Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Codzienne komentarze:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 97
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U nas też podwyższona ścianka kolankowa o jeden rząd pustaków czyli też do około 100 cm, przez co pomieszczenia są naprawdę duże.

Dom mamy powiekszony na długość od strony wykuszu o 80 cm - tyle jest rozstaw pomiędzy krokwiami, przez co uzyskalismy większy salon, kuchnię i pokój z balkonem na górze.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Przyszlam tu Was pociagnac za jezyk :)

Jestem niemalze zdecydowana na okna Flaka, cenowo sa atrakcyjne, tylko jedna osoba tu miala te okna zamontowane opinia byla dobra, ale Wy cos chyba nie do konca jestescie za tymi oknami, jesli nie mozesz na forum to moze na priva napisz co i jak. Wiem ze Wiktorczya bardziej znany i dobry ale roznica w cenie to 3-4tys no i dlugo sie czeka. Dlatego szukam dobrych cenowo i jakosciowo.

Witam

Jak wszedłem na wasz dziennik i poczytałem to sobie pomyślałem - Jezu też bym tak chciał. Niby dopiero zaczcynacie, a tu domek już stoi. Gratuluję

Proszę dajcie namiary na " Priva" na wykonawcę. Ja chyba zacznę budowę za rok lub dwa to może się zgramy. Oczywiście oczekuję opini o nich bez "Ściemy" :)

Pozdrawiam i życzę szybkiego zakończenia budowy

• 3 weeks później...

Marta zamawiaj go i ani się nie zastanawiaj!!! Spotkaliśmy się z nim i wywarł na nas bardzo dobre wrażenie. Można też u niego wziąść samą robociznę a materiał samemu sobie kupić.

Doroto jeszcze raz wielkie dzieki!!!

A elektryk miał być od wczoraj ale ostatecznie ma przyjść w poniedziałek. Jak długo mu u Was zeszło? Wyrobił się w tydzień? Bo na na za tydzień jesteśmy umówieni na tynki.