Endriuszka 13.12.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 CO byscie doradzili na taką nietypową działeczkę ??? pozdrowienia p.s wymiary to 52x18m mój błąd w rysunku ale nie moge teraz tego zmienic bo jestem w pracy domek to bedzie najprawdopoedobnei w27.12 w wersji D lub A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Red72 13.12.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Ciasno Poczytaj ten watek: http://forum.muratordom.pl/dzialka-14m-szerokosci-czy-wystarczy-prosze-o-opinie,t119029.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 13.12.2007 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 CZYTAłem ale u mnie jest trocheinaczej bo działka jest długa (około 25m) ale za to wąska (około 16-17m) i chyba troszke to inna sytuacja Z TYŁU DZIAŁKI jest inna działeczka więc więc chyba można wziaśc zdogę od tamtej osoby i chyba wtedy szerokość się powinna zwiększyc ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 13.12.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 na taką działkę wejdzie sporo normalnych domów a nie specjalnie na wąskie działki. Odliczając u Ciebie po 4m to wchodzi 8m szerokości czyli sporo (zakładam, że okna w tych dłuższych ścianach będą, jedno małe ale : czy w warunkach zabudowy nie ma zapisu odnośnie nieprzekraczalnej lub konkretnej odległości od drogi bo wtedy to się może zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EarlGrey 13.12.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Ja bym zrobił projekt indywidualny, bo z gotowymi będzie ciężko, a i tak będzie trzeba dopłacać za adaptację. Sporo jeszcze zależy od układu stron świata, ale myślę, że coś ciekawego można tutaj wymyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 13.12.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 A jak daleko od drogi jest linia zabudowy? (4m, 5m, 6metrów)Ile metrów od planowanych okien będzie do drogi? W/g mnie co najmniej te 5 metrów.Powiem szczerze trudno będzie coś sensownego wykroić., może " coś" ala tramwaj 15 na 7 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 13.12.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 A jak daleko od drogi jest linia zabudowy? (4m, 5m, 6metrów) No tak to jest w tej chwili najważniejsze. U mnie cwaniaki w gminie ustanowili nieprzekraczalną linię zabudowy na 15m od drogi - i na tyle musiałem się oddalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.12.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 U mnie 40m. Droga krajowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muszi 13.12.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Mam podobną działkę 16m/30m, linia zabudowy ustawiona na 6 m od granicy działki. Buduję "dom południowy z garażem " z pracowni Domek (http://www.domek.net.pl). Dodam , że dostałem pozwolenie na budowę w granicy działki.Projektów na długie i wąskie działki znalazłem kilka w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 14.12.2007 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Mam podobną działkę 16m/30m, linia zabudowy ustawiona na 6 m od granicy działki. Buduję "dom południowy z garażem " z pracowni Domek (http://www.domek.net.pl). Dodam , że dostałem pozwolenie na budowę w granicy działki. Projektów na długie i wąskie działki znalazłem kilka w necie. możesz pdodać linka do swojego projektu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muszi 14.12.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 http://www.domek.net.pl/mur_poddasze.php?id=15 W projekcie zmieniłem garaż - wydłużyłem go i zrobiłem w nim kotłownie na eko groszek oraz zrobiłem dodatkowe pomieszczenie nad całym garażem z wejściem z półpietra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 14.12.2007 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 http://www.domek.net.pl/mur_poddasze.php?id=15 W projekcie zmieniłem garaż - wydłużyłem go i zrobiłem w nim kotłownie na eko groszek oraz zrobiłem dodatkowe pomieszczenie nad całym garażem z wejściem z półpietra. domek nawet nawet ma większośc tego czego my tez chcemy !!! tylko ze u nas najprawdopodobnie bedzie piec na eko groszek a w tym projekcie jrst razem ŁAZIENKA + C.O. a wiadomo że nie wstawiie pieca na ekogroszke do łazienki i tutaj jest problem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muszi 14.12.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Dlatego właśnie przedłużyłem garaz i w części garazu zrobiłem kotłownie na eko groszek. To z koleji umozliwoło zrobienie duzego pomieszczenia użytecznego nad cały garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 14.12.2007 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Dlatego właśnie przedłużyłem garaz i w części garazu zrobiłem kotłownie na eko groszek. To z koleji umozliwoło zrobienie duzego pomieszczenia użytecznego nad cały garażem. nie rozumiem w która strone przedłużyłeś bo chyba mam za bardzo słaba wyobraźnię :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muszi 14.12.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 wydłużyłem go wzdłuz budynku pozostawiając 1 m z każdej strony (przód i tył).Garaz poprostu jest krótszy od budynku w sumie o 2 m (po metrze z kazdej strony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 14.12.2007 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 a możesz wkleić chociąz kawałem tego planu jaki masz ???? a piec bedzie w miejscu łazienki czy garderowby ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muszi 14.12.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 wiadomość poszła na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 14.12.2007 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 wiadomość poszła na priv nic nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muszi 14.12.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 wyślę Ci zdjęcia na email, może to wyjasni w jaki sposób rozwiązałem problem kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 05.03.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 jak mozna zagospodarowac w koło jakimis dzrzewka, kwiatkami moze jakies oczko wodne itd... jakie macie pomysły z gory dzięki za pomoc i pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts