leli1 12.12.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 uaptrzyłam sobie takową do dużej łazienki, ciekawa jestem czy ktos z forumowiczów posiada ceramike tej firmy?W wyszukiwarce b.mało na ten temat, ciekawe czy z powodu małej popularności czy kiepskiej jakości?Poradźcie prosze, czy jest sens zawracać sobie tym grohnem głowe?Dodam, że w rezerwie mam Futuro Polcoloritu, cena podobna, zaś co do jakości nie umiem się doszukać porównań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 12.12.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 moze zapodaj linka do tej ceramiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 12.12.2007 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 [/url]http://www.norddeutsche-steingut.de/produkte/bodenfliesen/grohn_stone/index.html Natrafiłam na promocje, gdzie z dawnej ceny 99 zł/m jest teraz 68 zł. Tylko czy warto?'> Mam nadzieje ze sie dobrze skopiował Natrafiłam na promocje, gdzie z dawnej ceny 99 zł/m jest teraz 68 zł. Tylko czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.12.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 podobają mi sie te: cemento http://www.norddeutsche-steingut.de/produkte/detailbilder/RexvFNTDO.jpg Pizzara http://www.norddeutsche-steingut.de/produkte/muster/thxCUqnP.jpg ale to opinia po obejrzeniu tych fotek, na żywo ich nie widzialam chociaz wlasnie tego typu plytki poszukiwalam o Futuro znajdziesz pewnie cos na forum, ja znam opinie znajomej która bardzo skarzyla sie na ciecie tych plytek, podobno bardzo sie strzepią i musiala uzyc plastikowych listw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 18.12.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 jeżeli chodzi o jakość to nie ma co porównywać z polcolorutem Grohn jest ow wiele leprzy, kolega z Warszawy może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 18.12.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 sorki głupie pytanie przecież widzę że śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 18.12.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 w dodatku koleżanka Faktem jest, ze Grohn bardziej mi sie podoba, ale niesety nie ma "od ręki" wiec chyba zostanie polcolorit lub opoczno gres naturale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 18.12.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 prosze podac nazwe serii i elementy to Pani powiem czy jest od reki czy nie ma i jaka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agika 08.04.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 mnie inetersuja plytki Grohn Ceramic Dolomit, czy ktos ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts