bertolo 12.02.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 sliczne fotki !!!!!! P.s. Bertolo teraz juz wystarczy skopiowac adresy obrazkow (znaczy sie fotografii) i wkleic do watku o dzieciatku nie zajmie ci to dluzej niz 2 min Zrobione !!! Ale nie tak jak radziłas. Tak tylko wychodziły same linki do zdjęć. Bez widocznych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 sliczne fotki !!!!!! P.s. Bertolo teraz juz wystarczy skopiowac adresy obrazkow (znaczy sie fotografii) i wkleic do watku o dzieciatku nie zajmie ci to dluzej niz 2 min Zrobione !!! Ale nie tak jak radziłas. Tak tylko wychodziły same linki do zdjęć. Bez widocznych zdjęć. niewazne jak , wazne , ze zrobione gdybys te linki wstawil pomiedzy IMG zdjecie byloby widoczne p.s. niedaleko Czestochowy to gdzie pi x drzwi ??? mozesz ty moj somsiad zza plota i ja jeszcze o tym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 12.02.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 sliczne fotki !!!!!! P.s. Bertolo teraz juz wystarczy skopiowac adresy obrazkow (znaczy sie fotografii) i wkleic do watku o dzieciatku nie zajmie ci to dluzej niz 2 min Zrobione !!! Ale nie tak jak radziłas. Tak tylko wychodziły same linki do zdjęć. Bez widocznych zdjęć. niewazne jak , wazne , ze zrobione gdybys te linki wstawil pomiedzy IMG zdjecie byloby widoczne p.s. niedaleko Czestochowy to gdzie pi x drzwi ??? mozesz ty moj somsiad zza plota i ja jeszcze o tym nie wiem Oczywiście masz racje z Coś mi na rozum padło i zaćmilo. Może to z powodu urodzin ??? Ale trzeźwy jeszcze jestem Kiedys mieszkałem w Myszkowie, teraz w Poraju, a niedługo w Poczesnej. jak widzisz coraz bliżej Częstochowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 sliczne fotki !!!!!! P.s. Bertolo teraz juz wystarczy skopiowac adresy obrazkow (znaczy sie fotografii) i wkleic do watku o dzieciatku nie zajmie ci to dluzej niz 2 min Zrobione !!! Ale nie tak jak radziłas. Tak tylko wychodziły same linki do zdjęć. Bez widocznych zdjęć. niewazne jak , wazne , ze zrobione gdybys te linki wstawil pomiedzy IMG zdjecie byloby widoczne p.s. niedaleko Czestochowy to gdzie pi x drzwi ??? mozesz ty moj somsiad zza plota i ja jeszcze o tym nie wiem Oczywiście masz racje z Coś mi na rozum padło i zaćmilo. Może to z powodu urodzin ??? Ale trzeźwy jeszcze jestem Kiedys mieszkałem w Myszkowie, teraz w Poraju, a niedługo w Poczesnej. jak widzisz coraz bliżej Częstochowy widze , ze na tyle blisko mojej dzialki, zeby moc Cie dopowiednio kontrolowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 12.02.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 frosch będzie mi bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagurek 12.02.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 halo halo! tu sister 100 lat 100 lat ! Jeszcze raz z życzeniami śpieszę... oczywiście marzeń spełnienia... Pamiętaj brat... z każdym dniem coraz bliżej ! Kocham Cię mocno siostra :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.02.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dzisiaj na spokojnie przeczytałam raz jeszcze Twój dziennik. Dziękuję za dobre słowo: Pozdrowienia dla TomKa Buduje Azalie i była pierwsza osobą do której skierowałem pytanie na forum. Dzieki jej dziennikowi i jej zmaganiom na budowie zaczełem się bardziej wkręcać w Azalię i forum muratora. Dzięki TomKa Domek był, jest dla mnie faworytem. Prosta, zwarta konstrukcja. Dach dwuspadowy bez udziwnień, wykuszy itp. Tani w budowie. Poddasze do adaptacji w czasie póżniejszym. No w skrócie cudo Dziekuję! Jeśli chodzi o dylematy związane z wyborem projektu, nie uwierzysz, ale świetnie Cię rozumiem!!! Przeszłam przez to bardzo podobnie, ale jestem zadowolona z wyboru. Czasami z sentymentem zaglądam do biura Z500, do projektu Z23, ale Azalia to jest to! Jeżeli zdecydowałbyś się na Azalię, to nie licuj garażu z bryłą domu. Też tak chcieliśmy, ale architekt nam to odradził! Wydłużył z każdej strony maksymalnie garaż, dzieki czemu powstało spore pomieszczenie gospodarcze, ale pozostawił małe uskoki. Zresztą sam stwierdziłeś, że to zlicowanie "stodołowato" wyglada. Co do projektów przez Was z żoną wybranych, bardzo mi się podobają, a wasz Wypis z miejscowego zagospodarowania przestrzennego jest taki "tolerancyjny", że właściwie wszystko pasuje... Kiedy macie zamiar ruszać z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 13.02.2008 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 TomKa witaj Miło, że wpadłaś do mnie Fakt tolerancyjny mamy plan Zagospodarowania. Bez udziwnień. Prawie wszystko pasuje. A, że my nie jestesmy zbytnio wymagający trzymamy się tych wytycznych i naszych widzi mi sie i szukamy projektu. Co by jak najmniej w nim zmian robić. Tylko jak widzisz nie latwo. Tak teraz patrze na Bryzę z MGProjekt i własciwie prawie to samo co codzienny z Muratora. Po obejrzeniu taaaakiej ilosci projektów wszystkie robia sie takie same Podobne. Trudno zdecydować co wybrać. Moja lepsza połowa nie chce juz Azalii i szukamy rozwiązania, które pogodzi nas wspólnie. Na początku podobały nam sie domy typu niewielki, czy zręczny, ale teraz juz wiem, że nic z tego nie będzie. Więc teraz szukam podobnych do Azalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 13.02.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Kiedy macie zamiar ruszać z budową? Jak tylko wybierzemy projekt dajemy go do adaptacji i po pozwolenie na budowe Jak dostaniemy pozwolenie to wykopiemy fundamenty i zrobimy stan zero, a potem sie zobaczy. Mamy 10 lat by skończyc budowę Nigdzie nam sie nie spieszy. Mamy gdzie mieszkać. Jest jeszcze całe mnóstwo problemów z działka. Woda, prąd, gaz, ogrodzenie i dojazd. Pomalutku i na spokojnie. Chyba, że pójdziemy na całość i pójdziemy do banku po kredyt i na całego . Nie podjelismy jeszcze decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 13.02.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dla mnie Delikatny jest nie do pobicia! Jakbysmy go znalezli wtedy gdy szukalismy projektu - budowalibysmy go teraz. No ale za pozno. Bukowo i tak jest ladne Moze wezmiesz pod uwage Bukowo z garazem? Nasz projekt to Bukowo 9 (z piwnica). Piwnice jednak odradzam budowac - koszty jak cholera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 13.02.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Moze wezmiesz pod uwage Bukowo z garazem? Nasz projekt to Bukowo 9 (z piwnica). Piwnice jednak odradzam budowac - koszty jak cholera! Kotecek no własnie ta piwnica.... A i kuchnia nie z tej strony... Projekt super. Na pewno będziecie zadowoleni, ale my szukamy cosik inchszego How is the wheather in Dublin ? Oh my goodnes !!!! Where is my Guuiness ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slygado 13.02.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 How is the wheather in Dublin ? Oh my goodnes !!!! Where is my Guuiness ? Mgliście i zimno o poranku, ciepło i słonecznie po południu, ale cały czas czuć deszcz w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.02.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 To jak bedzie ? Tymek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 15.02.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam bertolo, to zuper że wybraliscie projekt domku Tymek z Horyzontu, jest na prawdę cudowny mały i zarazem przestrzenny domek i tani w budowie.Będziemy śledzić Wasz dziennik budowy TymkaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 15.02.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Moze wezmiesz pod uwage Bukowo z garazem? Nasz projekt to Bukowo 9 (z piwnica). Piwnice jednak odradzam budowac - koszty jak cholera! Kotecek no własnie ta piwnica.... A i kuchnia nie z tej strony... Projekt super. Na pewno będziecie zadowoleni, ale my szukamy cosik inchszego How is the wheather in Dublin ? Oh my goodnes !!!! Where is my Guuiness ? Eeee no ale kuchnia w Bukowie jest od frontu! I w projekcie z garazem nie ma piwnicy. Ale nie namawiam, wiem, ze szukacie czegos innego Na pewno w koncu znajdzieice wymarzony projekt. Najwazniejsze, to zebyscie sie nie spieszyli i jak juz wybierzecie, to nie ogladajcie juz nigdy innych projektow bo placz i zgrzytanie zbeami murowane!! Co do weather in Dublin i Guinness to wczoraj wlasnie bylismy w Temple Bar (swiezo pomalowany!!! Wet Paint!!!) bo kumpelka przyjechala i musiala zaliczyc Zimno, ale nie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beba 15.02.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Bardzo przyjemny ten wasz Tymek - wydaje się funkcjonalny i jak dla mnie dobry układ pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 15.02.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Bardzo przyjemny ten wasz Tymek - wydaje się funkcjonalny i jak dla mnie dobry układ pomieszczeń. Tak planowaliśmy. Tylko do kuchni trzeba wchodzic przez pokój dzienny Ale da sie przeżyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 16.02.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Bardzo przyjemny ten wasz Tymek - wydaje się funkcjonalny i jak dla mnie dobry układ pomieszczeń. Tak planowaliśmy. Tylko do kuchni trzeba wchodzic przez pokój dzienny Ale da sie przeżyć... Wcale nie musi, można przechodzić przez spiżarnię (przed łazienkę) - przyjrzyj się dokładniej projekt, tego którego wstawiłeś w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Bardzo przyjemny ten wasz Tymek - wydaje się funkcjonalny i jak dla mnie dobry układ pomieszczeń. Tak planowaliśmy. Tylko do kuchni trzeba wchodzic przez pokój dzienny Ale da sie przeżyć... Wcale nie musi, można przechodzić przez spiżarnię (przed łazienkę) - przyjrzyj się dokładniej projekt, tego którego wstawiłeś w dzienniku To nawet bardzo fajnie rozwiązanie. Niosąc zakupy wchodzisz bezpośrednio do spiżarni, tam zostawiasz część rzeczy i idziesz dalej a goście wchodzą bezpośrednio do salonu nie widząć co się dzieje w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 16.02.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Bardzo przyjemny ten wasz Tymek - wydaje się funkcjonalny i jak dla mnie dobry układ pomieszczeń. Tak planowaliśmy. Tylko do kuchni trzeba wchodzic przez pokój dzienny Ale da sie przeżyć... Wcale nie musi, można przechodzić przez spiżarnię (przed łazienkę) - przyjrzyj się dokładniej projekt, tego którego wstawiłeś w dzienniku Tak wiem. Tylko zastanawiam się nad zamknięciem spiżarni od holu, żeby miec miejsce na szafkę np. I zastanawiam się czy nie będzie wąskie to przejscie do kuchni i gdzie dać np szafke albo wieszaki w przedpokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts