bertolo 12.12.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 A tu poproszę o komentarze, porady,uwagi do mojego dziennika. Wszystkie mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.12.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 bertolo dziennik zapowiada się superBedę chętnie czytałczekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HORACJUSZ 13.12.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Hej! Zapowiada się bardzo ciekawie! Będziemy czekać na dalszą część, jedna tylko prosba, nie umieszczaj komentarzy w naszym dzienniku tylko w komentarzach, bedzie ładniej Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beba 13.12.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam! Pewnie domek gdzieś w naszych okolicach. Czekamy na zdjęcia. No i będziemy kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 13.12.2007 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam Dziękuje za miłe słowa ROM Horacjusz post z waszego dziennika usunięty Bebe domek stanie (Daj Boże) w Poczesnej. Jak znajdę chwilkę dzisiaj to powklejam zdjątka naszej działeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beba 14.12.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 O to względem nas po przeciwnej stronie Częstochowy. A my do Poczesnej czasem wpadamy do "Mistrala" na dobre jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.12.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 bertolo gdzie te obiecane zdjęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 14.12.2007 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Witam Przepraszam wszystkich, Rom Ciebie w szczególności ale zaistniała pewna sytuacja, która nie pozwoliła mi zając się dziennikiem. Jak tylko sie unormuje, obiecuje kontynuować swoją "opowieść". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.12.2007 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witaj Piotrku! Przekonałeś już żonę do Azalii ? Z niecierpliowścią czekam na ciąg dalszy dziennika... i obiecane fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 22.12.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Niech te święta Bożego Narodzeniaprzyniosą nam wiele radości,Niech uśmiech zagości w domach,Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy,a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,Niech samotność odejdzie w niepamięć,Niech zima otula nas białym puchem,jak ciepły koc przy kominku,Niech bieluteńkie gwiazdeczkiskrzypią wesoło pod naszymi butamina wieczornym spacerze.Niech dobry Bóg namalujeszczęście na naszych twarzach,Niech miłość dotyka nas delikatnie,lecz bez ustanku,Niech marzenia płyną wysoko w góręi spełniają się... ____________/\___________< o >_____________\/___________/___\__________/o_<>\_________/__o____\________/_____o___\_______/___<>__o__\______/__________o__\_____/__<>_____o____\____/________o_______\___/_______o___<>____\__/__<>__o____________\_/______o______________\/_____o________<>______\___________|__| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 29.12.2007 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 TomKa dziekuje za zyczenia.Mam nadzieje, że święta mineły spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 15.01.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ja sie wpisuje, bo kibicucje! A poza tym to zdjecie Temple Bar - ja tam codziennie, niedaleko... bywam, przechodze, zyje. Ciesze sie, ze kogos zauroczyl ten przebrzydly Dublin (mnie sie nie podoba). Dzialka piekna Pozdrawiam i czekam z zapartym tchem na rozpoczecie robot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 18.01.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Miła lektura ten Twoj dziennik,mam nadzieję ze bedziesz kontynuować..Pozdrawiam i zycze szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 23.01.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Dziekuje za komentarze. Postarama sie Kamusia kontynuować te swoja opowieść, ale ostatnio na brak czasu narzekam. Ale niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 23.01.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 O nie -dziennik ma dalej byc!!!Czekamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 23.01.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Kotecek Bedzie dziennik. Tylko czasu trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 24.01.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Trzymam za slowo. I to mocno!!! Nie boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 25.01.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dziękujemy za wizytę na naszym forum... Na pewno i my czekamy, co nowego będzie się i u Ciebie działo...w końcu do wiosny niedaleko!! :) Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.01.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 bertolo no wkońcu się doczekałem!!!! Dzienniczek ruszył na nowo Tak trzymaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 28.01.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Dzieki RomCięzko jest, ale powolutku małymi kroczkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts