_Piotr 13.08.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Czy jest jakiś środek, który rozpuszcza zaschnięty silikon? Uzupełniałem fugi w oknie i część silikonu pozostała na szybie i teraz nijak nie chce to cholerstwo zejść... Nożem schodzi, ale drapania jest strasznie dużo. Rozpuszczalnik nie pomaga. A ja mam 10 okien do wyczyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszos 13.08.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 z moich doświadczeń niestety żyletka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Piotr 13.08.2003 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Hmmm... nie ma jakiegoś magicznego środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 13.08.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Jest specyfik do usuwania silikonu. Co prawda nie rozpyuszcza go a raczej utlenia tak, że daje się zeskrobywać. nie jest to super skuteczne ale mnie udało się zdjąć pozostałości po przyklejonej kabinie prycsznicowej. Trzeba szukać w dużych sklepach chemicznych albo hipermarketach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyrus 13.08.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 spróbuj octem, na świeży silikon pomaga, na zaschniety nie próbowałem, jak spróbujesz to daj znać jaki efekt...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts