Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ROZWALANIE!!!

jea

Recommended Posts

Kłóliczku zaskoczyłeś mnie...widzę w Tobie bratnią duszę :wink: Ja kiedyś z premedytacją przywaliłam swoim samochodem w samochód męża...mąż był wściekły ale to jak znajomi bili brawo -bezcenne... 8) :lol: Poza tym specjalizuję się w rozwalaniu telefonów, talerzy z kolacją i ulubionych kubków męża 8) :wink:

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nawiązując do tematu..... to ja co prawda nie tłukę ale obiad juz ladował w wc :lol: Mielone z ziemniakami i kapustą. Nie pasowało zestawienie panu 8) :lol: Jak wyrzuciłam to dopiero zajarzyłam, że zapchałam muszlę :lol: :lol: Widać ciężkostrawne te kotlety były :roll: :oops: Moze to i lepiej że ich nie jadł... :lol:

Kłóliczku zaskoczyłeś mnie...widzę w Tobie bratnią duszę :wink: Ja kiedyś z premedytacją przywaliłam swoim samochodem w samochód męża...mąż był wściekły ale to jak znajomi bili brawo -bezcenne... 8) :lol: Poza tym specjalizuję się w rozwalaniu telefonów, talerzy z kolacją i ulubionych kubków męża 8) :wink:

:lol: :lol: :lol:

Mówiłem, że się "znamy" :p

Chodziło o zasadę...wracamy do domu z pracy, to najpierw obowiązki (np. czy dziecko jadło, sprzątanie itp.), później pierdoły na gg :roll:

I nie jest ważna cena zniszczonego przedmiotu, tu laptopa.

Ew-ka

jea -za mało dup...sz zajączku tak by to skwitował mój kolega -lekarz ...nawiasem mówiac

Jak ja za długo siedze z laptopem w fotelu ...mąż krzyczy z sypialni :

-weź tego kochanka i choć do łóżka

jea -z pewnymi sprawami -oczywistymi -należy sie pogodzić Ty romansujesz na RW ...żona na GG sela wi

:lol: :lol: :lol:

Dup...anie nie ma nic do rzeczy, zresztą w moim wieku...częściej wypoczywa 8) :wink:

Wojna domowa od wielu lat już trwa... :-)

Przypuszczam, że mąż starą metodą rozpoznanie robi wystawiając ulubiony kubek.

Jeśli kubek przeżył, to jest OK, można wchodzić. Jak nie ma kubka przy sobie, na rozpoznanie idzie telefon. Tależ z kolacją natomiast jest przypadkową ofiarą cywilną, life is brutal ;-)

Ja mężowi parę butelek piw rozwaliłam o podłogę, ale żeby laptopa. :o Szkoda by mi było kasy.

kuirna, A PIWA NIE SZKODA????????? :o :o :o :o :o

Proponuje tej pani nie obsługiwać w piwiarni :wink:

Tak!!! I zgłosić sprawę do selimma. :D