zott36 12.12.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Posiadacie , używacie? sprawdzaja się ?Zywnosc faktycznie jest dłużej świeża i zachowuje swoje walory zapachowe i smakowe?Czy to kolejny chwyt marketingowy?Jestem ciekawa waszych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 13.12.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Ja mam taki jeden, ale nie ma jakiejs automatycznej "wysysarki" powietrza, tylko ręcznie naciska sie na wieczko i powietrze ucieka. Jestem z niego bardzo zadowolona, uzywam go do przechowywania wędliwy, która wcześniej po 2-3 dniach była już do wyrzucenia, a teraz jest tydzień i wcześniej ją zjemy niz się zepsuje - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.12.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 http://images28.fotosik.pl/126/8e2486821031b66e.jpg Mam takie i jestem z niego zadowolony bardzo.To u góry na pojemniku ,to pompka -odsysacz powietrza.Wędliny dłużej się przechowują co jest prawdą.Wkładam tu też surowe mięso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubanki 14.12.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Sprawdza się. Tylko trzeba uważać, żeby za mocno nie odpompowywać (w instrukcji jest zresztą napisane, że pompować "do pierwszego oporu"). Ja niestety przesadzałem i efektem jest nadpęknięte wieczko - na pierwszy rzut oka nic nie widać, ale po kilku godzinach naleci tyle powietrza, że już ciśnienie się wyrównuje i wieczko się nie trzyma Pozdrawiam, Bubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.12.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Sprawdza się. Tylko trzeba uważać, żeby za mocno nie odpompowywać (w instrukcji jest zresztą napisane, że pompować "do pierwszego oporu"). Ja niestety przesadzałem i efektem jest nadpęknięte wieczko - na pierwszy rzut oka nic nie widać, ale po kilku godzinach naleci tyle powietrza, że już ciśnienie się wyrównuje i wieczko się nie trzyma Pozdrawiam, Bubu masz taki sam pojemnik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubanki 17.12.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Tak, identyczny (ten właśnie uszkodziłem) - i mam jeszcze dwa mniejsze, takie w kształcie zbliżonym do sześcianu. Pozdrawiam,Bubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 02.01.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 mam identyczne pojemniki i bardzo sobie chwale, rzeczywiscie wedlina dłużej zachowuje swiezość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 03.01.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 http://images28.fotosik.pl/126/8e2486821031b66e.jpg Mam takie i jestem z niego zadowolony bardzo.To u góry na pojemniku ,to pompka -odsysacz powietrza.Wędliny dłużej się przechowują co jest prawdą.Wkładam tu też surowe mięso. Czy ten laptop steruje całością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 06.09.2017 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Ja takie pojemniki ostatnio w Ikei kupowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts