Redakcja 13.12.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Wskaż osobę, której chcesz zrobić niespodziankę - i weź udział w aukcji. Datki oczywiście dowolne. W tym temacie prosimy zadeklarować udział w Dniu KubeczkaAdres pod który mamy wysłać kubek, wyślij jako prywatną wiadomość do Redakcja z dopiskiem "Ciepły kubeczek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.12.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 to ja jeden kubeczek zaklepuję może jeszcze jeden podbiorę, więc priwa wyślę na koniec dnia kubeczkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.12.2007 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 to ja jeden kubeczek zaklepuję może jeszcze jeden podbiorę, więc priwa wyślę na koniec dnia kubeczkowego Zaklepane dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.12.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 dziękuję, ale jak na razie nie ma tłoku ludzie dzis nie chcą kubeczków dziwne... zawsze chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 13.12.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 JA BYM SIE ZAPISALA ale nie wiem co trzeba zrobic.jak i gdzie wplacac kase.bede w polsce 20 grudnia.prosze o wskazowki.wzielabym 1 kubeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.12.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 To proste 1. Bierzesz udział w licytacji, np. w tym temacie >>> http://forum.muratordom.pl/tu-licytujemy-kartki-po-20-zl,t118617.htm 2. Wpisujesz się tutaj, że życzysz sobie kubeczek [przecież sama sobie też możesz zrobić niespodziankę ] 3. Wysyłasz do Redakcji priwa z adresem; możesz zaznaczyć, że ma tam być wysłana także kartka (kartki) >>> http://forum.muratordom.pl/privmsg.php?mode=post&u=73 4. Redakcja wysyła, jak obiecała, kartki i kubki 17-go grudnia 5. Ty po przyjeździe do Polski wpłacasz przekazem pieniądze na konto Towarzystwa Przyjaciół Dzieci Ulicy im. K. Lisieckiego [pełne dane konta są m.in. w linku z punktu 1.] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 13.12.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Znaczy, że jak kartkę wylicytowałem to kubeczek jeszcze mogę podarować w komplecie ? To poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.12.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Znaczy, że jak kartkę wylicytowałem to kubeczek jeszcze mogę podarować w komplecie ? To poproszę nie wiem, czy właściwie rozumiem intencje Redakcji wyrażone w tym poście >>> http://forum.muratordom.pl/post2216491.htm#2216491 ale wydaje mi się, że Dzień Kubeczka jest dziś [tak brzmi część opisu działu - "Dziś dzień ciepłego KUBECZKA"] pewnie będzie trwał także i jutro, sądząc po przebiegu dzisiejszej licytacji nie ma co udawać - na 16 kartek wciąż jeszcze nie ma chętnych stąd wartość dodana - kubek - do tych dziś licytowanych też w drodze wyboru, bo nie wszyscy dziś licytujący wpisali się w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.12.2007 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Wszystkich licytujących w dniu 13 grudnia prosimy o adres - komu wysłać kubek. Prosimy wysłać prywatną wiadomość do Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.12.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 eeee, ja licytowałem wcześniej to nie ma kubeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 14.12.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 to ja rezerwuje jeden kubeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.12.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 eeee, ja licytowałem wcześniej to nie ma kubeczka "Dzień ciepłego kubeczka" był wczoraj.. dziś nadal trwa, ale po cichutku Bardzo chcemy zlicytować te kartki co do jednej - stąd taka wlaśnie dodatkowa zachęta. A kubeczek - niewielki problem - zapraszam do zaoferowania 20 zł na którąś z "niezaklepanych" jeszcze kartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts