Gość katinka91 13.08.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Jak juz napisalam pod poprzednim tematem sprawa ogrodzenia niestety wyglada nieco inaczej- sasiad popstawil je na mojej dzialce, poprzesuwal slupki graniczne i tylko dzieki temu ze jednego nie zauwazyl sie zorientowalam, co powinnam teraz zrobic? zglosic na policji? czy od razu do sadu? nie znam goscia,nie wiem jak sie z nim skontaktowac a w poblizu owej dzialki nie mieszkam i nie bywam czesto, zeby na niego czatowac....prosze o pomoc!pozdrowienia,k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shadock 17.08.2003 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 Wg mnie - skarga do nadzoru budowlanego Choć z drugiej strony, to co znajduje się na twojej posesji... należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts