade, bo za każdym razem widze co innego u Ciebie co mi się podoba, tą ściane w wiatrołapie, no i lampy!!, ale i brama to to co utkwiło mi w pamięci!!!NO I KUCHNIA oczywiscie- bardzo bede Ciebie nękać jak przyjdzie czas na komponowanie mojej kuchni...-bo chce miec podobną!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 21.01.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam w kolejny mroźny dzionek. Już od kilku dni temperatura utrzymuje się wokół -10 stopni. Strasznie marznę ... rom, tola, magpie101, dziękuję. Z synkiem już dobrze. Niestety, do kolejnego razu. Pytanie, ile Mu dane odpocząć? Miesiąc czy krócej? Lekarze też podejrzewają, że to migrena, odziedziczona zresztą po mamusi, babci i prababci lub, że związane jest to z rozwojem. Zobaczymy co pokaże nowe EEG. Płakać mi się chce jak myślę jak moje dziecko cierpi ... i to przeze mnie magie101, jak miło, że dostrzegłaś moją czarnuszkę kostkę i podoba Ci się . Dziękuję!! rom pralka nie chce wody grzać albo siadł programator. Pranie polega na tym, że pralka pobiera wodę, kręci, kręci i gdy dochodzi do pewnego momentu, domyślam się -grzania, zatrzymuje się i kolejne pół/godzinę/dwie miele w kółko. Nie jestem w stanie stwierdzić kiedy się popsuła i ile prań mam zrobionych w zimnej wodzie, w cyklu trzy- cztero- a może i więcej -godzinnym, bo piorę nocą. Rozumiesz, II taryfa. Na szczęście ostatnio powróciłam do mojego nocnego życia czyli o 1-ej, 2-ej chadzam spać i przyłapałam maszynę na złym uczynku. Może to programator? W każdym razie gość krzyknął na początek 300 zł i za dojazd 50zł, ale teraz ma pełne ręce roboty. Może za 2 tygodnie ??? Jutro chyba sami zawieziemy do innego punktu, a dzisiaj .... pranie do teściowej pojechało. Trochę głupio, tak w Dniu Babci, synek z laurką, a mąż z siatą brudów ... ANNNJA, hihhi, zapraszam oczywiście i cieszę się, że znajdujesz u mnie coś co Ci się podoba. Jeszcze sporo roboty przed nami, brakuje tylu ważnych i mniej ważnych rzeczy. W każdym razie dzisiaj może mąż brakującą klamkę dokupi, a ja pracuję wytrwale już trzy dni nad zazdrostką do kuchni ... Może na przyszłe Boże Narodzenie zawiśnie w oknie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 23.01.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Witam w jeszcze chłodniejszy poranek. Wczoraj mieliśmy -15, a dzisiaj ... -18 stopni. Ku czemu to zmierza? I dlaczego dzisiaj musiałam wstawać do pracy? A na dobry początek dnia: kawka !! http://www.pennineteaandcoffee.co.uk/caffecultura/CUP1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 TomKo, przykro mi bardzo nie ma nic gorszego dla matki niż ból dziecka jak to przeczytałam, to tez pierwsze pomyślałam o migrenie, ale nie spotkałam sie z tym u dzieci. Chociaż ja mało wiem.. Trzymam za Was kciuki i oby szybko zrobiono te badania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts