duduś 12.12.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Jakie macie kolory sufitów ?- oprócz białego , z jakimi kolorami kafli połączone? Prosze o zdjęcia, bo brak mi koncepcji na kolorowy sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 12.12.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 ja akurat w pokoju mam jagodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 12.12.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 ja akurat w pokoju mam jagodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 12.12.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 przy kolorowych ścianach biały jest nieporozumieniem - jesli już to złamana biel, kość słoniowa itp. my mamy w kolorze ciemnego mango-ściany jasne mango - ale to tylko w jednym pomieszczeniu. reszta-jasne cappuccino (ściany w różnych odcieniach niebieskiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.12.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 JA W POKOJU MAM JESIENNA JARZĘBINA SUFIT, A ŚCIANY SŁONECZNY ŻÓŁTY. W KUCHNI SUFIT ZIELONY,NACHODZI ASYMERTRYCZNIE NA BIAŁE ŚCIANY. POKÓJ CHŁOPAKÓW TO POŁACZENIE CIEMNEJ ZIELENI, BRZOSKWINI I CZERWIENI - SZOKUJĄCE,ALE CIEKAWE I PRZYTULNE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts