Newfie 25.02.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 My mamy zadaszony taras, ściankę kolankową podwyższoną do 100 cm. Gratuluję dobrego wyboru - zakupu projektu C117a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 25.02.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 U nas też podwyższona ścianka kolankowa o jeden rząd pustaków czyli też do około 100 cm, przez co pomieszczenia są naprawdę duże.Dom mamy powiekszony na długość od strony wykuszu o 80 cm - tyle jest rozstaw pomiędzy krokwiami, przez co uzyskalismy większy salon, kuchnię i pokój z balkonem na górze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 04.03.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Okna macie piękne! Oglądaliśmy takie w salonie Oknoplastu, profil Platinum jest super...Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 04.03.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Mogę je szczerze polecić wszystkim zainteresowanym, w rzeczywistości są naprawdę ładne. Zamawialiśmy je w grudniu bo na koniec roku dawali spore upusty. Teraz czekamy jeszcze na bramę w tym samym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.03.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Przyszlam tu Was pociagnac za jezyk Jestem niemalze zdecydowana na okna Flaka, cenowo sa atrakcyjne, tylko jedna osoba tu miala te okna zamontowane opinia byla dobra, ale Wy cos chyba nie do konca jestescie za tymi oknami, jesli nie mozesz na forum to moze na priva napisz co i jak. Wiem ze Wiktorczya bardziej znany i dobry ale roznica w cenie to 3-4tys no i dlugo sie czeka. Dlatego szukam dobrych cenowo i jakosciowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 14.03.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 witam i pozdrawiam budowlańców. też mamy okna z oknoplastu tylko profil orion plus, taki zaokrąglony, też zamawiane w grudniu ze sporym upustem kolor... zgadnijcie jaki pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 22.03.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 MALITKI BARANEK MA ZŁOTE RÓŻKIPILNUJE PISANEK NA TRAWIE Z RZEZUSZKIGDY NIKT NIE WIEDZI CHORĄGIEWKĄ BUJA I BECZY CICHUTKO JAK MYWESOŁEGO ALLELUJAM&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 23.03.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Witam Jak wszedłem na wasz dziennik i poczytałem to sobie pomyślałem - Jezu też bym tak chciał. Niby dopiero zaczcynacie, a tu domek już stoi. Gratuluję Proszę dajcie namiary na " Priva" na wykonawcę. Ja chyba zacznę budowę za rok lub dwa to może się zgramy. Oczywiście oczekuję opini o nich bez "Ściemy" Pozdrawiam i życzę szybkiego zakończenia budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 11.04.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Hej, słyszałam że nasi tynkarze zaczynają u Was w poniedziałek U nas właśnie kończą, jesteśmy super zadowoleni z efektu Właśnie policzyli całość roboty - 529 m.kw odliczają okna 39 m.kw do rozliczenia 490 m.kw. Chłopaki bardzo sprawne. Powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 ooo to moze moze ja ich sobie tez zaklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.04.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 jak dalej tak sprawnie pójdzie to jeszcze mnie prześcigniecie U nas znowu opóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Monika a jakie u Was moga byc opoznienia?? Przeciez ty juz jedna noga za progiem stoisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 11.04.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Marta zamawiaj go i ani się nie zastanawiaj!!! Spotkaliśmy się z nim i wywarł na nas bardzo dobre wrażenie. Można też u niego wziąść samą robociznę a materiał samemu sobie kupić.Doroto jeszcze raz wielkie dzieki!!!A elektryk miał być od wczoraj ale ostatecznie ma przyjść w poniedziałek. Jak długo mu u Was zeszło? Wyrobił się w tydzień? Bo na na za tydzień jesteśmy umówieni na tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 11.04.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Teraz dopiero zauważyłam, że chodzi Ci o ten poniedziałek My jestesmy z nim umówieni na za tydzień Mam nadzieję, że dobrze się zrozumieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 11.04.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 to sprawdżcie, bo mnie się wydawało że mówią o tym poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 12.04.2008 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Zdzwoniliśmy się już z nim, jemu zależy żeby zacząć w tym tygodniu więc elektryk zacznie od piętra a jak pójdzie robić na dół to on już sobie będzie mógł wejść na górę. Innego wyjścia nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.04.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Hej Drzwi bardzo ładne, w moim typie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 14.04.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Fajnie, że się chociaż jednej osobie spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Drzwi bardzo ladne choc nie w moim typie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 15.04.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Drzwi Texas, bardzo ładne, też się nad nimi zastanawiałam ale nie mają tak ciemnego brązu jak potrzebowałam - kupiłam w końcu bardzo podobne w stylu ale w odpowiednim kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts