MODLISHKA 12.12.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Kto ma niech da namiary na jakies dobre okna bedę wdzieczna )) Pozdrawieniadla wszystkich drewniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 12.12.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Namiary na okna drewniane....hmmmmMoze M&S,od nich wlasnie mamy okna i stolarke zewnetrzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwan069 12.12.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 jak jestes z Krakowa to może Okna z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 12.12.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Urzedowski...Galuxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.12.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 I znowu to samo.wejdź do działu: najczęściej zadawane pytania, a tam o oknach masz literatury na kilka miesięcy.Po co tworzysz temat nie tu gdzie on jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 12.12.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Jezierski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 12.12.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 i tak dalej,dalej,az wszystkich wymienimy co sa na ryneczku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 12.12.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Drewniane fajne okna robi drutex (w odróżnieniu od drutexowych plastików nie jest to wersja "ekonimiczna", raczej business class). Według mnie dużo lepsze niż np. Urzędowski i Gebauer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 12.12.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Dziadek... Drutex.....hmmmmm Wolomin..... Sokolka..... a aluminiowe ktos zna?ja tutaj nigdy nie dobrnalem do wiedzy budowlanej-w sensie alusow...mam felgi ale to nie to forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 12.12.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 http://www.oknabeskid.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 14.12.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ...a aluminiowe ktos zna?ja tutaj nigdy nie dobrnalem do wiedzy budowlanej-w sensie alusow...mam felgi ale to nie to forum.... Alu na felgi jak w sam raz ale na okna .....hmmm....zbyt zimne i takie -sory za wyrażenie - biurowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 14.12.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ja mam stalowe i sobie chwalę... felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanJan 15.12.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Dobre okna? Sprawdź Internorm. Cena tych okien nie jest mała, ale jakością oraz wykonaniem samego montażu pozostawiają wszystkich innych daleko w tyle. Nawet jeśli się nie zdecydujesz na te okna to sprawdź ofertę firmy Internorm, naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 15.12.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Ja jako patriota lokalny polecam:NaturaGoranPol-SkoneNo i warto polecić okna aluminiowo-drewniane - spokój z konserwacją na wiele lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 15.12.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Dobre okna? Sprawdź Internorm. Cena tych okien nie jest mała, ale jakością oraz wykonaniem samego montażu pozostawiają wszystkich innych daleko w tyle. Nawet jeśli się nie zdecydujesz na te okna to sprawdź ofertę firmy Internorm, naprawdę warto. Troche mało znana firma,coś mi tu śmierdzi reklamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanJan 16.12.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Dobre okna? Sprawdź Internorm. Cena tych okien nie jest mała, ale jakością oraz wykonaniem samego montażu pozostawiają wszystkich innych daleko w tyle. Nawet jeśli się nie zdecydujesz na te okna to sprawdź ofertę firmy Internorm, naprawdę warto. Troche mało znana firma,coś mi tu śmierdzi reklamą Drogi Kolego. Firma w naszym polskim grajdołku może nie jest znana. Ale tak się składa, że jest to wiodący producent okien w Europie. A ja te okna oceniem jedynie jako użytkownik. Faktem jest, że ta firma nie ma w Polsce reklamy, ale coś co jest naprawdę dobre nie musi się reklamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi079POLSKA 16.12.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witam serdecznie polecam http://www.eurookno.pl mam zamontowane od ok. 2 miesięcy jakosc cena rewelacja z tego co wiem cennik na stronie jest aktualny. Okienka bardzo ładnie wykonane podwójna uszczelka i podówjny okapnik- w standardzie. Jak dom jest w budowie radze otwory pod okna ustandaryzowac do wymiarów producenta wbrew tego co mówią sprzedawcy róznica jest BARDZO DUŻA. Ja osobiscie za 6 okien lita sosna - lakier lazur wymiary 117szer 115 wys plus drzwi balkonowe 210 na 176 zapłaciłem z montazem niecałe 7,5 tysiaca na czoczątku kiedy podałem wymiar 110 na 120 wycena z montarzem była na 8,8 tak wiec jest o co walczyc. Termin realizacji ok. 2 miesiecy zamawiałem w czerwcu tego roku, nie wiem jak terminy wygladaja teraz. Ogólnie okienka ładnie chodza prezentuja sie fajnie i jest to wg. mnie jedna z ciekawszych ofert a ze kieszenie od pieniedzy mi sie nie urywaja przekopałem temat dokładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 16.12.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Dobre okna? Sprawdź Internorm. Cena tych okien nie jest mała, ale jakością oraz wykonaniem samego montażu pozostawiają wszystkich innych daleko w tyle. Nawet jeśli się nie zdecydujesz na te okna to sprawdź ofertę firmy Internorm, naprawdę warto. Troche mało znana firma,coś mi tu śmierdzi reklamą Drogi Kolego. Firma w naszym polskim grajdołku może nie jest znana. Ale tak się składa, że jest to wiodący producent okien w Europie. A ja te okna oceniem jedynie jako użytkownik. Faktem jest, że ta firma nie ma w Polsce reklamy, ale coś co jest naprawdę dobre nie musi się reklamować. I to mocno śmierdzi reklamą,to nie ten dział i proszę nie mów że to to co wymieniasz to znane w Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanJan 17.12.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Dobre okna? Sprawdź Internorm. Cena tych okien nie jest mała, ale jakością oraz wykonaniem samego montażu pozostawiają wszystkich innych daleko w tyle. Nawet jeśli się nie zdecydujesz na te okna to sprawdź ofertę firmy Internorm, naprawdę warto. Troche mało znana firma,coś mi tu śmierdzi reklamą Drogi Kolego. Firma w naszym polskim grajdołku może nie jest znana. Ale tak się składa, że jest to wiodący producent okien w Europie. A ja te okna oceniem jedynie jako użytkownik. Faktem jest, że ta firma nie ma w Polsce reklamy, ale coś co jest naprawdę dobre nie musi się reklamować. I to mocno śmierdzi reklamą,to nie ten dział i proszę nie mów że to to co wymieniasz to znane w Europie Na jakiej podstawie sądzisz, że nie jest znane w Europie? A co do "reklamy" to ja o twoich postach mógłbym powiedzieć, że śmierdzą reklamą Jezierskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 17.12.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Internorm - okna ciekawe - ale cen nie znam - polecam je [choc sa drogie zapewne] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts