justynna 11.12.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witam, Lakierują mi parkiet i już po pierwszym razie były widoczne takie grudki, jakby za szybko kładli po wymieszaniu i zostały pęcherzyki powietrza (takie przynajmniej tego moje wyobrażenie). Myślałam, że po przetarciu ściernym papierem i przed nałożeniem drugiej (ostatniej) warstwy lakieru te grudki znikną, ale nadal są! Co z tym zrobić i czemu faktycznie to się dzieje? Czy moi parkieciarze to partacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 13.12.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Moim zdaniem - TAK - partacze!U moich rodziców jest tak samo, ponoc tez się spieszyli i zwarzył im sie lakier czy jakoś tak. Efekt jest taki, że nieo dość, że pod lakierem są widoczne (stare juz) grudki po pęcherzykach powietrza, to teraz są jakieś takie lekko gumowe, że każdy papier ścierny się przy nich zakleja.Mam nadzieje, ze u Ciebie nie ma aż takiej tragedii z tym lakierem - ale lepiej zrob z tym cos jak najszybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts