Alski 13.12.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 JAk w temacie , jak wejsc w nastawy serwisowe sterownika Tech ST 77 9 jast przy kotle Stalmark ) a może ktos ma instrukcje serwisowa tego sterownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Red72 13.12.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 http://www.kotly.com/sklep/tf/Stalmark25do250Kw_instrukcja_sterownika.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alski 13.12.2007 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Dzieki , tę mam ale nie chodziło mi o instrukcje obsługi tylko serwisową . W instrukcj obsługi nie ma wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR_34 17.12.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 WitamPodnoszę wątek, też mam taki sterownik PozdrawiamArtur z Gorzowa Wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 17.12.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 o jakie nastawy konkretnie chodzi ? większość sterowników ma temp pomp, temp zadana, czas pracy, czas przerwy, szybkość nadmuchu , zał /wył sterownika pokojowego , histereze CO , histereze CWU , alarm, ustwienia fabryczne, temperaturę CWU . Te funkcje są w standardzie, przynajmniej u mnie mam ST-76 , do jakich jeszcze funkcji chcecie mieć dostep ? przecież te co są standardowo umożliwiają pełną kontrolę i ustawienie kotła tak jak się chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR_34 18.12.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 WitamMi natomiast przydałaby się w sterowniku ST-77 możliwość ustawienia czasu podawania węgla, jest to ustawione fabrycznie. Jest tylko możliwe ustawienie czasu przerwy pomiędzy podawaniem węgla. PozdrawiamArtur z Gorzowa Wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 18.12.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam Mi natomiast przydałaby się w sterowniku ST-77 możliwość ustawienia czasu podawania węgla, jest to ustawione fabrycznie. Jest tylko możliwe ustawienie czasu przerwy pomiędzy podawaniem węgla. Pozdrawiam Artur z Gorzowa Wlkp. dziwne, u mnie mozna zmienić i czas podawania i czas przerwy, tyle że mimo że te sterowniki są takie same, to ich producent czesto tak je programuje jak chce tego producent kotła i bywa tak że ten sam pozornie sterownik w innym kotle działa inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts