M ichał SZYMAŃSKI 13.12.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witamy szanownych forumowiczów.Prosimy o komentarze do naszego dziennika budowy.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.01.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam:) Również buduję dom z MGProjekt. Mój to Przestronny. Obok mnie siostra buduje Zalesie. Coraz wiecej osób widzę wybiera ich projekty. Mamy dom o podobnej konstrukcji z krokwą koszową. U mnie wyszło w tym miejscu trochę nisko ale da się swobodnie przejść Ciekawa jestem jak to będzie u Was. Pamiętajcie proszę w przyszłości o zrobieniu kilku fotek w środku, własnie przy tej krokwi Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M ichał SZYMAŃSKI 03.01.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Czy chodzi ci o wysokość pomiędzy jętkami a krokwia koszową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.01.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Nie, jętki wypadają na dobrej wysokości. Chodzi mi racej o kat nachylenia krokwy koszowej i pod tym skosem jest nisko. Jętki mam na odpowiedniej wysokości czyli ok. 2,6m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M ichał SZYMAŃSKI 04.01.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Ok. Ale mi chodzi o wysokość na górze jętek do krokwi koszowych czyli wysokość na stryszku.W skosach bedzie oczywiście niziutko ale w najwyższym miejscu to u nas wyjdzie gdzieś ok. 1,7m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monbach 10.02.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Super domek!! Gratuluje!! Prosze o info jakiej wielkości sa okna 120X120???( nie wiem dokladnie co to jest za pomieszczenie na zdjeciu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M ichał SZYMAŃSKI 10.02.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Jeśli chodzi o te ostatnie zdjęcie okna to wielkość 150x150.Wszytskie okna wieksze w domu są 150x150 oprócz balkonowych i dwóch małych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paryska 28.02.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam Agnieszka i Michał, zdradzicie z jakiej firmy będziecie mieli meble kuchenne?Ladny kolor okien macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M ichał SZYMAŃSKI 28.02.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Do końca to jeszcze nie wiemy. Nadal trwają poszukiwania.Jak wybierzemy napewno napiszemy.Okna sa w kolorze - orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 12.10.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Witam, Mam pytanie jakiej jakości były płytki cersanitu , które macie położone w łazience ? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M ichał SZYMAŃSKI 29.10.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witam soory że tak późno płytki są naszym zdaniem dobrej jakości cena średnia około 50-60 zł za m2Nie wiem czy oto chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts