kgasiorowska 11.12.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Czy zna ktos z Was firme Plastpol z Raszyna produkujaca okna? Zaproponowali mi atrakcyjna cene za okna do domku - profil AVANTGARDE 7000 (5-komorowy) szerokosc ramy 70mm, okucia Niemieckiej marki SIEGENIA z mikrowentylacją w standardzie, szyba o izolacyjności akustycznej 32 db, termicznej K=1,1. Niestety nigdzie na forum nie moge znalezc informacji o tej firmie. Napiszcie prosze jesli ktos wie czy warto kupic okna Plastopolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 11.12.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Czy zna ktos z Was firme Plastpol z Raszyna produkujaca okna? Zaproponowali mi atrakcyjna cene za okna do domku - profil AVANTGARDE 7000 (5-komorowy) szerokosc ramy 70mm, okucia Niemieckiej marki SIEGENIA z mikrowentylacją w standardzie, szyba o izolacyjności akustycznej 32 db, termicznej K=1,1. Niestety nigdzie na forum nie moge znalezc informacji o tej firmie. Napiszcie prosze jesli ktos wie czy warto kupic okna Plastopolu. Poszukaj o AVANTGARDE, z pewnością znajdziesz.] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 12.12.2007 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 czytalam niezbyt pochlebne opinie o Avangarde i chyba zdecyduje sie na okna Oknoplastu. Co prawda sa 6 tys drozsze od Plastpolu, ale mam nadzieje ze warto zainwestowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 12.12.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Poszukaj Deceunincka będzie lepszy i tańszy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KK2012 29.04.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Piętnować tego typu dzicz! Ja mam okna Dobroplastu seria Avantagarde i szału nie robią pod względem estetyki, ale spełniają swoją rolę doskonale i były stosunkowo tanie. Zapłaciłbym dużo za okna decydując się na antywłam i wysoką termoizolacyjność połączoną z ciepłym montażem. W przeciwnym przypadku uważam, że nie warto przepłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evve19 27.01.2021 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Czy zna ktos z Was firme Plastpol z Raszyna produkujaca okna? Zaproponowali mi atrakcyjna cene za okna do domku - profil AVANTGARDE 7000 (5-komorowy) szerokosc ramy 70mm, okucia Niemieckiej marki SIEGENIA z mikrowentylacją w standardzie, szyba o izolacyjności akustycznej 32 db, termicznej K=1,1. Niestety nigdzie na forum nie moge znalezc informacji o tej firmie. Napiszcie prosze jesli ktos wie czy warto kupic okna Plastopolu. Znam i polecam. Mam od nich okna od 2 lat i jak do tej pory wszystko spoko. Bardzo szybki i dokładny montaż. Warto być przy ekipie gdy pracuje, bo zdarza się że zaproponują rozwiązanie niekonwencjonalne ale w danej sytuacji dużo korzystniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts