Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Zamierzam w przyszłym roku rozpocząć budowe parterówki wg.projektu z pracowni Soprojekt S22L

http://www.soprojekt.pl/Proj_got/S22/s22_rzut_L.html

Czy ktos może realizuje ten projekt w okolicach Lublina. Co o nim sądzicie?

Każda uwaga jest bardzo cenna :)

Pozdrawiam

Compan

Ciekawe, czyżby nikt nie realizował tego projektu :o

Jak dla mnie projekty z tej pracowni są najlepszymi jakie udało mi się dotychczas oglądać.

Faktycznie nie jest to domek mały ale dzięki temu ma wszystko co powinna wg. mnie posiadać dobrze zaprojektowana parterówka. Nie ma tu ciasnych klitek ani długich mrocznych korytarzy-jak w większości projektów. Wszystko dobrze pomyślane i na swoim miejscu.

Jedyne czego mi brakuje, co bym zmienił to brak wiatrołapu.

Jasteśmy rodziną 2+2 ( na razie :lol: ) i wydaje mi się że jest to domek idealny dla nas.

Czy jest ktoś kto uważa podobnie.

Ciekaw jestem jakie są mniej więcej koszty realizacji tego projektu.

Czy może jest jeszcze coś co warto zmienić?

Czekam na Wasze opinie.

tak to prawda projekty z soprojekt posiadają szczególną charakterystykę, funkcjonlność i rozkład wnętrza. Niestety ilość informacji na temat projektów na stronie firmy nie zadowala. Prawdopodobnie umówię się na spotkanie i podjadę .. daleko nie mam 100 km ;] by przyjrzeć się dokładnie projektom soprojekt ponoć mają jakieś nieopublikowane na stronie jeszcze ;] jedyne czego mi brakuje to przekonać się o pięknie bryły poszczególnych domów .... w realu.

pozdrawiam

ps.: mam kilku faworytów z soprojekt, rzeczywiście urzekł mnie sposób projektu wnętrz ... jak dotąd cały czas myślałem o takim http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=83&sid=5

• 1 month później...
  • 5 months później...