ciaszka 05.06.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 To i ja gratuluję szczęśliwym posiadaczom pozwolenia na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 05.06.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No to do roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!! http://images33.fotosik.pl/278/56c8fdcb166c8eb4.jpg To teraz uprawomocnienie się PnB, zgłoszenie rozpoczęcia budowy i do dzieła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 12.06.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Po DLUUUGIEJ nieobecnosci witam i o zdrowie pytam A tak na serio, nie bede sie juz powtarzac z tymi gratulacjami tylko zycze tej lezki w oku, co sie kreci jak powstaja fundamenty i tego zawrotu w glowie jak sie patrzy na wlasny MUR U mnie w dzienniku na razie Silent Hill. Niedlugo wytlumacze dlaczego, ale jestem, mysle o wszystkich budowlanych przyjaciolach i nie moge sie doczekac powrotu. Dzis tylko na chwileczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 16.06.2008 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 bertolo!! Drzewka posadzone --- teren super udekorowany! Aż czuć, że się jest w domu!!!!!!!!!! Co do WASZEGO, UPRAGNIONEGO(bo nie wierzę, żeby było inaczej) POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!! tylko pozazdrościć!! i pogratulować Wam sukcesu. W dzisiejszych czasach...z naszymi urzędami...to obowiązkowo...GRATULUJEMY!! Pozostaje tylko teraz nam czekać, kiedy pojawią się pierwsze wykopy pod fundamenciki..... Więc... czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 17.06.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Moje gratulacje z okazji pozwolenia!!!!!!! No to teraz będzie się działo Kiedy ruszacie??? Romdzieje się, tylko małymi kroczkami Jak wiatry będa sprzyjac to ruszymy we wrześniu. Tak wstepnie umówiłem sie z majstrem. ciaszka,,josephine,TomKa,kotecek,Strumyczek Dziekuje za gratulacje !!! Też sie cieszymy !!!. Zawsze to z górki. Kolejny kroczek w kierunku własnego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 25.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Bertolo , jestem pełna podziwu dla twojego zaangażowania i operatywności. Szkoda ,że jak ja zaczynałam nie miałam pod ręką takiego sąsiada A u nas krótka przerwa w transmisji meczu z uwagi na burzę. Mąż kibicuje Turkom , ja jestem za Niemcami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 26.06.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Bertolo , jestem pełna podziwu dla twojego zaangażowania i operatywności. Szkoda ,że jak ja zaczynałam nie miałam pod ręką takiego sąsiada A u nas krótka przerwa w transmisji meczu z uwagi na burzę. Mąż kibicuje Turkom , ja jestem za Niemcami . Dzieki ciaszka Dobry sąsiad to podstawa. Trzeba nie zepsuć tych dobrych relacji na samym początku. U nas tez była burza. No i teraz to juz zupełnie nie mamy komu kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 26.06.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ojejku tak dawno u Ciebie nie byłam a tu takie zmiany Super... Widzę że też przerabiałeś swoje drzewo na deski... I co fajna różnica w cenie co nie? Jednak co swoje drzewo to swoje... My cały swój dach przerobiliśmy z naszego drzewa i kosztowało nas to nie całe 2 tys. a jak byśmy mieli kupować krokwie itd. to byśmy się chyba nawet nie zmieścili w 20 tys. Fakt że praca w lesie ciężka ale się opłaca... i to jak cholera Pozdrawiam i życzę powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 05.07.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Szkoda, że nie wiedzieliśmy wcześniej, podesłalibyśmy Wam trochę naszej glinki A świerki piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 22.07.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dzień dobry , jak tam pikniki na działce? Drzewka rosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 22.07.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Bertolo, gdzie się podziewasz? Wczasy? Budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 08.08.2008 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Bertolo, gdzie się podziewasz? Wczasy? Budowa? Witaj TomKa !!! Rozpracowałaś mnie Wczasy ... Budowa od wrzesnia. Walczę obecnie z kierownikiem, cementownią, majstrem i takie tam. Poza tym działamy sobie na działeczce. Zawsze jest cosik do roboty. Tym badziej, że sąsiedzi powoli też zaczynaja się budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 08.08.2008 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dzień dobry , jak tam pikniki na działce? Drzewka rosną? Ciaszka pikiników co nie miara. Grilujemy za wsze czasy z nowymi, przyszłymi sasiadami. jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 22.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 No w końcu jakieś wiadomosci z placu boju... przepraszam... budowy Sąsiedzi to maj z Tobą dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 26.08.2008 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 No w końcu jakieś wiadomosci z placu boju... przepraszam... budowy Sąsiedzi to maj z Tobą dobrze! No Mają. A ja z nimi. Dzisiaj po trudach rozładunku, załapałem sie u sąsiadów na grila. Ale. Koniec lenistwa. Nic tylko grile, pieczonki i takie tam... Czas sie zabrac do pracy , znaczy do budowy. Dziś już sa bloczki, cement i piach. Jutro geodeta, humus, a potem ławy, fundamenty i znowu przerwa. na grilowanie i kiełbaski. Zapraszamy do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 27.08.2008 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Mmmmm... pieczonki.... tylko u was takie pyszne są. Zaraz przyjeżdzam! No dobra, może nie zaraz, ale jak już się pobudujecie, to nie ma siły, żebyśmy się nie zjawili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.08.2008 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 bertolo po długim oczekiwaniu wreszcie coś u Ciebie drgnęło Teraz nic tylko patrzeć jak się będą mury piąć do góry Trzymam kciuki Kiedy wytyczanie budynku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 27.08.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 bertolo po długim oczekiwaniu wreszcie coś u Ciebie drgnęło Teraz nic tylko patrzeć jak się będą mury piąć do góry Trzymam kciuki Kiedy wytyczanie budynku?? Dziś Rom się odbyło Jak i humusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 27.08.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Mmmmm... pieczonki.... tylko u was takie pyszne są. Zaraz przyjeżdzam! No dobra, może nie zaraz, ale jak już się pobudujecie, to nie ma siły, żebyśmy się nie zjawili . Trzymamy za słowo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts