jola_krzysiek 11.12.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 jea - czy na pewno zdążyłeś?Z życia wzięte:Gość całe dni spędzał podparty na ławie, wgapiony w laptopa. Aż narośli na łokciu dostał. Klepał i klepał. Żona po kilku miesiącach stwierdziła, że małż zbyt czule spogląda na ekran. No i się wydało. Myślała biedna, że chłop gra na giełdzie, a on sobie na gg romansował. No i małż przestał być małżem, poszedł z domu z laptopem pod pachą pod adres z gg. Wniosek?: rozbić, tylko w odpowiednim momencie!Pozdrawiam, Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 11.12.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Jea, już chciałem Ci powiedzieć, żeś dobrze zrobił, że szacuneczek, żeś chłop z jajami, a ty mi nagle jakby w mordę dałeś pisząc: już dałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.12.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Jea, już chciałem Ci powiedzieć, żeś dobrze zrobił, że szacuneczek, żeś chłop z jajami, a ty mi nagle jakby w mordę dałeś pisząc: już dałem no, co się dziwisz? Jakby nie dał, to i zona mogłaby odmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.12.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Majka...noooo, i to jest dobre podejście do sprawy ...korzystne dla obu stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Powiedz Jea od razu że chciałeś zepchnąć starego laptopa i kupić sobie coś nowego Lepiej strugać furiata niż po dobroci namówić na cos takiego żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Toś Ty jednak naprawdę rozwalił? Nierozumny człecze, było zamknąć (kompa albo żonę, wszystko jedno) aż przemyśli temat. A tak - musi nowy być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.12.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Toś Ty jednak naprawdę rozwalił? Nierozumny człecze, było zamknąć (kompa albo żonę, wszystko jedno) aż przemyśli temat. A tak - musi nowy być... znaczy rozmówca na GG???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 To i to. Komp i rozmówca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No i cos Ty kjuik narobil? Zawsze mowilam, ze za duzo marchewki, to tez nie dobrze. Ale jak to ja, wspulczuje slabszym.., to jestem po Twojej stronie. Nie wiem czemu, ale wcale sie o Twoja zone nie martwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 jea -za mało dup...sz zajączku tak by to skwitował mój kolega -lekarz ...nawiasem mówiac Jak ja za długo siedze z laptopem w fotelu ...mąż krzyczy z sypialni : -weź tego kochanka i choć do łóżka jea -z pewnymi sprawami -oczywistymi -należy sie pogodzić Ty romansujesz na RW ...żona na GG sela wi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.12.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Te fuczak- masz zacięcie- nieźle Cie wkurwi..o Respect Mi zdarza się jak cos robię - ostatnio kładąc płytki jebnąłem 3-cią z rzędu jak samam pękła po docinaniu. Acro- jak widze tego twego ojca oczyma wyobrazni to normalnie - szacunek:) Moja jak za długo siedzę podchodzi i ciach - RESETA Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 12.12.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 a ja nic nie mogę zrobić jak mąż za długo siedzi, bo to informatyk i zawsze mówi: niunia proszę nie przeszkadzaj, pracuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.12.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No i cos Ty kjuik narobil? Zawsze mowilam, ze za duzo marchewki, to tez nie dobrze. Ale jak to ja, wspulczuje slabszym.., to jestem po Twojej stronie. Nie wiem czemu, ale wcale sie o Twoja zone nie martwie. Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Jea qurczę, a tak subtelnie wygladasz... Ile Cię wyniesie nowy laptop (a może już wyniósł??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.12.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Ja czasem jak jestm wściekły to myślę żeby czymś ciepnąć w telewizor, ale nie stać mnie na nowy(może kiedyś spełni się moje mażenie jak kupię plazmę) i tylko bym sobie pogorszył bo żonka nie miła by co oglądać i siedziałaby przed kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 17.12.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Mi zdarza się jak cos robię - ostatnio kładąc płytki jebnąłem 3-cią z rzędu jak samam pękła po docinaniu. Sebo8877 jakbym siebie widział i słyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.12.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Mi zdarza się jak cos robię - ostatnio kładąc płytki jebnąłem 3-cią z rzędu jak samam pękła po docinaniu. Sebo8877 jakbym siebie widział i słyszał Przypomniało mi się.. Kiedyś robiłem gładź na elewacji i tak mnie ta gładź podkurwi.......... że ze złości zafundowałem pacce metalowej kilka szybkich ciosów o rusztowanie!!!! Potem majster pytał co ona taka krzywa? nowa była, hihihihiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 18.12.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja mężowi parę butelek piw rozwaliłam o podłogę, ale żeby laptopa. Szkoda by mi było kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.12.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja mężowi parę butelek piw rozwaliłam o podłogę, ale żeby laptopa. Szkoda by mi było kasy. kuirna, A PIWA NIE SZKODA????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 18.12.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No szkoda, ale trochę tańsze niż laptop było. A efekt - bezcenny. Do dzisiaj spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts