Marcin_1977 12.12.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witam mam pytanie czy możliwa jest zamiana w tym projekcie http://www.archon.pl/index.php?act=33&rodzaj=rzuty&sid=m4100e5074f04b stropu monolityczny wylewany na strop typu terriva? Szef ekipy mi taki proponuje i mówi że nie będzie z zamianąi wykonaniem. Ja osobiście mam wątpliwości - chodzi o potparcie belek szczególnie przy wejściu do salonu a drugie miejsce budzące moje wątpliwości to schody.Z góry dziękuje za odpowidzi i sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.12.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 dać to się datm, gdzie jest cyfra 2 na rzucie trzeba dać podciąg, a "nad" 1 (patrząc na rzut) ściana konstrukcyjna nie działowa (przytulona do komina)może być potrzeba "przesunięcia" minimalnie drzwi wejściowych (dosłownie o parę centów) w stronę "5"a przy schodach belka opierająca się o sciany schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts