kaja_k 30.09.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Cześć! Zastanawiam się nad operacją laserową: Którą klinikę w Krakowie wybrać Zooptika czy Intermedici? W której są lepsi specjaliści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz_ka 03.10.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Cześć! Zastanawiam się nad operacją laserową: Którą klinikę w Krakowie wybrać Zooptika czy Intermedici? W której są lepsi specjaliści? Popytaj okulistów. Ja tak robiłem. Przechadzałem się po warszawskich przychodniach i robiłem wywiad środowiskowy. Nie tylko pytałem w jakiej klinice najlepiej zrobić, ale i czy w ogóle warto podjąć się takiego ryzyka. Wiadomo, kiedy pytasz lekarzy ze specjalistycznych klinik, zawsze odpowiedzą pozytywnie - w końcu dostają za to pieniądze. Jednak większość okulistów, o dziwo, poleciła mi taki zabieg. Podjąłem ryzyko w klinice doktora Szaflika i była to naprawdę dobra decyzja. Zdrowia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brodzian 05.12.2011 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witam, robił ktoś może laserową korekcję wzroku w warszawskiej klinice MAVIT? Prosiłbym o jakieś opinie. Jak ta klinika ma się na tle innych klinik w Polsce oferujących te zabiegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paroofka 15.11.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 temat chyba umarł, ale może ktoś wie coś o klinice Lexum? znalazłem ich ofertę na grouponie i chętnie bym skorzystał, ale fajnie byłoby wiedzieć nieco więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixi 31.03.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 moja szwagierka robiła sobie u nich zabieg - kupiła właśnie na gruponie i nie miała żadnych zastrzeżen. no i nie nosi okularów w końcu! jest bardzo zadowolona, zarówno z samego zabiegu (przebiegu etc.) jak i efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturEm 26.06.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 temat chyba umarł, ale może ktoś wie coś o klinice Lexum? znalazłem ich ofertę na grouponie i chętnie bym skorzystał, ale fajnie byłoby wiedzieć nieco więcej podbijam pytanie - interesuje mnie zwłaszcza wrocławskie Lexum - ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maroka 20.11.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ja bym się bała szczerze mówić oczy to oczy a do tego sam zabieg nie jest tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptyk 23.08.2016 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Wiem ze temat troche umarł ale jak by ktoś szukał informacji to chcę polecić mikroseczewkową korekcje wzroku zamiast laserowej. Szybciej dochodzi się do sprawności po niej. Moja siostra miała zrobiony ten zabieg nazywa się to Lentivu i jest ponoć bardzo skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof.Maliszak 09.10.2018 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 (edytowane) Ja zdecydowałem pojechać do Białegostoku, do polecanej kliniki . Było to tak, że operację bardzo chciałem sobie zrobić, ale jednocześnie wyczytałem w Internecie sporo negatywnych opinii... Bałem się, więc postarałem się znaleźć najlepszego specjalistę. Póki co (a minęło już 2 lata od zabiegu) jestem bardzo zadowolony. Wada prawie 0.00, a miałem krótkowzroczność powyżej -5,00. Sam zabieg delikatnie nieprzyjemny, ale trwał kilkadziesiąt sekund, potem było już tylko lepiej. Po dwóch dniach widziałem dobrze. Oczywiście trzeba się liczyć dodatkowo z tym, że przez około miesiąc jest zakaz na jakąkolwiek aktywność fizyczną, czy to narty/piłka czy siłownia... Edytowane 9 Października 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 11.10.2018 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 (edytowane) Ja zdecydowałem pojechać do Białegostoku, do polecanej kliniki . Było to tak, że operację bardzo chciałem sobie zrobić, ale jednocześnie wyczytałem w Internecie sporo negatywnych opinii... Bałem się, więc postarałem się znaleźć najlepszego specjalistę. Póki co (a minęło już 2 lata od zabiegu) jestem bardzo zadowolony. Wada prawie 0.00, a miałem krótkowzroczność powyżej -5,00. Sam zabieg delikatnie nieprzyjemny, ale trwał kilkadziesiąt sekund, potem było już tylko lepiej. Po dwóch dniach widziałem dobrze. Oczywiście trzeba się liczyć dodatkowo z tym, że przez około miesiąc jest zakaz na jakąkolwiek aktywność fizyczną, czy to narty/piłka czy siłownia... Czy ktoś z Was może robił sobie korekcję w spektrum we wrocławiu, jeśli tak to mam kilka pytań na temat przebiegu i przygotowań i efektów jak to wygląda po. Słyszałem dobre opinie o tej klinice, nie wiecie czy tego typu zabiegi można na nfz zrobić? Edytowane 11 Października 2018 przez tombuild Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudyyna 05.11.2018 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Lepszym pytaniem byłoby u jakiego lekarza ktoś robił, bo o miejscu świadczy sam lekarz. Poszukaj na gazecie lub na zamkniętych grupach na FB z Wrocławia jakie są opinie o ich kadrze. Samo Spektrum ma wieloletnie tradycje i świetnych specjalistów ale ze swojego doświadczenia polecam: sprawdź dokładnie lekarza, jego opinie, spotkaj się z lekarzem i zobacz czy budzi Twoje zaufanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts