pawel-foto 09.12.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Witam. Na dzień dobry chciałbym się przedstawić. Jak widać po nicku na imię mam Paweł. Mieszkam w Kielcach (domek). No i lekko(no może nie zupełnie lekko)jestem zboczony fotograficznie. Raczej nie mam dwóch lewych rąk i jakoś sobie radzę z młotkiem i śrubokrętem. A teraz prośba-mam zamiast szafy zbudować w przedpokoju małą garderobę. I chciałbym aby wejście do niej było z drzwiami przesuwanymi. Mają być trzy skrzydła ale tylko środkowe ruchome. Na co ew. zwrócić uwagę. Jakiej firmy wybrać prowadnice itp. Z takimi drzwiami nigdy nie miałem do czynienia. Dziękuję z góry za pomoc. ps.A jakby ktoś potzrbował jakieś pomocy fotograficznej.... służę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 09.12.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 najczesciej sa gotowe systemy, szyna, rolki, prowadnica, odbojniki. jest to w sumie proste. rolki dobierasz do szerokosci i ciezaru piora. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts