w.m. 01.01.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Witam w Nowym Roku I pytam od razu ( gdyz jestem z pod Częstochowy ) w jakiej firmie nabyliście Państwo ogrodzenie betonowe i czy fachowców, którzy tak ładnie go ustawili też można wskazać.Zamawiam okna i przed ich wstawieniem chciałbym częściowo ogrodzić działkę ok 200 mbZ góry dziękuję. Pozdrawiam w.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 21.01.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam w Nowym Roku I pytam od razu ( gdyz jestem z pod Częstochowy ) w jakiej firmie nabyliście Państwo ogrodzenie betonowe i czy fachowców, którzy tak ładnie go ustawili też można wskazać. Zamawiam okna i przed ich wstawieniem chciałbym częściowo ogrodzić działkę ok 200 mb Z góry dziękuję. Pozdrawiam w.m. Firma jest z Niegowy. "Płotek" s.c Własciciel pan Krzysiek. Numeru nie mam, ale jak tam pojedziecie znajdziecie szybko, bo mieszka przy głownej drodze na Lelów, przy wylocie z Niegowy. Bardzo porządni goście. Robią szybko i dokładnie. I nie tacy drodzy. Przynajmniej tacy byli w zeszłym roku, jak ja stawiałem. Trudno było sie tylko z nimi umówic - zajete terminy. Ja jednak byłem zadowolony i szczerze polecam. W zakładzie u nich wybrałem sobie wzór, dowieźli na miejsce i zamontowali. Doradzili, postawili szybko i nawet cementu nie musiałem kupować. Sami załatwili, oczywiście za odpłatą, cement i piach i żwir. Polecam !!! Oni robią tylko ogrodzenia betonowe. sztachetki zamówiłem i kupiłem u stolarza. Pozdrawiam i przepraszam, że długo nie odpisywałem. jak cos moge pomóc to daj numer na priv to zadzwonie i pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 21.01.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Rom Frosch Dziekuje za noworoczne życzenia. Ja wstyd się przyznać Nowy Rok przespałem i dopiero teraz składam Wam najlepsze zyczenia w nowym roku. Wszystkiego dobrego w tym Nowym 2009 Roku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 25.01.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 bertolo, już się martwiłam, że jak niedźwiedź w sen zimowy zapadłeś ...Co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 12.02.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Tomka troszkę jak ten niedzwiedź wpadłem w sen i o forum zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 01.04.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Wiosna już, a Wy jeszcze śpicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.04.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Haloooooo!!!! Pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiosna już!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 10.04.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://img11.imageshack.us/img11/5771/wielkanoc2006.jpg Wesołych Swiąt, smacznego jajka i bogato zastawionego stołu życzą Kotecki PS: Mam nadzieje, ze nie zapomniales hasla na Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.04.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://images36.fotosik.pl/97/88f217bf51f1b9d1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 16.04.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Wpadłam się przywitać z wiosennymi pozdrowieniami . Co nowego u was słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 21.06.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Bertolo, wreszcie wróciłeś !!! Super synek i zimowe szaleństwa, mniej wesołe sprawy finansowe, ale mam nadzieję, że jak uzupełnisz wpisy o kolejne miesiące, to może i w tej sprawie coś się zmieniło ? Pozdrawiam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 21.06.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Pozdrawiam z gorącym letnim słońcem i trzymam kcjiki za postępu w murowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 23.06.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Pozdrawiam z gorącym letnim słońcem i trzymam kcjiki za postępu w murowaniu. Dziekuje. Przyda sie trzymanie kciuków. Bardzo !!! Musze nadrobić zaległości u Was w dzienniku. Pozdrawiamy gorąco. Bertolo, wreszcie wróciłeś !!! Super synek i zimowe szaleństwa, mniej wesołe sprawy finansowe, ale mam nadzieję, że jak uzupełnisz wpisy o kolejne miesiące, to może i w tej sprawie coś się zmieniło ? Pozdrawiam ciepło! Uzupełnie na pewno. Własnie sie zabieram Pozdrawiam Cie gorąco. Tez prosze trzymaj kciuki. Zwłaszcza mocno, za te sprawy finansowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 03.08.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 To niech mury pną się do góry!!! Zapewne już są! i bardzo cieszą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 04.08.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 No jednak zacząłeś znowu pisać!!! Z niecierpliwością czekamy na mury )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 11.08.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Miło było znów przeczytać o Waszych zmaganiach? A skąd Ty chłopie tyle wiesz o budowaniu???? Moje fundamenty wydawały mi się malutki,a Wasze jakieś duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 13.08.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Też sie cieszę, że pisze, ale wracam zmeczony po pracy na budowie, albo tak jak dzisiaj po wycenach np okien, i nie mam sily wiecej pisać. Mam straszne zaległości. Może nadrobię A o budowaniu ucze się. Uczę. pytam, dociekam i ... i tak pewnie wiele błedów popełnię Chocbym nie wiem jak sie dopytywał wokoło. majstra, kierownika, wujka i innych budowniczych, w tym fom muratora.Nie mniej jednak jak rozmawaim z majstrem, "wiem o czym do mnie mówi" tłumaczac mi o wieńcach, winklach i innych budowlanych mądrosciach Dobre jest to, że nikt prócz niego ze mna nie dyskutuje, a jak ma wątpliwośc zawszae rozważa to ze mna. nie decuduje sam za mnie. Dzisaij wróciłem z kolejnej wyceny naszych okien. Chyba z 15 punktów juz odwiedziłem. w tym oknoplast, awante, jezierski(drewno) i wiele wiele innych. I nasze okna wyceniono od 6700 PLN z montażem dop 14000 PLN z montażem. i I bądź tu mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 27.09.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Mam straszne zaległosci. Ani sie nie pokazuje w dzienniku Rano na budowe, a wieczorem, to juz tylko spac A na chwile obecna nasz Tymek wyglada tak: Widok od tarasu. U nas zadaszony. Jeszcze przed kryciem dachówką. http://img87.imageshack.us/img87/1853/1010266.jpg I od przodu. Jutro robimy schody i własnie zastanawiam sie nad filarami przed wejsciem http://img71.imageshack.us/img71/8339/1010270.jpg Musze nadrobic zaległosci. Tyle sie dzieje, że nie sposób tego wszystkiego opisać. Grunt, ze pogoda sprzyja. POZDRAWIAMY !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts