teresab 12.12.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Tutaj proszę o komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.12.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Bardzo proszę. Więc komentuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 12.12.2007 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 co skomentowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 26.01.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Tereso, budujecie piękny domek, i jak szybko Szkoda że tak dawno nie napisałaś nic w dzienniku, napisz proszę jak wam idzie. My będziemy budować tę samą wersję tylko odbicie lustrzane bez wykuszu, na razie załatwiamy papierki do pozwolenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 26.01.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Witam. Dzieki za pierwszy komentarz. Nic nie pisze, bo nic się nie dzieje. Na razie jest zima, ale myślę, ze w marcu ruszę pełną parą, to i dziennik dalej będę pisać. Ja też uważam, że jest to piekny domek, w stylu dworku wiejskiego. Przy niewielkiej powierzchni domu są wszystkie niezbędne pomieszczenia.Fajnie rozwiązanana jest sparwa salonu , kuchni i jadalni. A poza tym jest tani w budowie. Cieszę się, że jest trochę osób które go budują , bo mozna sobie wzajemnie pomóc i sie wspierać. Ja na stan zerowy wydałam do tej pory ok. 30.000 zł, a teraz kupuję materiały na ściany i strop. Liczę, że stan surowy bez dachu kosztować mnie będzie 110 000 zł.Jak zaczniecie budowac, to chętmnie służę pomocą.Pomyśl o wykuszu, bo on nadaje temu domowi dużo uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 28.01.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Tereso, wykusz fajna sprawa, tylko podraża to budowę. I my mamy działke z wjazdem od południa, więc w miejscu wykuszu planowany jest taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts