kaloosa 12.12.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 czy ktos wie gdzie mozna takie cos kupic ewentualnie ile takie plytki moga kosztowac?content/galerie/wybrane-realizacje/tumbs/tmb_realizacje_109.jpghttp://www.stylowa-kuchnia.pl/wp-content/galerie/wybrane-realizacje/tumbs/tmb_realizacje_170.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 12.12.2007 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 http://www.allegro.pl/item281844796_meble_kuchenne_styl_antyczny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.12.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Mi to wygląda na marmur - przynajmniej te jasne. Ciemne pewnie też marmur, albo granit Granit w porządku, ale marmuru do kuchni bym raczej nie dawała Ale mogę się mylić i to zwykłe płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 13.12.2007 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Chodzi mi o te plytki jak na pierwszym zdieciu(malo widac ) z wzorkami, (jedno zdieci z linku), przypominaja troche plytki ze starych kamiennic. Napewno mozna je gdzie kupic ale gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.12.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Chodzi mi o te plytki jak na pierwszym zdieciu(malo widac ) z wzorkami, (jedno zdieci z linku), przypominaja troche plytki ze starych kamiennic. Napewno mozna je gdzie kupic ale gdzie? zadzwoń do tej firmy pewnie ci powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renovstone 17.12.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 dlaczego marmur? bo łatwo można nadać mu poler i bez większych kosztów odświerzyć! czarny marmur- NERO MARQUINA i masz wypas na posadzce. Fakt że jest pochodzenia Tureckiego ale bedziesz pierwszą osobą w Polsce z taką posadzką. Kamieni mamy ok 600 rodzaji.Więc masz do wyboru do koloru. napisz na [email protected] to Ci zdjęcie marmuru prześlę. pozdrówka Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.12.2007 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 renovstone, dział ogłoszeń to nie tutaj Masz coś do zaproponowania, to załóż swój wątek i pochwal się Ja się rąbnęłam - to nie było to zdjęcie z marmurem. Kaloosa szuka całkiem innych płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renovstone 18.12.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 ale bądz na tyle mądra i doradzaj ludziom to na co czekają. Wszyscy jesteście mądrzy a potem biedacy dzwonią po firmach bo nie wiedzą co się dzieje z ich posadzkami. Wiele razy już miałem doczynienia z pomysłami forumowiczów z Muratora,kończyło się zawsze na ponownym remoncie. jeśli potrafisz doradzić i pomóc poszukaj pracy w PCK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 18.12.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Wszyscy jesteście mądrzy a potem biedacy dzwonią po firmach bo nie wiedzą co się dzieje z ich posadzkami. Wiele razy już miałem doczynienia z pomysłami forumowiczów z Muratora,kończyło się zawsze na ponownym remoncie. tak wszyscu jesteśmu mądrzy oraz w przeciwieństwie do ciebie mamy troszkę więcej kultury w kontaktach netowych Jeżeli potrafisz wnieść coś nowego to zrób to czyniąc to w normalnym a nie napastliwym tonie, wypowiadając się w taki sposób nie przysłuzysz sie własnej firmie Jak na razie mam wrażenie ze leczysz swoje młodociane kompleksy lub uważasz się za zbawcę forumowiczów. jeśli potrafisz doradzić i pomóc poszukaj pracy w PCK troszke pokory o pracy dla innych każdemu sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 18.01.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 w koncu znalazlam , niestety tylko na niemieckich stronach- sa to kafle cementowe Moze komus sie przyda. http://www.miracolour.de/images/beeldmateriaal/195/A195_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 18.01.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 http://www.miracolour.de/images/beeldmateriaal/305/305_patroon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 18.01.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 http://img57.imageshack.us/img57/9693/clipboard01maiz4.jpg w podobnym stylu Vives w Olsztynie ok 450 zeta za metr kwadratowy , gdzie ndziej widziałam chyba drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts