kadaffi 07.09.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Cześć, Mam takie jedno pytanie.Czy zastanawialiście się jak zaizolować balkon nad wykuszem i jak to zrobic aby woda nie niszczyła elewacji. U mnie przynajmniej balkon nad wykuszem nie ma wysuniętego parapetu i grożą mu zacieki. Prośba o pomoc lub jakas rade co zrobic? Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 07.09.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 witam :: wiadomość poszła na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirakrzys 07.10.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 przesyłam info witam, od pewnego czasu nie umiem sie wbic na forum, mam prosbe o przekazanie info dla ola&tomek namiary na ocieplenie zew i tynki do zobaczenia jak sa zrobione w Mikolowie Borowa Wies namiary na tych fachowcow to 503423241 dzieki i pozdrawiam PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 07.10.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 mirakrzys dzięki za przekazanie info Co to za tajemniczy PM??? Niestety już za późno bo ostatecznie mamy wykonawców tynków zewnetrznych, którzy jutro nam zaczynają robić ocieplenie. A czy są dobrzy i godni polecenia to się okaże Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.11.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ola czyzby moj stolarz robil ci schody czy cos?? Bo ma dla ciebie probki Chyba dla ciebie bo nie znam twojego nazwiska ale jakos Ola i Mikolow to mi sie z Toba skojarzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 15.11.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Tak, robi nam schody i mam nadzieję, że parę innych rzeczy Jak był u nas ostatnio to potem jechał do Ciebie, prosiłam żeby pozdrowił Co do próbek to czekam na nie, ma przesłać pocztą. Mieliśmy mieć te schody dopiero na marzec ale jemu się cos tam pozwalniało i chce je nam już w grudniu montować ale chyba będę jednak musiała to przesunać bo nie mam karton-gipsów u góry. Fachowcy, z którymi byliśmy dogadani przesunęli się na styczeń i klapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.11.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 O to moze mysmy sie mu zwolnili Bo drzwi dopiero pod koniec stycznia ma nam robic, u nas tez ma robic schody i pare innych rzeczy chyba bedziemy do siebie na wzajem miec pretensje o spoznienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.11.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 U nas g-k sie robia ale boje sie, ze przed polozeniem kafli to sie beda bardzo niszczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 15.11.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Musiałabyś tylko uważać przy półkach, które dochodzą do ziemii. Przy reszcie nie powinno być problemu. A jak Ci Twoi od k-g z terminami? Może byś ich podpytała? Potrzebujemy do samej góry, na ten rok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.11.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Nie ma szans oni u nas kafelkuja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.12.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ola czy to nie u was czasem stolarz bedzie schody montowal z pionowymi tralkami? I co tam u Was slychac na budowie?? Bo chyba juz cos poza tynkami jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 17.12.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Miło mi Marta, że jeszcze do nas czasem zaglądasz Co do schodów to sprawa wygląda tak: teraz w sobotę jedziemy do stolarza żeby dograć ich kolor i wygląd. Zawozimy mu też LED-y, które chcemy mieć zamontowane w schodach. Montaż mamy mieć około 15 stycznia. A tak wogóle to co to są te trelki? Co do reszty postępów to mamy karton gipsy na poddaszu (udało nam się w końcu kogoś znaleźć), łazienka na dole dalej nie skończona (brakuje brodzika z mozaiki - nasz glazurnik niedługo trafi do księgi rekordów!!! - robi tą maleńką łazienkę już 3 miesiąc), kuchnia czeka na blat, który będzie pod koniec stycznia/ewentualnie początek lutego. Poza tym Tomek sam robi gładzie na całym dole więc wszędzie są folie, kupa kurzu i pyłu Acha, mamy jeszcze ocieplony dom z zewnatrz i parapety zewnętrzne. Niby coś się dzieje ale ogólnie jeden wielki bałagan i na pierwszy rzu oka dalej to wygląda jak pobojowisko Dzięki za odwiedziny i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.12.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Tralki to takie slupki przy barierkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.12.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 U nas wlasnie kafelkarze wyniesli sie na miesiac bo mieli wczesniej nagrana juz robote wiec u nas tez niby sie robi ale efektow za bardzo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 17.12.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 A powiem Ci szczerze, że nie wiem czy te tralki to do nas:)Dowiem się w piątek albo w sobotę jak do Niego zajedziemyAlbo zapytam Tomka, bo jak stolarz był u nas to tak byłam pochłonięta przeglądaniem drzwi w katalogach, że słuchałam go jednym uchem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.12.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/stroik2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Olu kiedy bedziecie miec schody montowane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 10.01.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Za tydzień od poniedziałku A Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.01.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 A ja czekam na wasze schody zeby zobaczyc jak wyszla barierka, my to w lutym najwczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts