mikopiko 13.12.2007 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam! Mam pytanie... Jak napisać maila z życzeniami świątecznymi z załączoną animacją bądź zwykłą kartką ale nie w postaci linka a tak aby odbiorca otwierając wiadomość odrazu widział animację Jest to możliwe dla zwykłego śmiertelnika? pliiisss o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.12.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Wiem ,że ponury ma asa w rękawie i Ci pomoże ale proszę powiedz mi czy klikanie na linka do kartki np.świątecznej tak bardzo go zmienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.12.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Próbowałem w nową wiadomość wkleić obrazek.Na interii nie da sie .Kopiuje sie tylko adres odnośnika. No no ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.12.2007 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Wiem ,że ponury ma asa w rękawie i Ci pomoże ale proszę powiedz mi czy klikanie na linka do kartki np.świątecznej tak bardzo go zmienia? W sensie merytorycznym nie ale w sensie technicznym już tak . Wiem, że jest to możliwe , bo dostawaliśmy już takie maile...tylko jak sama próbowałam to zawsze wyskakiwał mi link Gdy kartka otwiera się jako mail jest ładniej i dlatego mi na tym zależy . Może coś jednak doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.12.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Halo ponury,Halo ponury...... Bardzo mnie ciekawi jakiego pomysła zapodasz.No nie daj się tak długo prosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.12.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Jak napisać maila z życzeniami świątecznymi z załączoną animacją bądź zwykłą kartką ale nie w postaci linka a tak aby odbiorca otwierając wiadomość odrazu widział animację Jest to możliwe dla zwykłego śmiertelnika? jak napisać animowanego maila - nie mam pojęcia we flash'u się ponoć nie da >> http://www.pctips.pl/news/91899.html ale może da się stworzyć animowanego maila w html-u; nie wiem, nie bawię się w takie rzeczy jest na Forum paru speców od tworzenia stron - oni pewnie wiedzą więcej jednak żeby odbiorca otwierając maila od razu zobaczyl animację, musi mieć odpowiednio ustawiony program pocztowy a to jest ryzykowne, bo spam coraz częściej przypomina kolorową bajkę, gdzie wystarczy cokolwiek kliknąć, by z dużym prawdopodobieństwem zarazić komputer.. podobnie w obsłudze poczty przez www np. w poczcie na gazeta.pl są ostrzeżenia To jest wiadomość w formacie html - ze względów bezpieczeństwa otwórz tę wiadomość w osobnym oknie Wiem ,że ponury ma asa w rękawie i Ci pomoże krótko: wolę sam decydować, co mam w rękawie, co mogę i co zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.12.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 krótko: wolę sam decydować, co mam w rękawie, co mogę i co zrobię Coś taki ponury .Dobra już dobra, a decyduj sobie decyduj wcale Ci tego odbierać nie zamierzałem.Rób sobie co tam chcesz ale pamiętaj ,że: idą święta i jeżeli ktoś wyciąga dłoń to jej tak od razu nie odrzucaj.Lepiej zanuć piosenkę: zima,zima,zima ....pada,pada śnieg.Biała droga hen za nami sanki dzwonią dzwoneczkami dzyń,dzyń,dzyń....jakoś tak wszystkiego naj ,naj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.12.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 jest na Forum paru speców od tworzenia stron - oni pewnie wiedzą więcej jednak żeby odbiorca otwierając maila od razu zobaczyl animację, musi mieć odpowiednio ustawiony program pocztowy no to poproszę o opinię tych speców a co do tego, że odbiorca musi mieć odpowiednio ustawiony program pocztowy to chyba nie do końca tak jest i ja i mój mąż dostawaliśmy takie maile , które w momencie otwierania mają piękną animację świąteczną , muzykę... ale dostawaliśmy też takie wiadomości z odnośnikiem, linkiem...więc to chyba nie o ustawienieniu programu świadczy a o sposobie wysyłania wiadomości przez nadawcę ... Nie czepiam się tego bardzo ale fajnie byłoby takie życzenia wysłać jako własne a nie czekając aż nam ktoś takie przyśle , przesyłać dalej Zaznaczę , że takie życzenia najczęściej były wysyłane przez firmy a nie osoby prywatne...może w tym tkwi szkopuł...może to są specjalnie przygotowywane przez firmy informatyczne- kartki...sowicie opłacane ale z drugiej strony, gdyby tak było może nie dawałyby się kopiować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.12.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 http://office.microsoft.com/pl-pl/help/HA011043251045.aspx jeżeli w czymś Ci to pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts