Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Codzienne komentarze:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 97
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 5 weeks później...
  • 1 month później...

Tak, robi nam schody i mam nadzieję, że parę innych rzeczy :D

Jak był u nas ostatnio to potem jechał do Ciebie, prosiłam żeby pozdrowił :)

Co do próbek to czekam na nie, ma przesłać pocztą.

Mieliśmy mieć te schody dopiero na marzec ale jemu się cos tam pozwalniało i chce je nam już w grudniu montować ale chyba będę jednak musiała to przesunać bo nie mam karton-gipsów u góry.

Fachowcy, z którymi byliśmy dogadani przesunęli się na styczeń i klapa :(

• 1 month później...

Miło mi Marta, że jeszcze do nas czasem zaglądasz :D

Co do schodów to sprawa wygląda tak: teraz w sobotę jedziemy do stolarza żeby dograć ich kolor i wygląd. Zawozimy mu też LED-y, które chcemy mieć zamontowane w schodach. Montaż mamy mieć około 15 stycznia.

A tak wogóle to co to są te trelki?

Co do reszty postępów to mamy karton gipsy na poddaszu (udało nam się w końcu kogoś znaleźć), łazienka na dole dalej nie skończona (brakuje brodzika z mozaiki - nasz glazurnik niedługo trafi do księgi rekordów!!! - robi tą maleńką łazienkę już 3 miesiąc), kuchnia czeka na blat, który będzie pod koniec stycznia/ewentualnie początek lutego. Poza tym Tomek sam robi gładzie na całym dole więc wszędzie są folie, kupa kurzu i pyłu :(

Acha, mamy jeszcze ocieplony dom z zewnatrz i parapety zewnętrzne.

Niby coś się dzieje ale ogólnie jeden wielki bałagan i na pierwszy rzu oka dalej to wygląda jak pobojowisko :D

Dzięki za odwiedziny i pozdrawiam!

• 3 weeks później...