TomKa 12.04.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witaj po przerwie! Opłacało się tu zaglądać i przeczytać teraz takie dobre wieści! Super! Czyli teraz uzyskanie pozwolenia i pewnie latem ruszycie? Koniecznie wklej zdjęcia ogrodzenia, czekam ... Pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 12.04.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Tak papierki dobijają ale i tak szybko ci z nimi idzie. Również jestem ciekawa ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 16.04.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam, witam !!! Tak troszke dobrych ale i złych wieści. Ogrodzenie skończone. Własnie tworzę opowieść Mamy ogrodzone "nasze pole" z wszystkich stron wraz z bramą wjazdową i furtką Dorobilismy sie tez melaminy, ale jako, że za darmo jest troszke w opłakanym stanie i muszę ja troche podrasować. Dzisiaj zaczeło mocniej padać i okazało się, że troszke przecieka. Zarobiony jestem przez ta naszą działeczkę. dlatego rzadko tu zaglądam, ale jestem !!! Wykopalismy kopareczką dołek na działce i woda pojawiła sie na głebokości 1,5 metra. Zamówilem dreny na przyszły tydzień i będziem kopac studnie Jadłem już pierwszą pizze na działeczce przy piwku z sasiadem. REWELACJA !!! Tak tam cicho. Ładnie pachnie i w ogóle. REWELACJA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 eee, jakie złe wieści ? Przecież to same dobre nowiny! Z przeciekającą melaminą też sobie poradzisz . Czekam na te zdjęcia ogrodzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 16.04.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Tak papierki dobijają ale i tak szybko ci z nimi idzie. Również jestem ciekawa ogrodzenia. Ciaszka nie zapeszajmy. To tak jak w "Alchemiku" ...Jak sie czegoś bardzo pragnie cały wszechświat działa potajemnie, żebyś to osiągnął ... Nawet w urzędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 16.04.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 eee, jakie złe wieści ? Przecież to same dobre nowiny! Z przeciekającą melaminą też sobie poradzisz . Czekam na te zdjęcia ogrodzenia ... Pewnie, że sobie poradzę !!! Efekt końcowy będzie wart całego poniesionego wysiłku i kosztów. Tylko zamów proszę jeszcze jedną cegiełke dla mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 20.04.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Broń Boże ,nie miałam zamiaru zapeszać. Już pluję i odczyniam uroki Tak ,"Alchemik" pomaga To kiedy startujesz ze studnią i jaką planujesz kopaną czy wierconą? Rozeznałeś się już w firmach studniarskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 23.04.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Świetnie Wam idzie A z jakich okolic Częstochowy dokładnie jesteście? Fajnie się patrzy i czyta jak tak wszystko gładko i bezstresowo idzie. Oby tak dalej. A kiedy zaczynacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 23.04.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Broń Boże ,nie miałam zamiaru zapeszać. Już pluję i odczyniam uroki Tak ,"Alchemik" pomaga To kiedy startujesz ze studnią i jaką planujesz kopaną czy wierconą? Rozeznałeś się już w firmach studniarskich? Ciaszka kopaną, kopaną. Taką tymczasową toż projekt wodociągów robimy z sąsiadami i wode nam mają ciągnąć Dzisiaj kręgi przywiozłem. sztuk cztery plus pokrywa. Zrobilismy kopareczka dołek i na 150 cm woda sie pojawiła. Sasiedzi maja na półtorej kręgu wodę, więc i my na ten czas do podlewania i do budowy miec swoja bedziemy Jak ja tam wejde kopać do tej dreny ????? Nie wiem... juz sie boje. Ciasno, mokro, zimno, brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 23.04.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Świetnie Wam idzie A z jakich okolic Częstochowy dokładnie jesteście? Fajnie się patrzy i czyta jak tak wszystko gładko i bezstresowo idzie. Oby tak dalej. A kiedy zaczynacie Dziekuje, dziękuje... Koło Auchan. Mam blisko do Leroy Merle. A kiedy zaczynamy ??? No już zaczelismy Działka, projekt, adaptacja, ogrodzenie, studnia, melamina...... Nooo. Tak. Jeszcze.... Materiały, fachowcy, murarze, stolarze, stan - pozdro - dekarze Chyba nie w tym roku. No chyba, że z bankiem Wiesz o czym mówie. Bezstresowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 24.04.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Nooo to całkiem nie daleko nas bo my też mamy bliziutko do Auchan A dokładnie gdzie???? Jeśli mogę wiedzieć My gmina Starcza. A zapomniałabym Świetny macie ten płot. Też bym taki chciała ale narazie to nas nie stać tym bardziej że my mamy strasznie dużo do ogrodzenia Od strony drogi tzn. front działki to całe 37 m i pasowało by zrobić jakoś fajniej. No a boki to planujemy z siatki ale znów mój tata nie chce sie zgodzić bo mu sie siatka nie podoba. No ale są ważniejsze rzeczy niż ogrodzenie- NARAZIE- później zobaczymy. Naprawdę super ogrodziliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 24.04.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Super macie! Ogrodzone wszystko,co WASZE a trespaserom WON! A my mamy do ogrodzenia ze 30 arow (calych 62 nie bedziemy grodzic, jeszcze jestesmy zdrowi na umysle) Po co nam taka duza dzialka byla??? A koszenia ile? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 25.04.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Bertolo, jak tam budowa?? Chyba "zaraziłeś" nas TYMKIEM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagurek 25.04.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Hej brat ! Super ogrodzenie! Bardzo mi się podoba! I nie mogę się już doczekać jak przyjadę w sierpniu na grilla do Was Oby tak dalej ! Daga śCISKam Was mocno- inwestorka, inwestorkę i INWESTORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 25.04.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Bertolo, jak tam budowa?? Chyba "zaraziłeś" nas TYMKIEM!!! Świetnie. tyle sie ostatnio dzieje, że nie nadążam zdjęc wklejac i opisywać w dzienniku. Własnie dzisiaj studnie wykopaliśmy i mamy juz swoja wode Architekt złozył juz komplet dokumentów i czekamy na pozwolenie. Potem może fundamenty ??? Cieszę się, że zaraziłem was Tymkiem !!! Bo czyz nie jest to uroczy domek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 25.04.2008 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Hej brat ! Super ogrodzenie! Bardzo mi się podoba! I nie mogę się już doczekać jak przyjadę w sierpniu na grilla do Was Oby tak dalej ! Daga śCISKam Was mocno- inwestorka, inwestorkę i INWESTORA Cieszę się, że ci sie podobie sister. przyjeżdżaj !Zabierz też Pania Kotecek co to na łamach muratora tego w kiosku do dostania pisuje U was tam takiej dobrej kiełbasy nie ma, a tak przylecicie jednym samolotem, a kiełbasy starczy dla all Kotecek zgadzasz się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 25.04.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Cieszę się, że ci sie podobie sister. przyjeżdżaj !Zabierz też Pania Kotecek co to na łamach muratora tego w kiosku do dostania pisuje U was tam takiej dobrej kiełbasy nie ma, a tak przylecicie jednym samolotem, a kiełbasy starczy dla all Kotecek zgadzasz się ? Tak sie jakos trafilo, bardziej jak slepej kurze ziarno Ja bardzo chetnie na ta kielbase!!!!! Przylece az z Dublina!!! 15 maja bede Choc i my tu mamy wiejska, podwawelska jaka kto chce ale sprowadzana - to nie taka dobra jak w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 26.04.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Bertolo, jestem pod wrażeniem . Sprawnie i ładnie Wam to wyszło! Dodam jeszcze, że masz bardzo ładną działeczkę i przecudne sosny po drugiej stronie drogi! Chętnie bym Ci pomogła w tym kopaniu, szkoda, że tak daleko do Was ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 27.04.2008 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Bertolo, jestem pod wrażeniem . Sprawnie i ładnie Wam to wyszło! Dodam jeszcze, że masz bardzo ładną działeczkę i przecudne sosny po drugiej stronie drogi! Chętnie bym Ci pomogła w tym kopaniu, szkoda, że tak daleko do Was ... Pozdrawiam Dzieki Tomka. Wiedziałem, że mozna na ciebie liczyć Juz po kopaniu. Studnia zrobiona. Musze się zmobilizować i zdjątka powklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 27.04.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Świetna robota Bertolo ogrodzenie jak marzenie. Szkoda ,że sąsiad problematyczny. Może z zazdrości. Jestem ciekawa jak sobie poradziłeś z kopaniem studni. Czekam na relację W takim tempie to i zaraz dom stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts